Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Taskuota @ 2014 05 31, 16:26)
Dziulijieta, didziausi sveikinimai su mazuciu stebuklu!!! 4u.gif

QUOTE(Ciocė @ 2014 05 31, 17:18)
Ddziuljeta, širdingi sveikinimai  4u.gif

aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas, norėčiau Jūsų patarimo. Išsiuvinėjau šį vestuvinį paveikslą, tai beliko vardų inicialai ir data. Bet Ten kur juos reikia siuvinėti, vaizdas pasviręs. Na žodžiu gaunasi kad nebe kryžiukus, o rombiukus reikia siuvinėt. Ir niekaip aš nenusipaišau tos inicialų ir datos schemos. Jau mačiau kiek daug yra gražių raidžių, bet jos visos siuvinėjasi vertikaliai, o čia medžiaga pasisuka kažkiek. Gal kuri susidūrėte su šia problema? Gal žinot kaip čia man padaryti? 4u.gif Tik dar kol kas darbelis neplautas ir nelygintas, nes dar nepabaigtas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 31, 21:46)
Tada bent jau išduokit, kur tuos rinkinukus perkat  biggrin.gif

As per ebay tai is kellys_scrapbook perku, kainos ir kokybe labai super pas ja 4u.gif

Va as ir ateinu su savo nauja pradzia pasirodyt tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodau su ką tik įrėmintu katinuku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal ir pasikartosiu, o kaip jus siuvinejat metallic siulu? Nes gi pinasi labai.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2014 06 05, 18:22)
Gal ir pasikartosiu, o kaip jus siuvinejat metallic siulu? Nes gi pinasi labai.

Visada naudokit tik geros kokybes metallica. jei pataupysite, nervu pagalba sumokesite desimteriopai. Jei siuvineju dvigubu siulu, tai perveriu per adatos skyle perlenkus pusiau siula ir perkisu du galiukus per kilpa. taip siulas neissiverineja. dar vis leisk siului atsisukineti. na zinai, tiesiog leisk adatai pakaboti ore su siulu. Kai kurios naudoja Thread Heaven siulu kondicionieriu, bet man tai jis neprilipo. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Batukas labai fainiai ziuris mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Kas, kaip ir koks dar vienas siuvinėjamas...rasit ČIA
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas siuvinėjot ir galit pasakyt, kokio tankumo ir kokios spalvos imt Aidą, ir kokio panašiai dydžio, kad gražiai tilptų vardas su gimimo data, svoriu, ūgiu? Ir kokio dydžio gausnasi darbas be rėminimo su to tankumo Aida? Ačiū 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 birželio 2014 - 09:25
QUOTE(cacukas @ 2014 06 03, 09:17)
Labas, norėčiau Jūsų patarimo. Išsiuvinėjau šį vestuvinį paveikslą, tai beliko vardų inicialai ir data. Bet Ten kur juos reikia siuvinėti, vaizdas pasviręs. Na žodžiu gaunasi kad nebe kryžiukus, o rombiukus reikia siuvinėt. Ir niekaip aš nenusipaišau tos inicialų ir datos schemos. Jau mačiau kiek daug yra gražių raidžių, bet jos visos siuvinėjasi vertikaliai, o čia medžiaga pasisuka kažkiek. Gal kuri susidūrėte su šia problema? Gal žinot kaip čia man padaryti?  4u.gif Tik dar kol kas darbelis neplautas ir nelygintas, nes dar nepabaigtas...

Nesu niekur užmačiusi pasvirų šriftų. Bandyčiau pati braižytis pagal kažkokį jau sukurtą šriftą. Ir ne rombiukais, kryžiukais ar BS siuvinėčiau, tik pačias raides keisčiau kažkiek, kad būtų pasvirę. Galvoju, gal lengviau būtų BS šitą užduotį įvykdyti? blush2.gif

QUOTE(Tresnia @ 2014 06 04, 03:37)
Va as ir ateinu su savo nauja pradzia pasirodyt  tongue.gif

Kokios švelnios spalvytės wub.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2014 06 04, 14:24)
Pasirodau su ką tik įrėmintu katinuku smile.gif

Patiko thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2014 06 08, 22:08)
Kas, kaip ir koks dar vienas siuvinėjamas...rasit

Labai gražu wub.gif Kruopštu smile.gif
Atsakyti
Ei, klausykit moteros blink.gif as apakus blink.gif nu negaliu patiketi, kad siulu, adata ir su zmogiskom rankom taip galima issiuvinet wub.gif Is kurios vietos pas jus rankos auga? Nes is tos vietos kur pas mane, tai net deramai skyles sulopyt nemoka doh.gif
Ech...pavydziu ir baltu ir juodu ir net zaliu pavydu, noreciau ir as taip sugebet... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 10 birželio 2014 - 00:04
QUOTE(Nefer @ 2014 06 10, 01:01)
Is kurios vietos pas jus rankos auga? Nes is tos vietos kur pas mane, tai net deramai skyles sulopyt nemoka doh.gif

Jei rankos auksinės, visai nesvarbu iš kurios vietos jos auga lotuliukas.gif
Atsakyti