Lanarte ...1 dublis laukdama pasporto ,pradėsiu dar vieną lanarte motyvą.
Uodegyte- tu ištikima jūrinei teimai
Mano dabartinis darbelis reikejo pries Kaledas pabaigti, bet vis dar nepabaigiu
QUOTE(rasiux- @ 2014 05 27, 20:02)
Uodegyte- tu ištikima jūrinei teimai
Gyvenu prie jūros,dievinu jūrinę tematiką,visokios smulkmenos ,dekoracijos,po truputį pildo mano namus
Uodegyte, labai grazu
Merginos saunuoles,dirbat ir nesnaudziat,visu darbeliai grazus ir labai grazus
ir as kriaukles pabaigiau,bet kada apipavidalinsiu nezinau,paskutiniu metu,labai jauciu laiko trukuma
ir as kriaukles pabaigiau,bet kada apipavidalinsiu nezinau,paskutiniu metu,labai jauciu laiko trukuma
Negaliu neįkišti savo trigrašio, nors paprastai tik skaitinėju šią temą ir žaviuosi visų darbais...
Uodegyte, man pirmoji mintis kilusi pamačius Jūsų siuvinuką - kas čia per grambuolio lerva...
Uodegyte, man pirmoji mintis kilusi pamačius Jūsų siuvinuką - kas čia per grambuolio lerva...
QUOTE(nerine @ 2014 05 29, 10:30)
Negaliu neįkišti savo trigrašio, nors paprastai tik skaitinėju šią temą ir žaviuosi visų darbais...
Kiekvienas turi savo lakią fantaziją
Sela:)
QUOTE(nerine @ 2014 05 29, 09:30)
Man tai apipavidalinimas gražus, bet šiaip nieko ypatingo tikrai kaip margas blynas..parodžius tik tą vieną nesuprasi kas tai.
QUOTE(MMVK @ 2014 05 29, 11:10)
Man tai apipavidalinimas gražus, bet šiaip nieko ypatingo tikrai kaip margas blynas..parodžius tik tą vieną nesuprasi kas tai.
Tai minimalistinis motyvas ,kas žino,ir atpažysta šį dizainą ,žino kas tai .Gal tai ir atrodo ,kažkam lerva ,bet man tai minimalaus dydžio kriauklė
QUOTE(sobieska @ 2014 05 25, 19:55)
ARTIŠOKAS
Super ir šitas darbas ir autoportretas. Pastarojo rėmas koks prabangus Ir aplinka, kurioje fotkinta man labai prie širdies...
QUOTE(Ohh @ 2014 05 27, 20:15)
Mano dabartinis darbelis reikejo pries Kaledas pabaigti, bet vis dar nepabaigiu
Koks įdomus Toks senovinis atrodo
Uodegyte, gražus minimalistinis darbelis Siuvinėsi visą šitą koleciją, kur parodei? Gražiai žiūrėtųsi visi įtariu
O aš dar niekaip nebaigiu savo Lanarte, nedaug jau beliko, ale vis tiek O iki dovanojimo nepilnas mėnuo liko Tikiuosi nepavėluosiu, nes mažasis namų darkytojas visai neleidžia siuvinėt O dar lygiagrečiai siuvinėju kvietimus krikštynoms, tai išvis...