Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Radau rusų tinklapyje schemą, neprisimenu kur tiksliai, bet aš esu ją išsisaugojusi, tai galiu atsiųsti. Yra ir mergaitei -rausvas paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2014 08 23, 15:03)
Radau rusų tinklapyje schemą, neprisimenu kur tiksliai, bet aš esu ją išsisaugojusi, tai galiu atsiųsti. Yra ir mergaitei -rausvas paveiksliukas.

Jei nesunku, atsiuskit mirksiukas.gif Busiu labai dekinga. el.pastas ksivickaira@yahoo.com reiktu rausvo, bet dar nesu 100% tikra, tai atsiuskit abu tongue.gif
As ji radau net ne vienam rusu puslapyje, bet labai smulki schema, isdidinus viskas susilieja. Nei vienos schemos neizlibinau doh.gif
Atsakyti
kaip man patinka,kai metrikam sugalvoja kanors naujo ir nematyto thumbup.gif grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
mano darbelis be vardo ir datos kol kas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Visoms ačiū 4u.gif miss_candy - gražios pelėdos thumbup.gif niekur nematytas paveiksliukas
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2014 08 24, 16:00)
Visoms ačiū  4u.gif    miss_candy  - gražios pelėdos  thumbup.gif  niekur nematytas paveiksliukas

Aciu! smile.gif man irgi visi grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 24, 16:43)
mano darbelis be vardo ir datos kol kas  4u.gif

pelėdinis metrikiukas labai gražus
thumbup.gif
Atsakyti
Abu metrikiukai superiniai! thumbup.gif
Atsakyti
kažko ant metrikų patraukė.... naujiena smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 25, 11:35)
kažko ant metrikų patraukė.... naujiena  smile.gif
user posted image

sitas superinis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O as vel prisipirkau rinkiniu is kelly doh.gif visu taip megstamos dimensions kriauklytes ir mano vonia papuos ax.gif ir passion flower angel mergaite pagriebiau, bandysiu iveikt, ir savo kambari pagaliau nors kokiu darbu papuost wub.gif
Atsakyti
[quote=Padangele,2014 08 25, 11:35]
kažko ant metrikų patraukė.... naujiena smile.gif

Oi, kaip miela... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 25, 10:35)
kažko ant metrikų patraukė.... naujiena  smile.gif

žavus metrikiukas thumbup.gif
Atsakyti