Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Kaktusine @ 2014 07 03, 11:07)
Foto bandymas, kaip jums? smile.gif

Labai suspaustas.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2014 07 03, 11:07)
Turiu tokį metriką ant lino vestuvėms siuvinėtą, tai jo rėmo variantas visai traukia, nors galvoju dar paspartuką įdėti atgaivinti. smile.gif

Foto bandymas, kaip jums? smile.gif

Kazkaip remas susilieja su linu. As tai ieskociau kokio kremines spalvos remo, gal net tokio alia vintazinio stiliaus ir derinciau ji su svelniai zaliu ar sviesiai sviesiai violetiniu pasportu. blush2.gif

O as uzsisakiau rema Sweetheart Tree dizainui, remintojas pats pasiule ovala ispjauti pasporte, o kai ireminau, vyras pareiske, kad kreivas mano paveikslas kaip skestantis Titanikas. blink.gif blink.gif O remukas "tik" 50 euru. Zodziu, kreivai ispjove ovala, reiks atgal vaziuoti, o taip pasirodyti norejau. blush2.gif
Atsakyti
Senokai besivaidenau...šį kartą mano pasirinkimas yra TOKS....

user posted image

Kaktusine...o man tai gražiai tas rėminimas, net sau tokio norėčiau...vis kitaip, nei, kad visi

Cioce
....liux maistas thumbup.gif

Padangėle...sempleris JĖGA drinks_cheers.gif

o jau atvirukų mielybė wub.gif ...gavės juos žmogus, turėjo suprast, koks jis yra šeimos įvertintas 4u.gif

zerutis...man viskas TOBULA, ką tu darai wub.gif

Vis laukiu ir laukiu...baltosios PELĖDOS...pamiršau,kas ją siuvinėja...tai dabar dilema, nepamenu pas ką galiu paprašyt schemos verysad.gif ...jei kartais man atsiųstų sobieska73@gmail.com...priimčiau, tai, kaip dovaną,mano praėjusio gimtadienio proga liepos 1 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 liepos 2014 - 13:27
Labutis 4u.gif

Ką manote apie siuvinėjimo siūlus 'Madeira'? ar geri, kokybiški, nedažo medžiagos?

Ir gal kuri susidūrėte, ar visiškai atitinka atspalviai DMC ir Madeiros ar Anchor? Ta prasme atitikmenys? Baigiu siuvinėti vieną darbą ir baigėsi 3 atspalvių siūliukai, visas darbas darytas su DMC. O pirkti DMC kur gyvenu nėra, tik Madeira ir Anchor? Kaip manot ar nesiskirs atspalviai? ar geriau pakentėt ir palaukt kol atveš, internetu nusipirkus DMC? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 03, 14:21)

O as uzsisakiau rema Sweetheart Tree dizainui, remintojas pats pasiule ovala ispjauti pasporte, o kai ireminau, vyras pareiske, kad kreivas mano paveikslas kaip skestantis Titanikas.  blink.gif  blink.gif O remukas "tik" 50 euru. Zodziu, kreivai ispjove ovala, reiks atgal vaziuoti, o taip pasirodyti norejau.  blush2.gif

Ir man rėminimo studijoj skundėsi žmogelis, kad ovalą labai sunku išpjauti...va buvau nunešusi savo, laukiau...laukiau...(kokį pusvalandį, jei ne ilgiau)...gal dar ir todėl, kad(jų nuostata biggrin.gif ) gan reikli/priekabi klientė esu(tačiau vos ne vipinė)-jaudinosi žmogelis...net du pasportus sugadino, kol išpjovė. Bet ir man taip būna...kuo labiau stengiesi, tuo praščiau gaunasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...REZIUME....nėra lengva išpjauti taisyklingą ovalą pagal norimą išmierą.
Atsakyti
Anchor ir DMC skiriasi labai. Turiu visus DMC ir beveik visus DMC, tai retas kuris atspalvis identiskas. Zinoma, zalia ir bus zalia, bet jei kokia gele siuvineji, tai pasijaus. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 14:38)
Ir man rėminimo studijoj skundėsi žmogelis, kad ovalą labai sunku išpjauti...va buvau nunešusi savo, laukiau...laukiau...(kokį pusvalandį, jei ne ilgiau)...gal dar ir todėl, kad(jų nuostata biggrin.gif ) gan reikli/priekabi klientė esu(tačiau vos ne vipinė)-jaudinosi žmogelis...net du pasportus sugadino, kol išpjovė. Bet ir man taip būna...kuo labiau stengiesi, tuo praščiau gaunasi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ...REZIUME....nėra lengva išpjauti taisyklingą ovalą pagal norimą išmierą.

Na tai savizudis mano remintojas, kad neprasytas pasisiule ovalu pasporta. Jei negales grazaus ovalo, tai tegu pjauna staciakampi, isgyvensiu. smile.gif Dar prasiau pirktiniam remui ispjauti paprasta pasporta 20 x 20 ir palikau siuvineta darbeli. Jis man ispjove kazkur 18.5 x 18.5. doh.gif Bet man as tuos kelis cm turbut kokia savaite siuvinejau, kur uzdengia pasportas. Tai ir ta vesiu atgal. Isvada-apsaugok Dieve nuo siuvinetoju. Isivaizduoju, kokios trenktos tos siuvinetojos jiems atrodo. lotuliukas.gif Jei as dirbciau reminime, tai pamacius kokia moterele su siuvinetu darbu, begciau po stalu sleptis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justtte @ 2014 07 03, 14:26)
Ką manote apie siuvinėjimo siūlus 'Madeira'? ar geri, kokybiški, nedažo medžiagos?

Ir gal kuri susidūrėte, ar visiškai atitinka atspalviai DMC ir Madeiros ar Anchor? Ta prasme atitikmenys? Baigiu  siuvinėti vieną darbą ir baigėsi 3 atspalvių siūliukai, visas darbas darytas su DMC. O pirkti DMC kur gyvenu nėra, tik Madeira ir Anchor? Kaip manot ar nesiskirs atspalviai? ar geriau pakentėt ir palaukt kol atveš, internetu nusipirkus DMC?  4u.gif

Siūlai geri, kokybė gera, nedažo. Pati siuvinėjau nemažai laiko Madeira, bet... pamažu pereinu prie DMC, nes spalvos skiriasi gerokai. Tai labai atsibodo visi kovertavimai ir derinimai, nes didžioji dauguma paveikslų visdėlto DMC. O išsiuvinėjus Madeira norimas rezultatas nesigauna. Tai pasilikau savo Madeira's vaikiškiems ir tikslių spalvų nereikalaujantiems paveiksliukams, o rimtesniems darbams dabar vis perku DMC.
Atsakyti
Hortenzijos wub.gif Padangėlės darbelis wub.gif Sobieskos tai kaip tapytas atrodo nuvarvėjusiais dažais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 14:22)

Kaktusine...o man tai gražiai tas rėminimas, net sau tokio norėčiau...vis kitaip, nei, kad visi

Gražu smile.gif

MAno šis darbukas šiame rėme mano akimis atrodo tobulai. Bet ten lino erdvės daugiau, o šios hortenzijos "nukapotos", tai reikia gyvai apžiūrėti, kas ten gali gautis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MMVK @ 2014 07 03, 15:25)
  Sobieskos tai kaip tapytas atrodo nuvarvėjusiais dažais smile.gif

Jei būčiau įteigusi prizą už geriausią komentarą-*be konkurencijos jis būtų tavo...lygiai taip pat galvojau, siuvinuką kišdama po ikebana smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 03, 14:48)
Jei as dirbciau reminime, tai pamacius kokia moterele su siuvinetu darbu, begciau po stalu sleptis.  lotuliukas.gif

oi nesispjaudyk biggrin.gif ...dabar rėminimai tik iš siuvinėtojų ir išgyvena...yra vienas kitas ekspozicijoj tapytas darbas įrėmintas, bet aplamai aplinkui palei sienas išdėstyti siuvinukai...jei savo darbą pamatai ant atramos...pasijunti įvertinta...vis aukščiau, nei , kad ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 liepos 2014 - 14:52
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 15:51)
Jei būčiau įteigusi prizą už geriausią komentarą-*be konkurencijos jis būtų tavo...lygiai taip pat galvojau, siuvinuką kišdama po ikebana smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 15:51)
Papildyta:

oi nesispjaudyk  biggrin.gif ...dabar rėminimai tik iš siuvinėtojų ir išgyvena...yra vienas kitas ekspozicijoj tapytas darbas įrėmintas, bet aplamai aplinkui palei sienas išdėstyti siuvinukai...jei savo darbą pamatai ant atramos...pasijunti įvertinta...vis aukščiau, nei , kad ant žemės  biggrin.gif

Koks uzvadimas tavo siuvinejimo? Siaubingai grazus, noretusi paspoksoti, kas cia gausis.

As isvis nesuprantu, kaip tie reminimo salonai isgyvena tiek Lietuveleje, tiek Airijoje. Siaip jei nesiuvineji, tai turbut reminimo paslaugu prisireiktu karta-du gyvenime.
Beje, ar esate kas bandziusios reminti Internetu? Tikrai nereklamuoju, bet nusiziurejau toki puslapiuka remai.lt. Paklausiau, kiek siuntimas i uzsieni kainuotu, tai tikrai neuzsiplese visai. Tik va kaip tas spalvas atsitaikyti. Ir paciupineti norisi. blush2.gif
Atsakyti