Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Vyras parisunte man programa PCStitch, ten gali ir is nuotrauku sukurti kryziuku schema wink.gif Galbut ir jus galit parsisiusti, kam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=elzeda,2014 06 22, 17:19]
Turiu klausimą smile.gif Gal kas esat pirkusios siuvinėjimo rinkinius iš kiniečių (pvz., aliexpress.com)?

Aš siunčiausi. Viskas ten gerai. Tik instrukcija buvo kinų kalba - tai po to reikėjo ieškotis angliškos. O šiaip schema, medžiaga, siūlai, adata - viskas kaip priklauso.
Pardavėjo nežinau, nes ne pati užsakinėjau, o vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 23 birželio 2014 - 08:30
lasvegiete- labai nesidžiaukit ta programa- kokybė ne kokia, veidai dažniausiai plėmuoti. Išbandyta jau ne kartą ir ne viena tokia programa- kol kas rezultatai nedžiugina. Nebent kokius vaikiškus piešinukus į schemas versti. Rimtesniems darbams- reikia smarkiai padirbėti prie redagavimo.
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 06 23, 10:27)
Aš siunčiausi. Viskas ten gerai. Tik instrukcija buvo kinų kalba - tai po to reikėjo ieškotis angliškos. O šiaip schema, medžiaga, siūlai, adata - viskas kaip priklauso.
Pardavėjo nežinau, nes ne pati užsakinėjau, o vaikai.

Dėkui už atsakymą 4u.gif O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais? Dukra jau baigia galvą išūžt, kad užsakyčiau doh.gif
Atsakyti
na kaip jus fainiai apipavidalinate darbelius - Uodegyte, Zeruti wub.gif 4u.gif
ir as jau noriu mokytis siuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2014 06 23, 18:13)
na kaip jus fainiai apipavidalinate darbelius - Uodegyte, Zeruti  wub.gif  4u.gif
ir as jau noriu mokytis siuti  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
juk niekada nevelu mokytis,susirandi kokius kursus ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,siuvinetojos.ateinu po simtu metu,kas dar mane pamenate.as vis dar siuvineju savo Adomeli.ir dar nemazai siulu man pritruks.paziurejau kasiulai,kazkaip siulai pabrange g.gif stai,radau tokia el parduotuvele,ir kainos neblogos,ir siuntimas aiskus.ateinu su klausimeliu ar kas saketes ka nors is cia? http://www.cross-sti...b5200-508-c.asp
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2014 06 24, 15:57)
Sveikos,siuvinetojos.ateinu po simtu metu,kas dar mane pamenate.as vis dar siuvineju savo Adomeli.ir dar nemazai siulu man pritruks.paziurejau kasiulai,kazkaip siulai pabrange  g.gif  stai,radau tokia el parduotuvele,ir kainos neblogos,ir siuntimas aiskus.ateinu su klausimeliu ar kas saketes ka nors is cia? http://www.cross-sti...b5200-508-c.asp

man kažkaip keista, kodėl jie šitoj pardėj tokie pigūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 06 24, 15:49)
man kažkaip keista, kodėl jie šitoj pardėj tokie pigūs  g.gif

tai vat vat,as ir kazkaip suabejojau.neduok dieve dar butu koki netikri biggrin.gif ir pradetu dazyti ar pan. g.gif nors siaip tai jie turi irFB tai atsiliepimai geri del siuntimu,o del siulu kokybes kaip ir niekas nesiskundzia g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 06 23, 17:19)
Dėkui už atsakymą  4u.gif O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais? Dukra jau baigia galvą išūžt, kad užsakyčiau  doh.gif

Elzeda, o ar nežiūrėjote http://www.kasiulai.lt/ parduotuvėje, ten dar vyksta Riolio rinkinių išpardavimas - du už vieno kainą. Tie rinkiniai visai neblogi, yra tinkančių pradedantiesiems, o kaina tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2014 06 24, 18:56)
tai vat vat,as ir kazkaip suabejojau.neduok dieve dar butu koki netikri  biggrin.gif  ir pradetu dazyti ar pan. g.gif  nors siaip tai jie turi irFB tai atsiliepimai geri del siuntimu,o del siulu kokybes kaip ir niekas nesiskundzia g.gif  g.gif

Aš esu pirkus, su kokybe viskas ok. Tik kad siuntimu neišeina labai pigiau nei iš Lt parduotuvių 4u.gif
Atsakyti
[quote=elzeda,2014 06 23, 17:19]
Dėkui už atsakymą 4u.gif O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais?

Pas mane buvo įdėta gera Aida.
Atsakyti