Vyras parisunte man programa PCStitch, ten gali ir is nuotrauku sukurti kryziuku schema Galbut ir jus galit parsisiusti, kam reikia
[quote=elzeda,2014 06 22, 17:19]
Turiu klausimą Gal kas esat pirkusios siuvinėjimo rinkinius iš kiniečių (pvz., aliexpress.com)?
Aš siunčiausi. Viskas ten gerai. Tik instrukcija buvo kinų kalba - tai po to reikėjo ieškotis angliškos. O šiaip schema, medžiaga, siūlai, adata - viskas kaip priklauso.
Pardavėjo nežinau, nes ne pati užsakinėjau, o vaikai.
Turiu klausimą Gal kas esat pirkusios siuvinėjimo rinkinius iš kiniečių (pvz., aliexpress.com)?
Aš siunčiausi. Viskas ten gerai. Tik instrukcija buvo kinų kalba - tai po to reikėjo ieškotis angliškos. O šiaip schema, medžiaga, siūlai, adata - viskas kaip priklauso.
lasvegiete- labai nesidžiaukit ta programa- kokybė ne kokia, veidai dažniausiai plėmuoti. Išbandyta jau ne kartą ir ne viena tokia programa- kol kas rezultatai nedžiugina. Nebent kokius vaikiškus piešinukus į schemas versti. Rimtesniems darbams- reikia smarkiai padirbėti prie redagavimo.
QUOTE(Vitute* @ 2014 06 23, 10:27)
Dėkui už atsakymą O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais? Dukra jau baigia galvą išūžt, kad užsakyčiau
na kaip jus fainiai apipavidalinate darbelius - Uodegyte, Zeruti
ir as jau noriu mokytis siuti
QUOTE(RasuteK @ 2014 06 23, 18:13)
na kaip jus fainiai apipavidalinate darbelius - Uodegyte, Zeruti
Aciu
juk niekada nevelu mokytis,susirandi kokius kursus ir pirmyn
Sveikos,siuvinetojos.ateinu po simtu metu,kas dar mane pamenate.as vis dar siuvineju savo Adomeli.ir dar nemazai siulu man pritruks.paziurejau kasiulai,kazkaip siulai pabrange stai,radau tokia el parduotuvele,ir kainos neblogos,ir siuntimas aiskus.ateinu su klausimeliu ar kas saketes ka nors is cia? http://www.cross-sti...b5200-508-c.asp
QUOTE(Laura81r @ 2014 06 24, 15:57)
Sveikos,siuvinetojos.ateinu po simtu metu,kas dar mane pamenate.as vis dar siuvineju savo Adomeli.ir dar nemazai siulu man pritruks.paziurejau kasiulai,kazkaip siulai pabrange stai,radau tokia el parduotuvele,ir kainos neblogos,ir siuntimas aiskus.ateinu su klausimeliu ar kas saketes ka nors is cia? http://www.cross-sti...b5200-508-c.asp
man kažkaip keista, kodėl jie šitoj pardėj tokie pigūs
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 06 24, 15:49)
man kažkaip keista, kodėl jie šitoj pardėj tokie pigūs
tai vat vat,as ir kazkaip suabejojau.neduok dieve dar butu koki netikri ir pradetu dazyti ar pan. nors siaip tai jie turi irFB tai atsiliepimai geri del siuntimu,o del siulu kokybes kaip ir niekas nesiskundzia
QUOTE(elzeda @ 2014 06 23, 17:19)
Dėkui už atsakymą O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais? Dukra jau baigia galvą išūžt, kad užsakyčiau
Elzeda, o ar nežiūrėjote http://www.kasiulai.lt/ parduotuvėje, ten dar vyksta Riolio rinkinių išpardavimas - du už vieno kainą. Tie rinkiniai visai neblogi, yra tinkančių pradedantiesiems, o kaina tikrai gera.
QUOTE(Laura81r @ 2014 06 24, 18:56)
tai vat vat,as ir kazkaip suabejojau.neduok dieve dar butu koki netikri ir pradetu dazyti ar pan. nors siaip tai jie turi irFB tai atsiliepimai geri del siuntimu,o del siulu kokybes kaip ir niekas nesiskundzia
Aš esu pirkus, su kokybe viskas ok. Tik kad siuntimu neišeina labai pigiau nei iš Lt parduotuvių
[quote=elzeda,2014 06 23, 17:19]
Dėkui už atsakymą O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais?
Pas mane buvo įdėta gera Aida.
Dėkui už atsakymą O kaip aida buvo? Kokybiška? Ne ta kur būna minkšta tokia, dideliais langeliais?
Pas mane buvo įdėta gera Aida.