Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, būkit budrūs

QUOTE(DangeDange @ 2014 05 12, 23:48)
Ačiū, tikrai, kad jį mylim besalygiškai, nors ir didesnis, bet tikrai simpatiškas smile.gif

meile nematuojama kilogramais wub.gif kas neturejo suniuko niekada to nesupras... siandien sioj temoj berasydama susigraudinau ir vel asaros pradejo byreti , nors jau praejo puse metu...
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 05 12, 17:15)
Sveiki. Esu jorkutes savinike. Pries pirkdama labai ilgai ir kruopsciai rinkau info apie veislynus. Kai apsisprendziau is kurios veisejos pirkti, dar laukiau apie metus savo maziukes. Pirkimo sutarty viskas kruopsciai surasyta. Jei, dantu sakandis bus netesingas grazins kompensacija. Jei, neisgyvens iki metu del paveldimos ligos, grazins visus pinigus. Kilmes dokumentuose tevu, seneliu, proseneliu duomenys. Pasiemiau sunyte paskiepyta, su euro pasu(gyvenu ne LT) pilnai istirta. Gavau didele kraitele ir maisto virs 7 kg. Iki dabar palaikom grazius, siltus santykius su veiseja. Is jos gaunu daug naudingos info. Ji man siuncia condicionieriu, maisteli, rubelius, jei cia negaunu tokiu.
Mano maziukes svoris 2,6-2,7 kg. Guvi, sveika, grazi mergaite. Be veisejos pagalbos as viena jos tokios neuzauginciau. Vistik pirmas "vaikas" tokios veisles. O, veiseja jau daug metu tuom uzsiima ir labai myli savo suniukus. Todel, isleidus i pasauli irgi nelieka abejinga savo sunyciu palikuoniais.  biggrin.gif
P.s. Perskaiciau dabar auksciau rasyta zinute. Netikiu, kad ta veiseja pasiimtu atgal suniuka, jei ji kas ir grazintu. Nesazininga ji yra.  verysad.gif

Su toke sutartim ir kaina ne 1500 lt,tai tikrai wub.gif
Atsakyti
Ar per tuos keturis metus šuo buvo nuvestas nors į vieną parodą? Ar jis buvo tam ruošiamas - kailis, ausų statymas, konsultavimasis?
Veisėjos istorijos,pardavimo niuansų niekas nežino, kalba tik viena pusė ir kas man keista, kad apie šunelį kalbama labai šaltai - centimetrai,kilogramai ir gėda nuo kitų. Video man jis toks fainuolis - judrus, gyvybingas ir tikrai simpatiškas.

Kas liečia tokio lygio laidą, tai aplamai kokią teisę jie turi po svetimas teritorijas šlaistytis ir valdas filmuoti. Ar šuniuko savininkė pati asmeniškai buvo atvažiavus pasikalbėti? Nes veltis į tokio lygio žurnalistiką tolygu savęs žeminimui, kuo ir pateisinu veisėjos nebendravimą laidos filmavimo metu.

Ir žmonės, neskaičiuokit svetimų pinigų- šiais laikais kartais Turkija už Palangą pigiau atsieina ir neįsivaizduoju kokiais mąstais ir kainom reikia šuniukus pardavinėti, kad namą iš jų pasistatyti. Lyg veisėjai visi bedarbiai ir iš šuniukų pragyvenantys.

Pasikartosiu, nepateisinu nei vienos pusės, nes daug kas čia neaišku, tik va apjuodinti yra lengviausia, nes liaudžiai tokie dalykai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 12 gegužės 2014 - 22:03
QUOTE(Liusii @ 2014 05 12, 22:38)
na va kiek naujo suzinojau  drinks_cheers.gif nu ziuresiu kaip maniskis augs  biggrin.gif kol kas pukiai atrodo  wub.gif o ir su veiseja draugaujam  drinks_cheers.gif  wub.gif pas mane ne jorkas  ax.gif

Sunys uzauga tokiais,kokiu mes esam verti tongue.gif Taip sako viena mano pazistama lotuliukas.gif
O tie jorkuciai tai pilni siurprizu.Pries 6 metus labai norejau jorkutes ,tik labai bijojau,kad maza nebutu,nes pas mane namie pudeliai soklus kaip rupuziukai,tai baisu buvo ,kad neuztryptu.Geriausia drauge veislyna jorku turi,tai as issirinkau is jos panu pacia didziausia "mamyte",ji beveik 5 kg buvo ir paemiau dukryte ,kad tikrai didele uzaugtu.Nu i ka - ta mano milzine uzaugo 1200 kg doh.gif lotuliukas.gif Ir dar neprazydejo,juoda taip ir liko,nors mama super sviesi buvo tongue.gif
Dabar reiks drauge pasantazuot,kad atvarysiu su zurnalistais ,kad atlygintu moraline zala lotuliukas.gif
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vizune @ 2014 05 13, 00:04)
Sunys uzauga tokiais,kokiu mes esam verti  tongue.gif Taip sako viena mano pazistama  lotuliukas.gif
O tie jorkuciai tai pilni siurprizu.Pries 6 metus labai norejau jorkutes ,tik labai bijojau,kad maza nebutu,nes pas mane namie pudeliai soklus kaip rupuziukai,tai baisu buvo ,kad neuztryptu.Geriausia drauge veislyna jorku turi,tai as issirinkau is jos panu pacia didziausia "mamyte",ji beveik 5 kg buvo ir paemiau dukryte ,kad tikrai didele uzaugtu.Nu i ka - ta mano milzine uzaugo 1200 kg  doh.gif  lotuliukas.gif Ir dar neprazydejo,juoda taip ir liko,nors mama super sviesi buvo  tongue.gif
Dabar reiks drauge pasantazuot,kad atvarysiu su zurnalistais ,kad atlygintu moraline zala  lotuliukas.gif
Sekmes jums  4u.gif

biggrin.gif nu bet tikrai siurprizai, as tai be galo myliu sunis, ir veislinius ir ne, savo sunio niekam niekada neatiduociau wub.gif nesvarbu kiek jis svertu man jis butu pats paciausias wub.gif as tik nemaniau kad oerkant su dokumentais taip gali buti kad uzaugtu dvigubai didesnis unsure.gif bet pasirodo buna visko bigsmile.gif
Atsakyti
beje, mano vienas pažystamas pamatęs LNK tą laidą - tik viena pasakė: "Matos, kad veisėja aferistė, nes kitaip nebijotų išeiti. O šuniukas tikrai labiau panašus į paprastą šuniuką."
tikrai, apmaudu, kad veislynai žaidžia tokius negražius žaidimus. Jug tam ir perki su dokumentais šuniuką. Žinoma, prisiriši ir myli juos nemažiau nei standartus atitinkančius.
Aš todėl taip pat nebevedžioju po parodėles, nes žinau, kad jis niekada negaus kažkokių super vertinimų. Tiesiog jį myliu tokį koks yra, nes žinau, kad nieko nepakeisiu. O mylimukas jis pas mūsų, tai tikrai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 05 12, 23:26)
Bet ir mokejot ne 1500lt su toke sutartim wub.gif  wub.gif

Mokejau daugiau. Dvigubai ir dar truputi, nei temos autore. Bet, perkant suniuka man kaina buvo paskutinej vietoj. As jos net neklausiau, kol neatvaziavau surasyti sutarties. Ziurejau tik i savo sunytes tevu, proteviu genus. Zinau kas yra sirdies skausmas palaidoti savo augintini. Dukters Kinietuke mire nesulaukus metu ir skausmuose. Gal, todel ir neieskojau suniuko cia NO, nors paskaiciavus lektuvo kelione, muita man ji brangiau kainavo, nei buciau pirkus vietoj.
Bet, uztat turiu ka turiu. Negaliu atsidziaugti, kai cia jorku veiseja(susipazinom per mano augintine) giria mano maziuke. Ir tikiu, kad gautu ji ne viena priza cia, bet nevedem dar i parodas jos ir nezinau ar vesim. Vyras labai pries. Veiseja nepriestarauja musu pasirinkimui. Zinojo, kad pirkom sau, bet gavom aukstos klases sunyte. biggrin.gif
P.s. Beje, zinau, kad atveza sunukus is kitu saliu veisynuose augintus, su padirbtais dokumentus ir parduoda. Tai cia NO buvo tokiu atveju. Ir dar vienai mano pazistamai siule uzsiimti situo "verslu" cia NO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 13 gegužės 2014 - 09:06
Trukt us vadziu,vel is pradziu...Garbes zodis,kaikuriu zmoniu sunys atrodo protingesni nei ju seimininkai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vizune: 13 gegužės 2014 - 09:24
Paskaičius toks jausmas, kad aplink visur tik aferistai, apgavikai ir vagys. Nu nežinau, mano aplinkoj kažkaip jų nėr tiek. Gal nereikia tiek visko versti žmogui, kur jis negali įtakoti visko 100 procentų?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 13, 10:26)
Paskaičius toks jausmas, kad aplink visur tik aferistai, apgavikai ir vagys. Nu nežinau, mano aplinkoj kažkaip jų nėr tiek. Gal nereikia tiek visko versti žmogui, kur jis negali įtakoti visko 100 procentų?

Suprantu, kad negali įtakoti, bet ši veisėja šios veislės šuniukus veisia tikrai labia seniai. Ir ką norit tą sakykit, bet koks šuniukas maždaug užaugs, tikrai įmanoma numatyti. Suprasčiau, jei tai būtų pradedantysis, bet čia kas kita. Ir pas ją ten daug jorkų. tiksliai nepamenu, bet apie 5-6 tai tikrai. Beje, nemanau, kad Tučio šeiminkė būtų prikaištavusi, kad ten šuniukas keliais šimtais gramų būtų viršijęs standartą. Juk tam ir perki su dokumentais, kad šuniukas užaugtų toks, kokio tikiesi. Tik va, keista, kodėl kreiptasi tik po tiek metų?
Atsakyti
Mačiau šiandien ir aš tą laidą, tiesa, visai netyčia.
Tai mes girdim tik vieną pusę - šeimininkę, o veisėjos argumentų negirdime ir kitos nuomonės nežinome.

Nesu jorkų specė, bet už 1500 Lt jorko show klasės nenusipirksi, nei prieš 4 metus, nei dabar.

Genetika ir gamta kartais iškrečia pokštų. O savininkė juk neturėjo pirkimo/pardavimo sutarties, kuriose būtų surašyti abiejų šalių įsipareigojimai. Manau, kad viską visada galima išspręsti.

Tutis gražus šuo, na ir kas, kad 6 kg sveria, na ir kas, kad ausytės nestačios. Mylėkite jį ir viskas, kai rinksitės antrą šuniuką, viską žinosite, nes geriausia mokomės iš savo klaidų.
Atsakyti
O man keista, kad žmonės tikisi už peto kainą gauti labai arti standarto esantį šunį. Nu nėra idealiai atinkančio standartą šuns ir kažin ar jis bus natūraliai veisiant.
Prieš 4 metus jorkų kainos buvo labai didelės, breed klasės šuo kainavo gal kokius 3000 lt, jau nekalbant apie šou.
Gal jūs norėjot parodinio šuns kuo pigiau? Gal būtent sakėt, kad iki konkrečios sumos šuns ieškot? Nes man jau ne vieną ir ne du kartus pasitaikę, kad žmonės ieško labai geros parodinės kalytės veisimui, bet nori kuo pigiau, už peto kainą. Nereik tikėtis, kad perkant už mažą kainą gausit šunį, su kuriuo per parodas su puikiais įvertinimais
eisit.
Ar kai pirkot nekilo klausimų kodėl taip pigiai tas jorkas kainavo?

Kas liečia televiziją, aš taip pat tikrai nebūčiau įsileidusi tokios televizijos į savo namus ir dar būčiau policiją iškvietusi už brovimąsi į svetimą teritoriją.
Atsakyti