Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2014 05 29, 19:57)

Uodegyte, gražus minimalistinis darbelis  smile.gif Siuvinėsi visą šitą koleciją, kur parodei? Gražiai žiūrėtųsi visi įtariu  wub.gif

Gražiai žiūrėtūsi wub.gif turiu tik vieną rėmelį,kuriam ir pritaikysiu kriauklytę ax.gif siuvinėsiu panašų ,tik iš kitos operos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 29, 20:18)
o cia mano Dimuko kriauklytes  ax.gif

Zeruti, dėžučių fėja wub.gif Super wub.gif Sau ar dovanoms?

QUOTE(Uodegyte @ 2014 05 29, 20:21)
Gražiai žiūrėtūsi wub.gif turiu tik vieną rėmelį,kuriam ir pritaikysiu kriauklytę ax.gif siuvinėsiu panašų ,tik iš kitos operos smile.gif

Man atrodo, ieškok Tu daugiau tų rėmelių ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos! bigsmile.gif Kiek daug gražių darbelių sukūrėte... wub.gif
Rodau savo neseniai pabaigtą pusfabrikatį pagalvėlei. Šiandieną eisim maudytis tongue.gif
My Webpage
Atsakyti
Vitute idomus motyvas 4u.gif
elzeda aciu 4u.gif si sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Zeruti, labai sauni dezute. Ir labai idomus uzdarymas/atidarymas. Su kokiais klijais tu priklijuoji? Man paskutiniu metu jokie klijai nieko neklijuoja, tarsi kas uzkeike. ax.gif

Vitute, kokios formos bus tavo pagalvele? esu macius tokia panasia ar tokia pat apvalia, tai idomiai atrode.
Atsakyti
[quote=Toli,2014 05 29, 23:26]

Kaip tik mačiau ir aš apvalią, bet man nepatiko. Darysiu būtent kvadratinę, gal su kutosais ar panašiai. Iki mano liūtukės dukterėčios gimtadienio dar du mėnesiai - tai labia neskubu.
Atsakyti
Sveiko smile.gif

Pargrįžtu ir aš, turbūt po metų pertraukos su dyyyyydeliu darbeliu biggrin.gif
user posted image

Dovanėlė direktorei išeinančiai į dekretą - seilinukas.
Siuvau ne aš - draugė. Užrašas ant atvirutės - Gandras žino, kuris aksesuaras bus pats geriausias Rudens-Žiemos kolekcijoje.
Atsakyti
Toli aciu 4u.gif naudoju ir piestukinius,ir super moment kristal,o krieuklyte tvirtinau su karstais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 29, 20:18)
Uodegyte,man grazu,siuvinek visa serija  mirksiukas.gif  4u.gif

o cia mano Dimuko kriauklytes  ax.gif

Visa serija puiki,tik man jau užtenka švytūrių,dar vienas švytūris planuojamas,tai pakaks biggrin.gif o rėmelių ,kad ir kaip norėčiau nerasčiau tokių ax.gif

Dėžiukė faina,tik labai kriauklyčių fono pagailėjai ,iš arčiau paciekavint biggrin.gif blush2.gif aš dėžiukę būčiau baltai dažius,artimiau smėlio spalvai ,kriauklėms ax.gif susirgau jūros liga,ir aš tokių kriauklyčių noriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gegužės 2014 - 16:34
tikroji spalva tokia
user posted image

o baltai nenoriu,nes su beicu, purvina gaunas,o dazu as nenaudoju,neprisirdies man mirksiukas.gif bet aciu uz pastebejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2014 05 30, 19:06)
tikroji spalva tokia

o baltai nenoriu,nes su beicu, purvina gaunas,o dazu as nenaudoju,neprisirdies man  mirksiukas.gif bet aciu uz pastebejima  4u.gif

Tai čia pilka ,ar žalsva ?
Atsakyti
biggrin.gif pilka,ciut pasveista,ale tipo sendinimo efektas lotuliukas.gif
Atsakyti