Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Sela:) @ 2014 08 21, 10:47)
Teko skaityti cia forume, kad butent raudona spalva dazo doh.gif Etiketese tiek DMC, tiek Anchor nurodyta, kad galima skalbt 95 laipsniu tempetraturoje, t.y.  virinti g.gif

Kodel as to niekur nepaskaiciau verysad.gif rinkausi is triju rausvu atspalviu ir reikejo man butent ta raudona issirink doh.gif
Atsakyti
Nefer, nesigrauzk, gal ir kitos raudonos dazo g.gif Tiesiog teko skaityti, kad raudona spalva nudaze siuvini, bet gal ir kitas raudonas atspalvis. Gal visi raudoni dazai nepatvarus. Nors etiketese nera jokio perspejimo. Pamegink isardyti ir ta vieta pabalinti su kokiu Ace Delikate.
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2014 08 21, 08:47)
Teko skaityti cia forume, kad butent raudona spalva dazo doh.gif Etiketese tiek DMC, tiek Anchor nurodyta, kad galima skalbt 95 laipsniu tempetraturoje, t.y.  virinti g.gif

nemanau, kad tokioje temperatūroje galima skalbti
ar tik čia ne garsi reklama g.gif
Atsakyti
Oho, pirmą kartą išgirdau, kad raudona dažo. verysad.gif Jau ir man striokas paėmė dėl savo naujo darbo. scare.gif Kelintas čia numeris taip nudažė?
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 08 21, 12:46)
nemanau, kad tokioje temperatūroje galima skalbti
ar tik čia  ne garsi reklama  g.gif

Tai va, o ant kiekvieno matkelio nupiestas zenklas, kad skalbti galima 95laipsniu temperaturoje. doh.gif O pasirodo dazo net saltam vandeny skalbiant.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 08 21, 07:12)
Pasakykit ka padariau ne taip verysad.gif
Siuvinejau pirma kart darbeli, visas priemones pirkau erankdarbiai.lt internetinej parduotuvej, siulus pirkau DMC. Issiuvinejau darbeli viska tiksliai pagal schema, tik raides siuvineti issirinkau ryskiai raudonu siulu DMC321. Viska pabaigus ploviau saltu vandeniu. Ir... ir medziaga nuo raudonu siulu (nuo teksto) apsidaze rausvai verysad.gif Jei buciau zinojusi, kad taip nutiks, buciau pasirinkusi sviesesnius siulus. Nes kiek kur ko skaiciau, tai niekur nebuvo parasyta, kad DMC siulai dazytu.

Dažo dažo... prieš 5 metus siuvinėjau raudonu melanžu, numerio nepamenu, bet dar siuvinėjant aplink raudonas šešėlis atsirado. O išskalbus išvis ružavam fone viskas liko. Gerai tik, kad ten tokios širdelės ir vienos rūšies siūlas, tai daugmaž.. O skalbt ir balint kuo tik nebandžiau, ir Ace ir vanišais ir Amway visokiom priemonėm - nieks nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 08 21, 15:00)
Oho, pirmą kartą išgirdau, kad raudona dažo.  verysad.gif  Jau ir man striokas paėmė dėl savo naujo darbo.  scare.gif  Kelintas čia numeris taip nudažė?

Man nudaze DMC321:oh
Atsakyti
Pasirodau savo dviejų mėnesių darbelį smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 08 22, 08:12)

Nu siuvinėjau ir aš šita spalva pora savo darbų - nu nenudažė nei vienam g.gif Gal pasitaikė nusipirkti kokį DMC falsifikatą unsure.gif Nes tikrai kažkaip nesitiki, kad toks neblogas gamintojas vieną spalvą prastą į apyvartą leistų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 08 22, 08:12)

Pasiėmiau siūlą, kanvos gabaliuką ir į vonią...kad ir kiek tryniau, jokios spalvos paleidimo pėdsako.

vaivai...miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2014 08 22, 14:50)
Pasirodau savo dviejų mėnesių darbelį  smile.gif

oi koks simpatukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivait @ 2014 08 22, 16:50)
Pasirodau savo dviejų mėnesių darbelį  smile.gif

user posted image

Darbelis abai labai wub.gif gal schemute parodytumet kur radot? ax.gif Ieskau metrikelio, sis manau man kap tik tiktu bigsmile.gif
Atsakyti