Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2014 08 04, 15:44)
Pagaliau prisiruošiau ir aš savo įrėmintą fėją parodyt. Nors ji jau seniai kabo vienuose namuose DE smile.gif Štai:

fėja žavinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi, merginos, kokios jūs šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
darbai fantastiški wub.gif

o aš per vasarą nepadariau nė vieno X unsure.gif
išvažiavom su vaiku vasaroti prie jūros. galvojau, siuvinėsiu išsijuosus, gal ir darbą pabaigsiu. pasiėmiau VISUS savo turimus siūlus, lankelį, schemą ir... pamiršau patį siuvinį doh.gif
Atsakyti
Fėja nuostabi. wub.gif Labai gražiai priderintas rėmas. Viskas tiesiog nepriekaištinga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 08 03, 10:17)
puiks darbas ir apipavidalinta tinkamai

ačiū wub.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 08 04, 08:00)
Mrr, mrrr... Koks Frederikas!  bigsmile.gif  Taip ir prašosi paglostomas. Labai miela.  wub.gif

ačiū wub.gif

QUOTE(elzeda @ 2014 08 04, 15:44)
Labai patiko  wub.gif Įsivaizduoju kabant kur nors darbo kambaryje ar bibliotekoje...  wub.gif

Pagaliau prisiruošiau ir aš savo įrėmintą fėją parodyt.

ačiū wub.gif aš jį irgi visada įsivaizdavau, kad kabės darbo kabinete ar pan. rolleyes.gif o kaip bus iš tiesų, pagyvensim pamatysim biggrin.gif

fėja nerealiai atrodo wub.gif visuma nepriekaištinga wub.gif
Atsakyti
Vadinasi parsinesiau ireminta.... nu issikoliojau iki negaliu, kaip jie medziaga istempe doh.gif virsutine dalis i kaire puse akivaizdziai nutempta, o sako kad cia centras ir nors nusiskauk... niekada neneskit i remint i "remgama", beviltiski ten tie meistrai, ir man antra karta toki bajeri padaro....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 05, 13:33)
Vadinasi parsinesiau ireminta.... nu issikoliojau iki negaliu, kaip jie medziaga istempe  doh.gif virsutine dalis i kaire puse akivaizdziai nutempta, o sako kad cia centras ir nors nusiskauk... niekada neneskit i remint i "remgama", beviltiski ten tie meistrai, ir man antra karta toki bajeri padaro....

gaila, kad taip nekokybiškai įrėmino
reikėjo reikalauti nuolaido
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 08 05, 13:33)
Vadinasi parsinesiau ireminta.... nu issikoliojau iki negaliu, kaip jie medziaga istempe  doh.gif virsutine dalis i kaire puse akivaizdziai nutempta, o sako kad cia centras ir nors nusiskauk... niekada neneskit i remint i "remgama", beviltiski ten tie meistrai, ir man antra karta toki bajeri padaro....

aš po pirmo karto jau ten nebeičiau... tikrai, kad kažkaip neišcentruota
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 05, 15:14)
aš po pirmo karto jau ten nebeičiau... tikrai, kad kažkaip neišcentruota

tai va kad tas pirmas kartas buvo pries kokius 4 metus... po to visada veziau i savex, o si karta patingejau vezti ir vel nunesiau prie namu kur arciau pagalvojau kad gal bus kas pasikeite, bet ne pasirodo.... o juk taip matavom, ziurejom , ir sakiau kad butinai iscentruotu... na jei neislaukciau tai buciau ejus iki galo del to reminimo, bet negaliu sau leisti nervuotis.
Atsakyti
Labai dėkoju visoms už pagyras. Keliat ūpą naujam darbeliui smile.gif Nekantrauju pradėt, bet vis dar laukiu, kol išsirinks.

QUOTE(Padangele @ 2014 08 05, 15:33)

Labai graži darbelio, rėmo ir pasparto visuma wub.gif Gaila, kad nesi iki galo patenkinta rėminimu. sad.gif
Atsakyti
blink.gif smagumelis,kiek sauniu darbu,saunuoles merginos,taip ir toliau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek šaunių darbelių visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Seniai besireiškiau..... įdedu (kai kam jau matytą ) darbelį.
user posted image
Atsakyti
super super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti