QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 05 12, 23:26)
Bet ir mokejot ne 1500lt su toke sutartim
Mokejau daugiau. Dvigubai ir dar truputi, nei temos autore. Bet, perkant suniuka man kaina buvo paskutinej vietoj. As jos net neklausiau, kol neatvaziavau surasyti sutarties. Ziurejau tik i savo sunytes tevu, proteviu genus. Zinau kas yra sirdies skausmas palaidoti savo augintini. Dukters Kinietuke mire nesulaukus metu ir skausmuose. Gal, todel ir neieskojau suniuko cia NO, nors paskaiciavus lektuvo kelione, muita man ji brangiau kainavo, nei buciau pirkus vietoj.
Bet, uztat turiu ka turiu. Negaliu atsidziaugti, kai cia jorku veiseja(susipazinom per mano augintine) giria mano maziuke. Ir tikiu, kad gautu ji ne viena priza cia, bet nevedem dar i parodas jos ir nezinau ar vesim. Vyras labai pries. Veiseja nepriestarauja musu pasirinkimui. Zinojo, kad pirkom sau, bet gavom aukstos klases sunyte.
P.s. Beje, zinau, kad atveza sunukus is kitu saliu veisynuose augintus, su padirbtais dokumentus ir parduoda. Tai cia NO buvo tokiu atveju. Ir dar vienai mano pazistamai siule uzsiimti situo "verslu" cia NO.