Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Taskuota @ 2014 07 03, 16:22)
toki puslapiuka remai.lt. Paklausiau, kiek siuntimas i uzsieni kainuotu, tai tikrai neuzsiplese visai. Tik va kaip tas spalvas atsitaikyti. Ir paciupineti norisi.  blush2.gif

Rėmai.lt vizualiai esu užsikabinusi už jų Facebooko, nors ir realiai мне рукои падать, bet kaž kaip esu lojali saviems rėmintojams, nes aš pati juos 100 proc.galiu rekomenduot dėl rėminimo kokybės (paslaugos) pasirinkimas-jau užsakovo atsakomybėj...tačiau...į Butrimonių g.tvę planuoju užsukt, dėl rėmelių įdomesnių variantų, nors kainos...truputi ir kanda, bet jei patapsiu nuolatine-apsigludinsiu jas, gal ką suderįnsim šiaip...nepabandęs nesužinosi...kitą savaitę sav
o užrašuose pasižymiu...NUVAŽIUOTI... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 liepos 2014 - 15:53
Plepios kokios šiandien bigsmile.gif

QUOTE(Padangele @ 2014 07 02, 19:27)
Dovana draugei... trukumus matau puikiai pati, tiesiog linksmas paveikslelis  biggrin.gif

Smagūs tokie paveiksliukai, vis kažką naujo galima juose atrasti smile.gif Aš vieną darbelį irgi esu rėminusi tokiu rėmeliu, gražiai žiūrisi realiai.

QUOTE(Kaktusine @ 2014 07 02, 22:50)
Pirmoji dalis, siuvinėta per naktis, todėl antrajai teks šiek tiek palaukti biggrin.gif

Jetus, kokios man jos gražios wub.gif Super. Primink, kieno dizainas? Užkrito blush2.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2014 07 03, 12:07)
Foto bandymas, kaip jums? smile.gif

Man visai gražiai žiūrisi smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 15:22)
Senokai besivaidenau...šį kartą mano pasirinkimas yra TOKS....

Įsivaizduoju, kad bus kažkas laaaabai gražaus wub.gif Išduosi, ar reiks laukti nekantriai pabaigos, slapuke? smile.gif
Ir, jei ten apie mano atvirukus, tai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 03, 14:48)
Anchor ir DMC skiriasi labai. Turiu visus DMC ir beveik visus DMC, tai retas kuris atspalvis identiskas. Zinoma, zalia ir bus zalia, bet jei kokia gele siuvineji, tai pasijaus.  smile.gif

QUOTE(Ciocė @ 2014 07 03, 15:07)
Siūlai geri, kokybė gera, nedažo. Pati siuvinėjau nemažai laiko Madeira, bet... pamažu pereinu prie DMC, nes spalvos skiriasi gerokai. Tai labai atsibodo visi kovertavimai ir derinimai, nes didžioji dauguma paveikslų visdėlto DMC. O išsiuvinėjus Madeira norimas rezultatas nesigauna. Tai pasilikau savo Madeira's vaikiškiems ir tikslių spalvų nereikalaujantiems paveiksliukams, o rimtesniems darbams dabar vis perku DMC.

Ačiū 4u.gif Vadinasi nerizikuosiu maišyti siūliukų, darbas didelis, nesinori sugadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 07 02, 17:27)
Dovana draugei... trukumus matau puikiai pati, tiesiog linksmas paveikslelis  biggrin.gif

į trūkumus niekas dėmesio nekreipia,
o darbelis tikrai džiugus smile.gif
QUOTE(Kaktusine @ 2014 07 02, 20:50)
Kai lauke nelabai vasariška, sušildo spalvos smile.gif
Labai daug siūlų keitaliojimo, dėl ko buvo ilgam užmestas, bet jau toooks man jis gražus.  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Pirmoji dalis, siuvinėta per naktis, todėl antrajai teks šiek tiek palaukti biggrin.gif

hortenzijos puikios
Atsakyti
gal kas prenumeruojat "Vishivaju krestikom"? niekur nerandu kad butu galima uzsiprenumeruot.. nusimato metai atostogu, tai kad tureciau ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 07 04, 15:12)
gal kas prenumeruojat "Vishivaju krestikom"? niekur nerandu kad butu galima uzsiprenumeruot.. nusimato metai atostogu, tai kad tureciau ka veikt  biggrin.gif

Man vyras buvo prenumeratą uždovanojęs. Prenumeravo internetu, per Lietuvos pašto tinklapį.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 07 04, 14:12)
gal kas prenumeruojat "Vishivaju krestikom"? niekur nerandu kad butu galima uzsiprenumeruot.. nusimato metai atostogu, tai kad tureciau ka veikt  biggrin.gif

Lietuvos pašte gali
http://www.prenumeru...bscription.aspx
(VYŠYVAJU KRESTIKOM / CROSS STITCHER 80 pasirinkimo puslapis)
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 04, 14:33)
Man vyras buvo prenumeratą uždovanojęs. Prenumeravo internetu, per Lietuvos pašto tinklapį.

QUOTE(daibava @ 2014 07 04, 14:42)
Lietuvos pašte gali
http://www.prenumeru...bscription.aspx
(VYŠYVAJU KRESTIKOM / CROSS STITCHER 80 pasirinkimo puslapis)

aciu!!! uzsiprenumeravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2014 07 04, 16:59)
aciu!!! uzsiprenumeravau smile.gif

o čia kartą per menėsį išeina tas žurnalas? vieno kaina 16 Lt? g.gif
Atsakyti
Justte,

siandien dejau pabaigto darbelio siuliukus i dezutes, ir palyginimui nufotkinau atsitiktines 8 DMC spalvas ir 8 Anchor atitikimenis. Pirmam ir treciam stulpelyje-DMC, antram ir ketvirtam-Anchor (tik ant DMC laikikliu, nes pardej kadaise buvo tik tokie) . Kaip mayti, nei viena spalva nesutampa 100%. Kokiam mazesniam ar vaikiskui darbeliui nieko tokio, bet didesniam-ne kas. schmoll.gif
user posted image
Papildyta:
Del zurnalu, tai keleta metu pirkdavau po 3 kiekviena menesi, bet realiai tai beveik veltui isleidavau pinigus, nes tiesa sakant nelabai ka rasdavau, ka siuvineti. pries metus lioviausi pirkusi juos. Jei kartais uzsimanau i koki zurnala pavepsoti, kad ir ta pati Cross Stitcher pavartyti, atsisiunciu is cia http://onejournal.or...vke/page-8.html. Zinoma, galima koki virusa pasigauti, bet gal antivirusine pagaus. Be abejo, vogti negrazu, bet as ne simta ir ne du tiems zurnalams atidavusi, tai sazine itin negrazia. blush2.gif
Atsakyti
labas visoms. ateinu su prasymu , gal kuri nors apsiimsit padet ax.gif labai skubiai reikia lietuvisko panevezio lino . internete nerandu tokio pirkti. pati buvau pirkus pries pora metu kaune, senamiesty. gal kur nete matet toki ?user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 14:22)
zerutis...man viskas TOBULA, ką tu darai  wub.gif

senai bebuvau uzsukus,tai net pamirsau,kaip cituot doh.gif doh.gif doh.gif
blush2.gif smagu girdet ACIU wub.gif apie tavo tobuluma as jau tyliu,nes ryskiai zodziu pritrukus,pas tave viskas nuo a iki z apgalvota,man taip neiseina,o dar,kai fotiko normalaus neturiu,tai isvis liudna verysad.gif tavo darbai fantastiski,ju pateikimas nerealus wub.gif wub.gif ai,nebesiplesiu ir taip viskas senai aisku lotuliukas.gif

visu darbeliai super,kiekvienos savaip idomus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti