Anchor ir DMC skiriasi labai. Turiu visus DMC ir beveik visus DMC, tai retas kuris atspalvis identiskas. Zinoma, zalia ir bus zalia, bet jei kokia gele siuvineji, tai pasijaus.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2014 07 03, 14:38)
Ir man rėminimo studijoj skundėsi žmogelis, kad ovalą labai sunku išpjauti...va buvau nunešusi savo, laukiau...laukiau...(kokį pusvalandį, jei ne ilgiau)...gal dar ir todėl, kad(jų nuostata
) gan reikli/priekabi klientė esu(tačiau vos ne vipinė)-jaudinosi žmogelis...net du pasportus sugadino, kol išpjovė. Bet ir man taip būna...kuo labiau stengiesi, tuo praščiau gaunasi
...REZIUME....nėra lengva išpjauti taisyklingą ovalą pagal norimą išmierą.
Na tai savizudis mano remintojas, kad neprasytas pasisiule ovalu pasporta. Jei negales grazaus ovalo, tai tegu pjauna staciakampi, isgyvensiu.
Dar prasiau pirktiniam remui ispjauti paprasta pasporta 20 x 20 ir palikau siuvineta darbeli. Jis man ispjove kazkur 18.5 x 18.5.
Bet man as tuos kelis cm turbut kokia savaite siuvinejau, kur uzdengia pasportas. Tai ir ta vesiu atgal. Isvada-apsaugok Dieve nuo siuvinetoju. Isivaizduoju, kokios trenktos tos siuvinetojos jiems atrodo.
Jei as dirbciau reminime, tai pamacius kokia moterele su siuvinetu darbu, begciau po stalu sleptis.