Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi - thumbup.gif lotuliukas.gif
Vat man siuvinėti kaip ir sekasi, ale su tais lopais ir skylių adymais- visai ne kas doh.gif , tai maniškės irgi matyt ne iš įprastinės vietos išdygusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti, pagal kokią programą geriausiai kurti schemą iš nuotraukos? g.gif
Atsakyti
Gal kam pravers info, jog SAWEX galerijose birželio 16-22 d. 35 proc. nuolaida visoms nenukainuotoms prekėms thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip iki jo nusigaut... kai esu pasidarius visiška kaimietė ir iš savo miesto kojos nebeiškeliu... Nors gal ir gerai- pinigai kišenėj liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 06 13, 18:52)
Ir kaip iki jo nusigaut... kai esu pasidarius visiška kaimietė ir iš savo miesto kojos nebeiškeliu... Nors gal ir gerai- pinigai kišenėj liks  biggrin.gif

Man tai labai laiku ši akcija, nes baigiu savo fėją, o jai rėmo reiks nemažo ir pakainuos tikriausiai nemažai, tai sutaupysiu kažkiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 05 09, 08:16)
Sveikos,po ilgo tarpo galiu pasirodyt su baigtu darbu,dar nemaudytas ,nes baigtas su paskutiniais Eurovizijos akordais,bet labai norisi pasimaivyti lotuliukas.gif
user posted image

Labai gražus darbas bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 06 13, 15:41)
Gal kam pravers info, jog SAWEX galerijose birželio 16-22 d. 35 proc. nuolaida visoms nenukainuotoms prekėms  thumbup.gif

Būtų labai super pasinaudoti tokia akcija, nes du darbai laukia rėminimo. Tik ar kas nors gali atsiliepimą parašyt, kaip Kauno padalinyje jų darbų kokybė?
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos smile.gif Ilgam buvau užmiršusi ir siuvinėjimą ir patį šį forumą, bet sugrįžau. Taigi rodausi su ką tik užbaigtu savo darbeliu.
user posted image
Atsakyti
labai mielas peliukas wub.gif
Atsakyti
[quote=Kuttis,2014 06 15, 15:44]

Oi, koks simpatiškas! wub.gif
Atsakyti
Turiu du klausimus:
1. Pagal kokią programą geriausiai kurti schemą iš nuotraukos?
2. Jei paveikslėlyje yra papildomų detalių, pvz. karoliukų, ar tuomet rėminate be stiklo?
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 06 16, 10:27)
Turiu du klausimus:
1. Pagal kokią programą geriausiai kurti schemą iš nuotraukos?
2. Jei paveikslėlyje yra papildomų detalių, pvz. karoliukų, ar tuomet rėminate be stiklo?

1. Nezinau, bet zinau, kad vien geros programos nepakanka, reikia truputi sita reikala ismanyti. blush2.gif Mano subjektyvia, niekam neidomia nuomone, dabar taip graziai galima foto ant drobes atsispausdinti, kad siuvineti daznai ir neverta. prasom nepykti uz poziuri, cia juk diskusiju forumas.
2. Cia tai jau skonio reikalas. As viska su stiklu reminu, ar su karoliukais ar dar kokiais pribumbasais. Kitos remina be stiklo, nes patinka, kad galima paliesti ar is arti apziureti visas grozybes ir siaip joms taip graziau. Stiklas netrukdo karoliukams, pakanka tarpo tarp drobes ir jo.
Atsakyti