Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pirmaargenta @ 2014 06 24, 21:43)
Elzeda, o ar nežiūrėjote http://www.kasiulai.lt/ parduotuvėje, ten dar vyksta Riolio rinkinių išpardavimas - du už vieno kainą. Tie rinkiniai visai neblogi, yra tinkančių pradedantiesiems, o kaina tikrai gera.

Dėkui, mačiau smile.gif Bet jai riolio stilius ne prie širdies ax.gif

QUOTE(Vitute* @ 2014 06 25, 09:53)
Pas mane buvo įdėta gera Aida.

Dėkui, nu bandysim 4u.gif
Atsakyti
Reikia jusu nuomones ax.gif Ar jus kazka ne to izvelgtumet siame paveikslelyje? Jis butu dovana jaunavedziams, jauniems zmonems, su vardais ir data? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 06 25, 23:34)
Reikia jusu nuomones ax.gif Ar jus kazka ne to izvelgtumet siame paveikslelyje? Jis butu dovana jaunavedziams, jauniems zmonems, su vardais ir data? smile.gif

Atvirai ir tikrai nepiktai, jei padovanotumei man ir mano antrai pusei, nei vienas musu nebutu suzavetas, labai jau vaikiskas paveiksliukas. Na bet jei tavo jaunavedziai meskiuku/sirduciu ir panasiu saldumynu megejai, tai kodel gi ne. smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuota: 25 birželio 2014 - 23:02
QUOTE(Taskuota @ 2014 06 26, 00:43)
Atvirai ir tikrai nepiktai, jei padovanotumei man ir mano antrai pusei, nei vienas musu nebutu suzavetas, labai jau vaikiskas paveiksliukas. Na bet jei tavo jaunavedziai meskiuku/sirduciu ir panasiu saldumynu megejai, tai kodel gi ne.  smile.gif

Jie butent tokie ir yra, mano akim ziurint tiesiog vaikai, kurie aikcioja nuo minkstu zaisliuku, smulkmeneliu ir pan rolleyes.gif Jei rimtas paveikslas butu, ju tikrai nesuzavetu, butu per nuobodus.
Sis paveiksliukas man mielas, bet.... jei butu du kaciukai ar du suniukai, tai viskas ok thumbup.gif Bet kaciukas ir suniukas blink.gif man pradeda asocijuotis negeros mintys blush2.gif
Atsakyti
Na Nefer, jei tokio tipo jaunieji, tai labai geras pasirinkimas. biggrin.gif
O su kuo tau asocijuojas? Su posakiu kaip suo su kate?
Atsakyti
QUOTE(Taskuota @ 2014 06 26, 02:03)
Na Nefer, jei tokio tipo jaunieji, tai labai geras pasirinkimas.  biggrin.gif
O su kuo tau asocijuojas? Su posakiu kaip suo su kate?

Nea, ziauriau, su kokiais nors iskrypimais lotuliukas.gif Arba norint parodyti, kad nesi pries lyciu, seksualiniu mazumu diskriminacija lotuliukas.gif
Vienu zodziu man kvepia netradicine orientacija doh.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 26 birželio 2014 - 00:32
QUOTE(Nefer @ 2014 06 26, 00:26)
Nea, ziauriau, su kokiais nors iskrypimais lotuliukas.gif Arba norint parodyti, kad nesi pries lyciu, seksualiniu mazumu diskriminacija lotuliukas.gif
Vienu zodziu man kvepia netradicine orientacija doh.gif  blush2.gif  doh.gif

tai jeigu tau pačiai negerai asocijuojasi, tai geriau kito paveiksliuko paieškot g.gif šiaip tai aš asmeniškai tokio nesiuvinėčiau kaip vestuvinio metriko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 06 26, 01:26)
Vienu zodziu man kvepia netradicine orientacija doh.gif  blush2.gif  doh.gif

Va bliamba, na ir fantazija pas tamsta, dar tuoj zoofilija izveglsi ir dar, neduok Die, kokia pedofilija....

O gal tai saldziajai porelei labiau tiktu kas kad ir is Tatty Teddy serijos? Pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image
Ir nereiketu galvos sukti, kaip raides ikomponuoti...
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2014 06 15, 15:44)
Taigi rodausi su ką tik užbaigtu savo darbeliu.

Labai mielai wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 06 17, 13:05)

QUOTE(sobieska @ 2014 06 18, 21:16)
JO didenybė-*ARTIŠOKAS*

Puikūs darbai thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2014 06 21, 20:30)
Sveikutės

Gražu smile.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 06 22, 16:11)
Pasirodau,kad ir as po truputi krapstausi

Gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 05 21, 13:35)

Nuostabus darbas wub.gif
Sobieska visi Jūsų darbai ir jų apipavidalinimas tiesiog nepriekaištingas. Pagarba tokiam žmogui.
Tokie gražūs visi Jūsų darbai ir tokiais tempais Jūs juos siuvinėjate bigsmile.gif man pritrūktų sienų šitiems grožiams blush2.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 05 29, 18:18)
o cia mano Dimuko kriauklytes  ax.gif

Labai gražu ir subtilu wub.gif

Uodegyte kaip visada darbai ir idėjos jiems panaudoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 29 birželio 2014 - 12:25
O gal tokie tiktu? biggrin.gif
user posted image
as butent tokius baigineju
Atsakyti
Sveikos, pirmą kartą pasidariau schemą iš nuotraukos su PM. Gal kuri nors galėtų įvertinti, nes gaila būtų, nesigautų tas, ko noriu 4u.gif
Atsakyti