reasontobehappy:
1. nuotraukų necituojam
2. keliam mažesnio formato
3. schema nepakankamai gera kad būtų verta siuvinėti- man taip pat užkliuvo tas tamsus plėmas virš drakono galvos, o ir blendingas čia nepamaišytų, tada tie fono šešėliai gražiau sugultų. Žodžiu- darbo ir sąnaudų būtų daug, bet rezultatas nebus pats geriausias. Reiktų dar prie schemos padirbėti.
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 17:00)
Parodykit, visai įdomu pasisemt idėjų, nes kol kas nelabai įsivaizduoju dar jų įrėmintų
Del skonio nesigincyjama, ane. Na man tie juodi remai nelabai. Norisi kazkokiu "valgomesniu" spalvu remu, nes darbeliai labai skanus. Nezinau, kokios spalvos tavo namuose, bet as galvociau apie kazka zalio ar geltono, gal net skirtingom spalvom reminciau-viena zaliuose, o kita geltona, ar net kazka rozinio.
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 16:54)
O aš pagaliau įveikiau savo "skanumynus" Dabar laukia maudynių ir idėjų kaip įrėmint
Faini šitie man Lauksiu įrėmintų
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 01, 21:32)
Del skonio nesigincyjama, ane. Na man tie juodi remai nelabai. Norisi kazkokiu "valgomesniu" spalvu remu, nes darbeliai labai skanus. Nezinau, kokios spalvos tavo namuose, bet as galvociau apie kazka zalio ar geltono, gal net skirtingom spalvom reminciau-viena zaliuose, o kita geltona, ar net kazka rozinio.
Man irgi juodi labai jau "sunkūs" atrodo ir pasporto man kažkaip norėtųsi
QUOTE(Uodegyte @ 2014 07 01, 22:13)
Va čia jau neblogai
Cioce labai saunus darbai skaniai ziuris man patiko Uodegytes ikeltas varijantas,ten labai gerai ireminta
Man Uodegytės variantas taip pat labiau
Dovana draugei... trukumus matau puikiai pati, tiesiog linksmas paveikslelis
Kai lauke nelabai vasariška, sušildo spalvos
Labai daug siūlų keitaliojimo, dėl ko buvo ilgam užmestas, bet jau toooks man jis gražus.
Pirmoji dalis, siuvinėta per naktis, todėl antrajai teks šiek tiek palaukti
Tik niekur nemačiau įrėminto.
Labai daug siūlų keitaliojimo, dėl ko buvo ilgam užmestas, bet jau toooks man jis gražus.
Pirmoji dalis, siuvinėta per naktis, todėl antrajai teks šiek tiek palaukti
Tik niekur nemačiau įrėminto.
Padangele,
labai mielas ir gaivus darbelis. Man tokius patinka siuvineti, nespeja atsibosti-nuo vienos detales prie kitos.
Kaktusine,
grazuoles hortenzijos. Manau, kad rema parinkti bus nesunku, juk jau spalvu spalveliu jose. Lauksim, kaip tu sugalvosi. O nesimakalavo spalvos, kai siuvinejai?
labai mielas ir gaivus darbelis. Man tokius patinka siuvineti, nespeja atsibosti-nuo vienos detales prie kitos.
Kaktusine,
grazuoles hortenzijos. Manau, kad rema parinkti bus nesunku, juk jau spalvu spalveliu jose. Lauksim, kaip tu sugalvosi. O nesimakalavo spalvos, kai siuvinejai?
Kažko švelnaus norisi, bet dar kol antrą išsiuvinėsiu...
Visai smagiai siuvinėjosi, kartais tik užknisdavo padarai 6-7 kryželius, žiūrėk jau keist reikia siūlą, bet geriau nei plėmais siuvinėti.
Visai smagiai siuvinėjosi, kartais tik užknisdavo padarai 6-7 kryželius, žiūrėk jau keist reikia siūlą, bet geriau nei plėmais siuvinėti.
Turiu tokį metriką ant lino vestuvėms siuvinėtą, tai jo rėmo variantas visai traukia, nors galvoju dar paspartuką įdėti atgaivinti.
Foto bandymas, kaip jums?
Foto bandymas, kaip jums?