Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Padangele @ 2014 07 16, 17:21)
dar vienus jaunuosius teks sveikint...  wub.gif

puikus vestuvinis metrikas smile.gif
Atsakyti
Padangėle šaunus..Ypač nemėgstu BS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
noriu parodyti dovanėlę krikštynų proga anūkytei (foto albumą) smile.gif kurią padarėme kartu su šaunia supermamyte Dvi thumbup.gif
Ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif jai už pagalbą thumbup.gif
Jei ne ji - mano sumanymas nebūtų įgyvendintas verysad.gif
Šiaip aš išsiuvinėjau tik drugelį tongue.gif , o Dvi viską man padarė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif netgi nuotraukos jos darytos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū Jums Dvi dar kartelį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip šaunu, kad yra tokių supermamyčių thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2014 07 18, 22:43)
Sveikos merginos
noriu parodyti dovanėlę krikštynų proga anūkytei

wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus darbas
Atsakyti
Puikus duetas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2014 07 18, 22:43)
Sveikos merginos
noriu parodyti dovanėlę krikštynų proga anūkytei (foto albumą) smile.gif

labai gražu
Atsakyti
Nuostabi knygute.
Klausiau Sobieskos, kokias ji ten grazias rozes siuvineja, neatsake, o ka tik netycia vokiskam zurnale akis uzstrigo uz ju. blush2.gif Mazas tas siuvinejimo pasaulis. blush2.gif
Atsakyti
Gal galetumet kuri ikelti nuorodele kokiomis raidemis siuvinejate metrikus, buciau begalo dekinga 4u.gif Neatsirenku dydzio. Baigiu jau akis praziureti, visa interneta iskuiciau, visus puslapius osinkoj perziurejau. doh.gif Jei man grazios, tai jau toookios gigantiskos blink.gif arba labai sunkiai perskaitamos. Noriu ne visiskai spausdintiniu, bet tokiu svelnesniu ir lengvai perskaitomu, ne labai kudu, bet ir ne perriebiu lotuliukas.gif . Paveikslelio dydis 15x11cm, dar virsuj kampe bus ornamentelis, reminsiu A4. Kokio dydzio man raideliu reiktu ax.gif kad sutalpinciau 3 zodzius ir data?
Atsakyti
vau,kaip grazu ir dailu,abi puikiai pasidarbavot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 03, 15:22)
Beje, ar esate kas bandziusios reminti Internetu? Tikrai nereklamuoju, bet nusiziurejau toki puslapiuka remai.lt. Paklausiau, kiek siuntimas i uzsieni kainuotu, tai tikrai neuzsiplese visai. Tik va kaip tas spalvas atsitaikyti. Ir paciupineti norisi.  blush2.gif

Siemet didziaja dali remu pirkau butent is remai.lt. Man buvo nauja rinktis bagetus internetu, bet dristu manyti, kad neprasoviau. Man labai patiko aptarnavimas, darbo kokybe, pristatymo operatyvumas. Siaip tai as ju (remai.lt kolektyvo) neieskojau, mane patys susirado ieskodami tinkamu blog'u, kurie juos reprezentuotu.

Cia paskutiniai du darbai su remais is mineto tinklapio.

user posted image

Sitie poros menesiu senumo

user posted image

user posted image

Viskas reminta internetu uzsisakant is remai.lt. Turiu ireminus dar du darbus su ju remais, tik foto dar nesu padariusi.
Taip kad siulyciau nebijoti isbandyti naujoviu.

p.s. Sobieska, manes remai.lt klause, ka dar is LT cross stitch bloger'iu rekomenduociau. Tavo blog'o adresas buvo vienas is gana trumpo saraso.
Atsakyti
QUOTE(Giedre Pov @ 2014 07 20, 20:34)
Siemet didziaja dali remu pirkau butent is remai.lt.

Jie tik atsiunčia rėmus, o įsiremini pati?
Atsakyti
Taip, jei perki internetu. Nors tikiu, kad parasius Mariui Virbickui is remai.lt, butu galima susitarti, kad issirenki rema, nusiunti siuvini ir gauni atgal ireminta. Bet man toks variantas netiktu, nes darbus visuomet reminu pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre Pov: 20 liepos 2014 - 19:23