Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Įkelkit čia- pažiūrėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
http://dfiles.ru/files/aqv4pz3x2

originali nuotrauka

user posted image
Atsakyti
Paziurejau i ta schema, tai mano akimis tikrai atrodo nelabai. blush2.gif Pabandyk pati bendra vaizda susimazinti iki 33% ir pamatysi pati, kad darbas gausis plemuotas. Kai pritrauki tuos plemus, matyti, kad yra viena spalva issiuvineti nemazi plotai, nors ziurint i paveiksliuka matyti, kad jame apskritai viena spalva siuvinetu plotu yra tikrai mazai, labai daug spalvu perejimu ir atspalviu. Specialiai pasiemiau dmc 503 siula-bus daug zalsvai melynu blynu galutiniam rezultate. Virs drakono galvos kabos vienos spalvos didelis blynas...Be to ir pats drakonas yra vien kryziuku. Mano galva, kad jis gautusi israiskingas, turetu buti ir backstitcho kazkiek linijoms pabrezti ar bent jau kokiu pusiniu ar pan kryziuku, juk jo linijos tokios gan grieztos...
As tikrai nesiuvineciau. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Rodausi su kvietimais sūnelio krikštynoms smile.gif Gaila, kad dienos nepalankios fotkinimui. Ruošinius padarė vyras, nes netiko standartiniai. Foto nelabai matyti popieriaus faktūra ir tikrosios spalvos.

user posted image
Atsakyti
Elzeda, kiek atviruku siuvinejai?
Dailus, ypac zaliasis. wub.gif
Cia tu pati taip namucius ispuosei sventei?
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 07 01, 00:04)
Elzeda, kiek atviruku siuvinejai?
Dailus, ypac zaliasis.  wub.gif
Cia tu pati taip namucius ispuosei sventei?

Dėkui 4u.gif Siuvinėjau 4 atvirukus, nedidelė šventė bus. Papuošimai ne mūsų, iš interneto idėjoms smile.gif Tačiau pompomus, girliandas ir vėliavėles pasidarėm patys irgi panašius, laukia dar šventės liepos pabaigoje smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
reikia patarimo.

Išsirinkau atostogoms siuvinėti štai šį triptiką:
http://www.liveinter.../post328307411/
Ir esu pasimetus.. Vizualiai jis man atrodo dviejų spalvų - juoda ir balta. Tačiau po 2 ir trečia dalim paaiškinimuose atsiranda baby blue ir grey spalva, kurių aš ten tikrai nematau.. smile.gif gal numanote, kodėl jos ten gali būti įrašytos? Nes aš vistiek ketinu siuvinėti juodai - baltą.. Ar teisingai svarstau?
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2014 07 01, 12:43)
Sveikos merginos,
reikia patarimo.

Išsirinkau atostogoms siuvinėti štai šį triptiką:
http://www.liveinter.../post328307411/
Ir esu pasimetus.. Vizualiai jis man atrodo dviejų spalvų - juoda ir balta. Tačiau po 2 ir trečia dalim paaiškinimuose atsiranda baby blue ir grey spalva, kurių aš ten tikrai nematau.. smile.gif gal numanote, kodėl jos ten gali būti įrašytos? Nes aš vistiek ketinu siuvinėti juodai - baltą.. Ar teisingai svarstau?

Gal kažkur šešėliai ar šakų susikirtimo taškai tomis spalvytėmis pagyvinti, kad neatrodytų visiškas blynas. Reik žiūrėt kuriose vietose tos spalvos panaudotos.

O aš pagaliau įveikiau savo "skanumynus" biggrin.gif Dabar laukia maudynių ir idėjų kaip įrėmint doh.gif
Štai jūsų teismui Hamburgeris ir jo brolis Desertas.
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 01 liepos 2014 - 15:05
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 15:54)
Gal kažkur šešėliai ar šakų susikirtimo taškai tomis spalvytėmis pagyvinti, kad neatrodytų visiškas blynas. Reik žiūrėt kuriose vietose tos spalvos panaudotos.

O aš pagaliau įveikiau savo "skanumynus"  biggrin.gif Dabar laukia maudynių ir idėjų kaip įrėmint  doh.gif 
Štai jūsų teismui Hamburgeris ir jo brolis Desertas.
user posted image user posted image

aš šituos rėminau paprastu plonu juodu rėmu. Žiūrisi virtuvėj gerai. Galėsiu nutraukt ir parodyt, jei reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 01, 14:54)

Vat būtent, kad tos spalvos naudojamos tik atskiruose paveiksluose... T.y. pirmas paveikslas - juodai baltas, antras - pilkai juodas, o trečias - juodai žydras (kadangi kiekvieną paveikslą sudaro tik du simboliai), o nuotrauka galutinio variant įdėta kaip juodai balta/baltai juoda.. Tai vat ir susimaišiau visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2014 07 01, 16:24)
aš šituos rėminau paprastu plonu juodu rėmu. Žiūrisi virtuvėj gerai. Galėsiu nutraukt ir parodyt, jei reikia smile.gif

Parodykit, visai įdomu pasisemt idėjų, nes kol kas nelabai įsivaizduoju dar jų įrėmintų biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

paveiksluota telefonu, tai kokybė ne itin gera. ir dar saulė išlindo smile.gif
Atsakyti