Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

thumbup.gif metrikiukai,nauja ir idomu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kas čia yra, gandrai ant rudens suaktyvėjo, kad tiek metrikiukų prisireikė lotuliukas.gif labai labai visi patiko, bet paskutinysis tai išvis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 25, 16:22)
kas čia yra, gandrai ant rudens suaktyvėjo, kad tiek metrikiukų prisireikė  lotuliukas.gif labai labai visi patiko, bet paskutinysis tai išvis  wub.gif

krikstynu metas gal biggrin.gif

o cia mano pirmasis darbelis pabaigtas iki galo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Žavūs metrikučiai wub.gif 4u.gif aš ir paskutiniu metu tik metrikus ir siuvinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2014 08 25, 18:07)
o cia mano pirmasis darbelis pabaigtas iki galo  blush2.gif

simpatiški batukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 08 25, 20:27)
Žavūs metrikučiai  wub.gif  4u.gif aš ir paskutiniu metu tik metrikus ir siuvinėju  biggrin.gif

o as nesu nei vieno issiuvinejus, tiesiog nera kam doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noriu paklausti profesionalių. Jei siuvinesiu dideli (haed) paveikslą ant 20 aidos dviem siulais, ar nesusikraipys medžiaga? ar nesusigrūs labai tie kryželiai kai daugiau išsisiuvinės? Ar dar gal kokiu problemu nenumatytu nebus?
Esu siuvinejus ant 20 aidos 2 siulais, bet ten nedidelis paveiksliukas, tai paveikslo ribose kur ne kur mežiagą biškį sustūmė kryželiai. Šiaip aš ne prieš tą smulkumą, bet baisu kad įdėsiu daug darbo, o rezultatas nuvils...
O gal geriau imt 18 aida? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ankata: 28 rugpjūčio 2014 - 21:10
QUOTE(ankata @ 2014 08 28, 21:08)
Sveiki,

Noriu paklausti profesionalių. Jei siuvinesiu dideli (haed) paveikslą ant 20 aidos dviem siulais, ar nesusikraipys medžiaga? ar nesusigrūs labai tie kryželiai kai daugiau išsisiuvinės? Ar dar gal kokiu problemu nenumatytu nebus?
Esu siuvinejus ant 20 aidos 2 siulais, bet ten nedidelis paveiksliukas, tai paveikslo ribose kur ne kur mežiagą biškį sustūmė kryželiai. Šiaip aš ne prieš tą smulkumą, bet baisu kad įdėsiu daug darbo, o rezultatas nuvils...

Na nežinau kiek galiu save vadinti proferionale, bet man optimaliausia būna 16 Aida... kartą turėjau 18 užsipirkusi, bet kai pabaigiau paskutinį gabalą sakiau niekad nebepirksiu, akių ir nervų gadinimas, o apie 20 neturiu nuomonės , bet kai siuvinėjau ant 18 pastebėjau tą "kryželių sustūmimo" problemą, kuri išplovus ir išlyginus šiek tiek išsisprendė... bet ne iki galo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 28 rugpjūčio 2014 - 21:51
QUOTE(ankata @ 2014 08 28, 22:08)
Sveiki,

Haed galima siuvineti tent stitch (kaip pusinis kryzelis) arba pilnais kryzeliais. Man asmeniskai mano du ant labai mazo "kalibro" medziagos siuvineti atrode nelabai kaip, negraziai tie kryziukai lipo, gal ir del to, kad dviem siuliukais siuvinejau, o ir akys ima varveti. Paziurejau, ka pats HAED siulo savo rinkiniuose, kuriuos galima ju puslapyje uzsisakyti.
http://heavenandeart...p...x&cPath=697
Siulo 14 arba 18 Aida arba 25 Count Magic Guide. As pati pries kokius 5 metus paskutiniosios gabala nusipirkau uzsimaniusi Haed siuvineti, kuriam taip ir nepasiryzau... Ten patogiai medziaga 10x10 kvadraciukais suzymeta, kas labai patogu siuvinejant tokio dydzio darbus ir siekiant isvengti klaidu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 28 rugpjūčio 2014 - 22:43
QUOTE(ankata @ 2014 08 28, 23:08)
Sveiki,

Blogiausiu atveju siūlyčiau 18 ,bet ne 20 .Siuvinėt teko ant abiejų,kai kuriom ant 18 iššūkis siuvinėt 2 gijom,o ant 20 išvis nėr kalbos biggrin.gif
Atsakyti
Aš siuvinėčiau ant 16..ir apimtim didesnis ir tikrai kryžiukai gražiau gultų.

user posted image
Atsakyti
Ačiū, padėjot apsispręsti, bandysiu imti 18 aidą, teko siuvinėti keletą paveikslų, tai nėra tokia ir smulki, tokia pats tas, o 16 jau per stambu man, persišviečia mežiaga...

sobieska, gražu wub.gif
Atsakyti