Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2014 06 18, 22:16)
JO didenybė-*ARTIŠOKAS*

Gražūs darbai, Sobieska thumbup.gif Bet favoritinu artišoką, man jis wub.gif

O aš šiandien užsakiau rėmą savo fėjai. Savexe. Neblogai pinigėlių sutaupiau su ta nuolaida thumbup.gif Taiko ir rėmams ir visiems kitiems rėminimo priedams. Gerai gavosi, nors ir dvigubą pasportą dėjau, ir stiklą antirefleksinį ir nugarėlę geresnę ėmiau. Super thumbup.gif Paskubėkit pasinaudoti akcija, kam reikia.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 06 19, 16:39)
Gražūs darbai, Sobieska  thumbup.gif Bet favoritinu artišoką, man jis  wub.gif
O aš šiandien užsakiau rėmą savo fėjai. Savexe. Neblogai pinigėlių sutaupiau su ta nuolaida  thumbup.gif Taiko ir rėmams ir visiems kitiems rėminimo priedams. Gerai gavosi, nors ir dvigubą pasportą dėjau, ir stiklą antirefleksinį ir nugarėlę geresnę ėmiau. Super  thumbup.gif Paskubėkit pasinaudoti akcija, kam reikia.

Įdomu,gal pasakysit, kokio dydžio rėmas ir kiek viskas kainavo? Aš nunešiau rėmint darbelį kažkur 20x20 su pasportu kainuos 50 lt..Na rėmeliai nėra prabangūs..
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos, noriu pradėti siuvinėti neverlasting head'a kurį radau interneto platybese, ten raso, kad siuvinėti reiktų ant Lino 25, balto. Apie medziagas nelabai nusimanau, o lino bijau kaip velnias, tai galvoju gal graziai atrodytu ant 18 aidos? nebutu per stambu? Kaip manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MMVK @ 2014 06 19, 22:04)
Įdomu,gal pasakysit, kokio dydžio rėmas ir kiek viskas kainavo? Aš nunešiau rėmint darbelį kažkur 20x20 su pasportu kainuos 50 lt..Na rėmeliai nėra prabangūs..

Pats darbelis 30x30 cm maždaug. Viskas (be darbo) kainavo beveik 75 Lt. Dvigubas paspartas, antirefleksinis stiklas, kieta nugarėlė, pakabinimai ir, žinoma, rėmas. Tikėjausi, kad tikrai daugiau reiks suploti, tačiau Savexe nebrangūs rėmai tikrai. Ir be akcijos. Pačius rėmus daro kokybiškai, esu dariusis rėmus ir kitur, tai yra ir geros kokybės, ir prastesnės. Kaip rėmina darbus Savexe negaliu pasakyti, nes tai MB pareiga. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ,seniai besirodžiau ,adatą padėjus ,prisėdau prie siuvimo.Ir apipavidalinau senus darbus.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2014 06 21, 21:30)
Sveikutės ,seniai besirodžiau ,adatą padėjus ,prisėdau prie siuvimo.Ir apipavidalinau senus darbus.

Kaip gražiai ir kruopščiai padirbėjai wub.gif Nežinau net kas gražiau-lolipopsas, adatinė ar kortelių dėklas... Labai patiko smile.gif
Atsakyti
Uodegyte, viskas tiesiog N-U-O-S-T-A-B-U!!!
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif dėkliuko kampukai galėjo būt kruopštesni ,na bet pirmas blynas kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Uodegyte,sauniai padirbejai,darbeliai superiniai wub.gif viskas labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyt, puikiai padirbėjai thumbup.gif
ledinukas tobulas wub.gif
Atsakyti
Pasirodau,kad ir as po truputi krapstausi biggrin.gif tasiukas mergaitei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 22 birželio 2014 - 15:13
Turiu klausimą smile.gif Gal kas esat pirkusios siuvinėjimo rinkinius iš kiniečių (pvz., aliexpress.com)? Kažin kaip kokybė? Mano vyresnėlė labai susidomėjo siuvinėjimu, galvoju mokymuisi gal nieko būtų, kainos patrauklios smile.gif Jei esat pirkę, būčiau dėkinga, jei nurodytumėt pardavėją iš kurio pirkote 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 06 22, 17:11)
Pasirodau,kad ir as po truputi krapstausi  biggrin.gif tasiukas mergaitei  ax.gif

Jetus, kaip gražu, Zeruti wub.gif Kaip fainiai rankenos išspręstos, kruopščiai pasiūta, išsiuvinėta-super smile.gif
Atsakyti