Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(mona66/1 @ 2014 08 13, 13:44)

Seniai besireiškiau..... įdedu (kai kam jau matytą ) darbelį.

gražu thumbup.gif
Atsakyti
Oho kiek darbeliu uzderejo thumbup.gif Net nezinau kuri isskirti, visi superiniai wub.gif
O cia mano vasaros darbas:

user posted image
Atsakyti
Sela- bus gražus rezultatas, Mona- šaunus maišeliukas thumbup.gif
Atsakyti
Sela:) grozis ryskeja thumbup.gif 4u.gif

o cia mano paskutinis uzbaigtas darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 rugpjūčio 2014 - 15:44
QUOTE(Sela:) @ 2014 08 14, 14:40)
O cia mano vasaros darbas:

sveikinu kibus į Anchor aguonų pievą thumbup.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 08 14, 15:43)
o cia mano paskutinis uzbaigtas darbelis  ax.gif

puikiai atliktas ir skoningai apipavidalintas darbas thumbup.gif
Atsakyti
Atejau klaust patarimo, ka daryt, siuvineju dimensions rinkinuka orchideju, ir matau kad truks keliu siulu 1000% tai ir galvoju ka daryt? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 08 14, 22:41)
Atejau klaust patarimo, ka daryt, siuvineju dimensions rinkinuka orchideju, ir matau kad truks keliu siulu 1000% tai ir galvoju ka daryt?  unsure.gif  verysad.gif

rasyk laiskeli gamintojui,atsius mirksiukas.gif

daibava ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 08 14, 23:06)
rasyk laiskeli gamintojui,atsius  mirksiukas.gif

daibava ACIU  4u.gif

Bet tada manau reiketu uzbaigt ji pilnai be trukstamu, kad matyti kokiu siuliuku truksta g.gif kaip tas laiskas turetu atrodyt ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergikės ... šeip tai aš smulkmenauju, su jūsų darbais nėra ko lygintis.... šaunuolės visos wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 08 14, 12:41)
Atejau klaust patarimo, ka daryt, siuvineju dimensions rinkinuka orchideju, ir matau kad truks keliu siulu 1000% tai ir galvoju ka daryt?  unsure.gif  verysad.gif

Net keista, esu siuvinejus daugybe rinkinuku, niekada near pritruke... Rasykit gamintojui, kad atsiustu, o jeigu ne, nusipirkit pati pagal nurodyta dmc numeri.
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 08 15, 10:56)
Bet tada manau reiketu uzbaigt ji pilnai be trukstamu, kad matyti kokiu siuliuku truksta  g.gif kaip tas laiskas turetu atrodyt ?  blush2.gif  ax.gif

aš esu sukaupus nemažai jau dimensions siūlų likučių, jei nesinorės terliotis su gamintojais, rašyk, gal turėsiu, atsiųsiu arba gal dar kas pasidalins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2014 08 15, 15:26)
Rasykit gamintojui, kad atsiustu, o jeigu ne, nusipirkit pati pagal nurodyta dmc numeri.

Dmensions nenaudoja DMC siulu,jie gamina savus mirksiukas.gif pati nesu rasius,negaliu patart,bet,kad merginos raso ir gauna,ta tai zinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 rugpjūčio 2014 - 21:05