Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(P.Sh. @ 2014 05 30, 08:31)
Dovanėlė direktorei išeinančiai į dekretą - seilinukas.
Siuvau ne aš - draugė. Užrašas ant atvirutės - Gandras žino, kuris aksesuaras bus pats geriausias Rudens-Žiemos kolekcijoje.

miela dovanėlė wub.gif o jau atviruko tekstas thumbup.gif

zeruti, aš tai neturiu ko prikibt prie tavo dėžiukės, nu tokia ji man faina wub.gif o gal gali įmest nuorodą, kurią ten būtent dėžutę pirkai iš deko?
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 30, 21:40)
biggrin.gif pilka,ciut pasveista,ale tipo sendinimo efektas  lotuliukas.gif

Graži spalva ,o tai pamaniau ,kad žalsva biggrin.gif
Atsakyti
sirdis apsala cia atejus wub.gif
Atsakyti
Dziulijieta, didziausi sveikinimai su mazuciu stebuklu!!! 4u.gif
Atsakyti
Ddziuljeta, širdingi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2014 05 29, 19:18)
o cia mano Dimuko kriauklytes  ax.gif

Labai gražios kriauklytės good.gif Originalų rinkinuką siuvinėjai ar pagal parinktus siūliukus? Jeigu ne originalą, gal galima paprašyt pasidalint schemute blush2.gif Bais ir man norisi šitas kriauklytes išsisiuvinėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2014 05 29, 18:57)

Koks įdomus smile.gif Toks senovinis atrodo smile.gif

Dekui mirksiukas.gif
Nesenovinis jis, schema 2013 kurta smile.gif Cia pagal angliska daina 'Twelve Days Of Christmas' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 31, 18:18)
Labai gražios kriauklytės  good.gif Originalų rinkinuką siuvinėjai ar pagal parinktus siūliukus? Jeigu ne originalą, gal galima paprašyt pasidalint schemute  blush2.gif  Bais ir man norisi šitas kriauklytes išsisiuvinėt  rolleyes.gif

aciu wink.gif originalu rinkinuka siuvinejau,bandziau rinkt pagal dmc palete,idomumo delei,nu neatitinka atspalviai,kokiu vienu tonu skirias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 31, 19:57)
aciu wink.gif  originalu rinkinuka siuvinejau,bandziau rinkt pagal dmc palete,idomumo delei,nu neatitinka atspalviai,kokiu vienu tonu skirias  mirksiukas.gif

Tada bent jau išduokit, kur tuos rinkinukus perkat biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien tvarkydama pašiūrę radau prieš porą metų pirktą rinkinį. Aš jo tikrai nesiuvinėsiu, o gal kam nors patiks ir bus džiaugsmo. Didelis, 30x40, su 16 Aida ir su 2 kortelėm su surūšiuotais siūlais ir dar atskiras pundas, labai nemažai siūlų. Labai žalias ir toks tamsus paveikslas ir gausis. Siunčiu neregistruotu bet kur, tik perdėsiu į mažesnį voką. Kam patinka, rašykit į AŽ, dovanoju.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 31, 21:46)
Tada bent jau išduokit, kur tuos rinkinukus perkat  biggrin.gif

sita man Ddziuljeta aukcione nubydino biggrin.gif
Atsakyti
Rinkinys turi nauja savininke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 05 29, 20:42)
Šaunuolės merginos!  bigsmile.gif  Kiek daug gražių darbelių sukūrėte... wub.gif
Rodau savo neseniai pabaigtą pusfabrikatį pagalvėlei. Šiandieną eisim maudytis  tongue.gif

Mielas liūtukas smile.gif Bent jau man nematytas smile.gif Tik aš gal šriftą parinkčiau kitokį-tokį, kaip ranka rašytą. Kad tiktų prie karčių bangų smile.gif Bet čia tik mano nuomonė ax.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2014 05 30, 10:31)
Sveiko smile.gif

Pargrįžtu ir aš, turbūt po metų pertraukos su dyyyyydeliu darbeliu biggrin.gif

Gražiai atrodo smile.gif Ir atviruko tekstas super wub.gif
Atsakyti