QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 12, 13:49)
Aš tik šiaip ėjau pro šalį, bet išsakysiu savo nuomonę. Mano manymu veisėja elgiasi kiauliškai, šuo nepateisino pirkėjos lūkesčių, už jį buvo sumokėta nemaža suma, šuo panašus ne į jorką, o šnaucerį, stipriai prasilenkia su standartu, tai kaip čia įšeina? Iš kai kurių pasisakymų galima spręst- apgavo, pats kaltas, durnas, ko čia sliekų subinėj ieškot O kur veisėjos atsakomybė? Natūralu, kad žmogus jaučiasi apgautas, jei perka iš veislyno ir moka nemenkus pinigus, tai ir tikisi, kad užaugs ne dvornius, o standartus atitinkantis šuo. Būtų pirkus iš daugintojų, rėktumėt, tai ko iš daugintoju perki, pataupyk pirk iš rimto veislyno, bla bla bla.. Žmogus nusipirko iš atseit rimto veislyno, ir kas išėjo? O jei jau gavosi taip kaip gavosi, save gerbiantis veisėjas saugotų savo reputaciją ir išspręstu problemą nesiviešinant.
as tai manau kad teisybes reikia ieskoti ne po 4 metu esu pati tik pirkeja ir neseniai isigijau suniuka, todel suprantu kad norisi perkant is veisyno su kilmes dokumentais suniuka kad jis butu tos veisles ir to standarto ir tikrai baisu jei taip apgaudineja zmones bet ar imanoma kazka rasti praejus tiek metu???? ta veiseja gal net neprisimena kiekvieno pirkusio