Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Lanarte ...1 dublis ax.gif laukdama pasporto ,pradėsiu dar vieną lanarte motyvą.

user posted image

Atsakyti
Uodegyte- tu ištikima jūrinei teimai wub.gif
Atsakyti
Mano dabartinis darbelis 4u.gif reikejo pries Kaledas pabaigti, bet vis dar nepabaigiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2014 05 27, 20:02)
Uodegyte- tu ištikima jūrinei teimai  wub.gif

Gyvenu prie jūros,dievinu jūrinę tematiką,visokios smulkmenos ,dekoracijos,po truputį pildo mano namus thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte, labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Merginos saunuoles,dirbat ir nesnaudziat,visu darbeliai grazus ir labai grazus lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ir as kriaukles pabaigiau,bet kada apipavidalinsiu nezinau,paskutiniu metu,labai jauciu laiko trukuma doh.gif
Atsakyti
Negaliu neįkišti savo trigrašio, nors paprastai tik skaitinėju šią temą ir žaviuosi visų darbais...
Uodegyte, man pirmoji mintis kilusi pamačius Jūsų siuvinuką - kas čia per grambuolio lerva... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2014 05 29, 10:30)
Negaliu neįkišti savo trigrašio, nors paprastai tik skaitinėju šią temą ir žaviuosi visų darbais...
Uodegyte, man pirmoji mintis kilusi pamačius Jūsų siuvinuką - kas čia per grambuolio lerva... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiekvienas turi savo lakią fantaziją biggrin.gif

Sela:) aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2014 05 29, 09:30)
Uodegyte, man pirmoji mintis kilusi pamačius Jūsų siuvinuką - kas čia per grambuolio lerva... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Man tai apipavidalinimas gražus, bet šiaip nieko ypatingo tikrai kaip margas blynas..parodžius tik tą vieną nesuprasi kas tai.
Atsakyti
QUOTE(MMVK @ 2014 05 29, 11:10)
lotuliukas.gif
Man tai apipavidalinimas gražus, bet šiaip nieko ypatingo tikrai kaip margas blynas..parodžius tik tą vieną nesuprasi kas tai.

Tai minimalistinis motyvas ,kas žino,ir atpažysta šį dizainą ,žino kas tai .Gal tai ir atrodo ,kažkam lerva ,bet man tai minimalaus dydžio kriauklė rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti

QUOTE(sobieska @ 2014 05 25, 19:55)
ARTIŠOKAS

Super ir šitas darbas ir autoportretas. wub.gif Pastarojo rėmas koks prabangus wub.gif Ir aplinka, kurioje fotkinta man labai prie širdies...

QUOTE(Ohh @ 2014 05 27, 20:15)
Mano dabartinis darbelis  4u.gif reikejo pries Kaledas pabaigti, bet vis dar nepabaigiu  ax.gif

Koks įdomus smile.gif Toks senovinis atrodo smile.gif

Uodegyte, gražus minimalistinis darbelis smile.gif Siuvinėsi visą šitą koleciją, kur parodei? Gražiai žiūrėtųsi visi įtariu wub.gif

O aš dar niekaip nebaigiu savo Lanarte, nedaug jau beliko, ale vis tiek doh.gif O iki dovanojimo nepilnas mėnuo liko unsure.gif Tikiuosi nepavėluosiu, nes mažasis namų darkytojas visai neleidžia siuvinėt smile.gif O dar lygiagrečiai siuvinėju kvietimus krikštynoms, tai išvis...
Atsakyti
Uodegyte,man grazu,siuvinek visa serija mirksiukas.gif 4u.gif

o cia mano Dimuko kriauklytes ax.gif
user posted image
Atsakyti