Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zeruti,
Smalsu, kodel toki darbeli pasirinkai? smile.gif Europos atletikos cempionato proga?

Man kelis kart yra pritruke Dimensions rinkiniu siuliuku (bet del mano kaltes). Internete yra konvertavimo lentele i DMC/Anchor, bet as tiksliau pasirinkau tiesiog dedama siuliuka prie turimu DMC ir Anchor. O kad be problemu atsiuncia tai tikrai zinau, tik ilgokai gali uztrukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 16 rugpjūčio 2014 - 00:34
QUOTE(lasvegiete @ 2014 08 15, 15:26)
Net keista, esu siuvinejus daugybe rinkinuku, niekada near pritruke... Rasykit gamintojui, kad atsiustu, o jeigu ne, nusipirkit pati pagal nurodyta dmc numeri.

dimensions dmc netinka 4u.gif butu jie tai as jau senai nesukus galvos buciau biggrin.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 15, 15:27)
aš esu sukaupus nemažai jau dimensions siūlų likučių, jei nesinorės terliotis su gamintojais, rašyk, gal turėsiu, atsiųsiu arba gal dar kas pasidalins  smile.gif

Parasyk i az man savo fb, per ten susirasysim, gal sutarsim ka, aciukas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 08 16, 01:32)
Zeruti,
Smalsu, kodel toki darbeli pasirinkai?  smile.gif Europos atletikos cempionato proga?

Krikstasunis begima lanko,del to,butent tokios dovanos sesuo prase,kad jam atsiminimui butu prie visu medaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66/1 @ 2014 08 13, 15:44)
Seniai besireiškiau..... įdedu (kai kam jau matytą ) darbelį.

Gražus smile.gif Ir antspaudas koks įdomus bigsmile.gif

QUOTE(Sela:) @ 2014 08 14, 16:40)
O cia mano vasaros darbas:

Bus labai gražus darbas wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 08 14, 17:43)
o cia mano paskutinis uzbaigtas darbelis  ax.gif

Tikiu, kad apsidžiaugė krikštasūnis smile.gif
Atsakyti
sake,klasiska dovana biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
[quote=sobieska,2014 08 19, 12:54]

Pagaliau sulaukiau... bigsmile.gif Labai jau įdomu buvo ką ten siuvinėjate. mirksiukas.gif Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Sobieska, koks nuostabus akvarelinis darbelis wub.gif Super, lauksiu su nekantrumu apipavidalinto smile.gif

O aš klausimuką turiu smile.gif Kokiu siūlų konverteriu naudojatės? Reikia konvertuoti Anchor į DMC, vakar ir užvakar visus vakarus prasiknisau, bet man skirtingi konverteriai, skirtingai konvertuoja. Tik neįkalbinėkit siuvinėt Anchoru biggrin.gif Darbas ryškių spalvų, atspalviai nepereinantys, tai nemanau, kad labai jausis, jog konvertuota. O mano siūlai visi DMC, mažai ir dasipirkti tereiktų. Bet norisi vis tiek, kad būtų artima originalui. Taigi, gal kuri kokį patikimą žinot? 4u.gif
Papildyta:
Ir dar blush2.gif Čia reiškia, kad viską siuvinėti dviem gijom, tik šešėlį viena? Taip suprantu?
user posted image
Atsakyti
Pasakykit ka padariau ne taip verysad.gif
Siuvinejau pirma kart darbeli, visas priemones pirkau erankdarbiai.lt internetinej parduotuvej, siulus pirkau DMC. Issiuvinejau darbeli viska tiksliai pagal schema, tik raides siuvineti issirinkau ryskiai raudonu siulu DMC321. Viska pabaigus ploviau saltu vandeniu. Ir... ir medziaga nuo raudonu siulu (nuo teksto) apsidaze rausvai verysad.gif Jei buciau zinojusi, kad taip nutiks, buciau pasirinkusi sviesesnius siulus. Nes kiek kur ko skaiciau, tai niekur nebuvo parasyta, kad DMC siulai dazytu.
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 08 21, 08:12)
Pasakykit ka padariau ne taip verysad.gif
Siuvinejau pirma kart darbeli, visas priemones pirkau erankdarbiai.lt internetinej parduotuvej, siulus pirkau DMC. Issiuvinejau darbeli viska tiksliai pagal schema, tik raides siuvineti issirinkau ryskiai raudonu siulu DMC321. Viska pabaigus ploviau saltu vandeniu. Ir... ir medziaga nuo raudonu siulu (nuo teksto) apsidaze rausvai verysad.gif Jei buciau zinojusi, kad taip nutiks, buciau pasirinkusi sviesesnius siulus. Nes kiek kur ko skaiciau, tai niekur nebuvo parasyta, kad DMC siulai dazytu.

gal su karstu vandeniu plovėt?
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2014 08 21, 09:57)
gal su karstu vandeniu plovėt?

Tai vat kad ne, ploviau su saltu. Siuvineta buvo ir tamsiai zaliu siulu, rudu ir nieko, tik raudonas apdaze doh.gif Net ir juodo siulo yra, bet jis siuvinio viduryje, tai jei ir padaze, tai nesimato Ploviau antra karta, galvoju jei matysiu, kad rausvumas atsiskalbia, tai ardysiu ir persiuvinesiu kita spalva, bet ir su skalbimo ukisku muilu tryniau ir nieko, vistiek rausva.
Atsakyti
Teko skaityti cia forume, kad butent raudona spalva dazo doh.gif Etiketese tiek DMC, tiek Anchor nurodyta, kad galima skalbt 95 laipsniu tempetraturoje, t.y. virinti g.gif
Atsakyti