Zeruti laukiam įrėmintų nuostabiųjų rožyčių kažkaip nelipo man jos iš pradžių ,kai tik pasirodė,bet vat dabar man į akį krito visa rožių serija nu ateitin ...
Šanus dėkliukas
Elzeda,stipriai pasistūmėjai taip ir toliau
aciu labai visoms Alateja,stakliu tikrai neturiu,tik kartais bemieges naktis dar du darbai pradeti,reik pabaigt ir viena i tarpa skubiai ikist turejau,jau pradejau sianakt dar niekad tiek darbu nedariau vienu metu net paciai keista
Uodegyte as zadu visas siuvinet,jei neatsibos
Zydrem,mielas drakoniukas,toks spalvingas
Uodegyte as zadu visas siuvinet,jei neatsibos
Zydrem,mielas drakoniukas,toks spalvingas
QUOTE(zerutis @ 2014 05 08, 13:20)
ant ko siuvinėjai ?
Žėruti- sako su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi , susidėjai su tokiom nupušusiom mergom ir pati jau padėjai iš proto kraustytis
QUOTE(elzeda @ 2014 05 05, 17:10)
Mirtis alyvose Grožis bus nerealus Kantrybės Tau ir mūzos nepamesk besiuvinėdama O kiek atspalvių?
Aciu! Paskaiciavau 90 atspalviu:)
QUOTE(daibava @ 2014 05 07, 22:02)
Taip, taip, HAED
Uodegyte 32 linas,antikine balta
rasiux- taikliai pasakei,jau nupusau
rasiux- taikliai pasakei,jau nupusau
QUOTE(daibava @ 2014 05 07, 23:02)
QUOTE(Uodegyte @ 2014 05 08, 11:38)
Elzeda,stipriai pasistūmėjai taip ir toliau
Dėkui, merginos
QUOTE(rasiux- @ 2014 05 08, 15:45)
Žėruti- sako su kuo sutapsi, toks ir pats tapsi , susidėjai su tokiom nupušusiom mergom ir pati jau padėjai iš proto kraustytis
Unkind, galybė atspalvių Nepasimeti juose? Mano dabartinis darbas iš 72 atspalvių, tai kartais ilgokai ieškau siūliuko
QUOTE(zundyte @ 2014 05 09, 09:16)
Sveikos,po ilgo tarpo galiu pasirodyt su baigtu darbu,dar nemaudytas ,nes baigtas su paskutiniais Eurovizijos akordais,bet labai norisi pasimaivyti
O grožis neišpasakytas чаривна мить gražiai perteikti paveikslai
QUOTE(zundyte @ 2014 05 09, 07:16)
Sveikos,po ilgo tarpo galiu pasirodyt su baigtu darbu,dar nemaudytas ,nes baigtas su paskutiniais Eurovizijos akordais,bet labai norisi pasimaivyti
puikus vaizdelis
bravo
QUOTE(zundyte @ 2014 05 09, 09:16)
Koks grožis Kokio dydžio darbas?
Aguonos 37,5x38cm gavosi,aida 16
ačiū už pagyras
ačiū už pagyras