Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

reasontobehappy:
1. nuotraukų necituojam
2. keliam mažesnio formato
3. schema nepakankamai gera kad būtų verta siuvinėti- man taip pat užkliuvo tas tamsus plėmas virš drakono galvos, o ir blendingas čia nepamaišytų, tada tie fono šešėliai gražiau sugultų. Žodžiu- darbo ir sąnaudų būtų daug, bet rezultatas nebus pats geriausias. Reiktų dar prie schemos padirbėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 17:00)
Parodykit, visai įdomu pasisemt idėjų, nes kol kas nelabai įsivaizduoju dar jų įrėmintų  biggrin.gif

Del skonio nesigincyjama, ane. blush2.gif Na man tie juodi remai nelabai. Norisi kazkokiu "valgomesniu" spalvu remu, nes darbeliai labai skanus. Nezinau, kokios spalvos tavo namuose, bet as galvociau apie kazka zalio ar geltono, gal net skirtingom spalvom reminciau-viena zaliuose, o kita geltona, ar net kazka rozinio. blush2.gif
Atsakyti
Rėmas sumuštiniams,labai jaukiai atrodo

http://photo.7ya.ru/...04192894431.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 16:54)
O aš pagaliau įveikiau savo "skanumynus"  biggrin.gif Dabar laukia maudynių ir idėjų kaip įrėmint  doh.gif 

Faini šitie man smile.gif Lauksiu įrėmintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 01, 21:32)
Del skonio nesigincyjama, ane.  blush2.gif  Na man tie juodi remai nelabai. Norisi kazkokiu "valgomesniu" spalvu remu, nes darbeliai labai skanus. Nezinau, kokios spalvos tavo namuose, bet as galvociau apie kazka zalio ar geltono, gal net skirtingom spalvom reminciau-viena zaliuose, o kita geltona, ar net kazka rozinio.  blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi juodi labai jau "sunkūs" atrodo ir pasporto man kažkaip norėtųsi ax.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2014 07 01, 22:13)
Rėmas sumuštiniams,labai jaukiai atrodo

http://photo.7ya.ru/...04192894431.jpg

Va čia jau neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Cioce labai saunus darbai thumbup.gif skaniai ziuris mirksiukas.gif man patiko Uodegytes ikeltas varijantas,ten labai gerai ireminta smile.gif
Atsakyti
Man Uodegytės variantas taip pat labiau 4u.gif
Atsakyti
Dovana draugei... trukumus matau puikiai pati, tiesiog linksmas paveikslelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kai lauke nelabai vasariška, sušildo spalvos smile.gif

Labai daug siūlų keitaliojimo, dėl ko buvo ilgam užmestas, bet jau toooks man jis gražus. wub.gif wub.gif wub.gif
Pirmoji dalis, siuvinėta per naktis, todėl antrajai teks šiek tiek palaukti biggrin.gif

user posted image

user posted image

Tik niekur nemačiau įrėminto.
Atsakyti
Padangele,

labai mielas ir gaivus darbelis. Man tokius patinka siuvineti, nespeja atsibosti-nuo vienos detales prie kitos. tongue.gif

Kaktusine,

grazuoles hortenzijos. thumbup.gif Manau, kad rema parinkti bus nesunku, juk jau spalvu spalveliu jose. Lauksim, kaip tu sugalvosi. 4u.gif O nesimakalavo spalvos, kai siuvinejai?
Atsakyti
Kažko švelnaus norisi, bet dar kol antrą išsiuvinėsiu... smile.gif
Visai smagiai siuvinėjosi, kartais tik užknisdavo padarai 6-7 kryželius, žiūrėk jau keist reikia siūlą, bet geriau nei plėmais siuvinėti.
Atsakyti
Turiu tokį metriką ant lino vestuvėms siuvinėtą, tai jo rėmo variantas visai traukia, nors galvoju dar paspartuką įdėti atgaivinti. smile.gif

Foto bandymas, kaip jums? smile.gif

user posted image
Atsakyti