Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas - 10 tema

QUOTE(korida @ 2014 10 04, 07:27)
Jus gal juokaujat  , ranka smile.gif. Tokia kokia priklauso , kuri valdo trieigi .

nu taip pagooglinus supratau, kad ju yra, tik reikia kazka rasti butent tinkamo, reikes kazkur konsultuotis, nes man irgi nepatinka, jei anu automatikoj maziausia temperatura 30..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 04, 21:02)
o kodel jums nereikalinga inai bus??

gali buti, kad sia funkcija tures pats silumos siurblys, o valdymo blokas jau uzsakytas bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 10 03, 19:09)
na jei ateityje bus tai ok , matau ,kad dabar nera ...  smile.gif
Na ji turi viena trukuma maziausia min . temperatura  galima paduoti tik 30lC .
Su tuo pulteliu kur ant SS virsaus guli  min  temperatura padavimo  i grindis galima ir 20lC nustatyti .

Pasicekavinau pas pardaveja, sake jusu turimas SS modelis yra senesnis, mano ale naujos kartos.. g.gif
Taipogi naujoji automatikas, jau tures daug daugiau galimybiu ir maziasia temperatura bus galima nustatyti ir +20..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 06, 18:28)
Pasicekavinau pas pardaveja, sake jusu turimas SS modelis yra senesnis, mano ale naujos kartos..  g.gif
Taipogi naujoji automatikas, jau tures daug daugiau galimybiu ir maziasia temperatura bus galima nustatyti ir +20..

O koks jūsų šilumos siurblio tikslus modelis ?
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 06, 18:47)
O koks jūsų šilumos siurblio tikslus modelis ?

ES WW20.1-IU-6KW

jei cia tai ka nors jums sako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 06 spalio 2014 - 18:59
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 06, 18:57)
ES  WW20.1-IU-6KW

jei cia tai ka nors jums sako smile.gif

Tai čia pas jus vanduo-vanduo variantas, kažkaip galvojau jog gruntas- vanduo darote ar čia man prisisapnavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 06, 19:30)
Tai čia pas jus vanduo-vanduo variantas, kažkaip galvojau jog gruntas- vanduo darote ar čia man prisisapnavo smile.gif

Sakyciau, kad neprisisapnavo blink.gif , rase, kad greze 100m I gyli ir bus sildomas plotas - 95m2.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 06, 19:30)

Leiskite paklaust, o kuo skiriasi vanduo-vanduo nuo gruntas-vanduo? Juk ta pati sistema: is grezinio ar horizontalaus kolektoriaus perduodi i sildomas grindis siluma...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 10 06, 21:29)
Leiskite paklaust, o kuo skiriasi vanduo-vanduo nuo gruntas-vanduo? Juk ta pati sistema: is grezinio ar horizontalaus kolektoriaus perduodi i sildomas grindis siluma...

na tai google.lt ir ziurim ka turim:

GRUNTAS VANDUO - Sklype klojamas horizontalus arba vertikalus kolektorius, kuriuo cirkuliuoja vandens gliukolio mišinys ar šaldymo agentas (freonas) tiesiogiai.

VANDUO VANDUO - Iš gręžinio siurbiamas vanduo, kurio temperatūra visuomet yra +10°C. Iš siurbiamo vandens atimama energija ir jis išleidžiamas į vandens telkinį.

tai jeigu pas jus vanduo-vanduo, kam gliukoliu pilde sistema ? kur isleisit vandeni ?
tiesa dar COP'as vanduo-vanduo deklaruojamas zymiai didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 06 spalio 2014 - 22:02
QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 06, 23:00)

GRUNTAS VANDUO  -  Sklype klojamas horizontalus arba vertikalus kolektorius, kuriuo cirkuliuoja vandens gliukolio mišinys ar šaldymo agentas (freonas) tiesiogiai.

VANDUO VANDUO - Iš gręžinio siurbiamas vanduo, kurio temperatūra visuomet yra +10°C. Iš siurbiamo vandens atimama energija ir jis išleidžiamas į vandens telkinį.

tai jeigu pas jus vanduo-vanduo, kam gliukoliu pilde sistema ? kur isleisit vandeni ?

ta pati ŠS tipo vanduo/vanduo galima pajungti gruntas/vanduo ir atvirksciai.
Manau cia marketinginis triukas parodyti auksta COP'a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 10 06, 22:00)

GRUNTAS VANDUO  -  Sklype klojamas horizontalus arba vertikalus kolektorius, kuriuo cirkuliuoja vandens gliukolio mišinys ar šaldymo agentas (freonas) tiesiogiai.

Is to ka paraset tai pas mane gruntas vanduo smile.gif

Taip smarkiai nesigilinau, visada maniau kad cia vienas ir tas pats. Tik vieni vadina vienaip, o kiti kitaip...
Atsakyti
Turiu parduoti tokio skyscio geoterminio greziniui uzpildyti

user posted image

Kaina Vilproje - 210 LT

Turiu 2vnt, jei kam idomu rasykit kaina tikrai sutarsime..
Atsakyti