QUOTE(vizune @ 2014 05 12, 22:55)
Taip,kad suniukas gali peraugti standarta tai yra normalu,veisejas ne viespatis,kad nuspetu visus niuansus,kiekvienoj veislej laikas nuo laiko pasitaiko peraugusiu ar nedaaugusiu jos atstovu.Ir ugis nera tas pagrindinis kriterijus ,kuris daro suni panasiu i ta veisle ,kuriai jis priskiriamas.Tutis nepasieke dalmantino dydzio,6 kg suo yra taip pat nedidelis suniukas.Jei Tuciui butu priziureje ausis ir kaili,apart aukstesnio ugio, jis niekuom daugiau neissiskirtu is kitu jorksyru burio.Ir kaina 1500litu,yra normali pet klases jorksyro kaina,jau vien paziurejus i Tucio charakteri jis vertas visu tu pinigu.
Kad pirkeja bjauri,as neparasiau,cia jusu zodziai.Kad ji nemyli savo suns ir jis jai rakstis vienoj vietoj,tai faktas kaip blynas.Ir ne kilogramuose cia esme.Nebutu svoris,atrastu kita kabli,nes kai nemyli,visada surasi prie ko prikibti.Jau tai,kad nuskustu kunu suni taso nuoga per lietu,(net zurnalistei jo gaila pasidare),o seimininkei giliai dzin.
Kad veiseja nekalbejo su zurnalistais ,saunuole.Nezinau,koks zmogus gali ziureti sita laida
Klausimas: ka daryt,kad Tutis peraugo? Nu apsiversk.Gal veiseja turetu pasiulyt jam padaryti plastika -patrumpint kojas ar kuna? Ar gavus 750 litu Tutis staigiai pamazes ir pataps labai mylimas? Tai gal padarom akcija,sumetam visi kiek kas gali ir padovanojam Tucio seimininkei,kad jos sirdis suminkstetu.Nupirkim ta meile Tucio 3kg pertekliui
O šita ponia turbūt pati tokia pati a lia didžioji veisėja, visai nenustebčiau.
Kodėl jums atrodo, kad aš nemyliu savo šuns? KOdėl jis man tik rakštis vienoj vietoj? Neieškau aš jokių kabliukų, aš tik noriu teisybės ir kad būtų viešai parodyti tokie dalykai, kokius daro tokie veisėjai su šunimis.
Ir jeigu jums atrodo, kad man iš tos a lia veisėjos reikia tiktai pinigų, mano buvo toks tikslas šito filmavimosi, tai jūs, ponia, labai klystat. Pasidarykit tokią pinigų susimetimo akciją sau ir nusipirkit iš šitos a lia veisėjos šuniuką ir duok Dieve kad jis jums neišaugtų toks, kaip mano. to ir linkiu