Gal pasidalintumet patirtim - kokie skalbimo milteliai automatinei skalbimo masinai skalbia geriausiai?
kazkada bandziau ariel, nieko skalbe, bet keleta rubu pagadino, demem kazkokiom isgrauze, meciau juos.
tada ilga laika naudojau bonux. ale su laiku kokybe suprastejo ar kas cia.. dabar kazkaip prastai skalbia. palieka demes, net kai pvz patalyne aukstoj temperaturoj skalbiu
dabar bandau omo, pastebejau tik kad kvapas stipresnis. kokybe vertint ankstoka.. nors pvz sokoladiniu ledu demes nuo bliuskos vis tiek neiveike.
tai pasidalinkit savo patirtim ar as cia atsilikus jau ir tik vanish koki butina naudot, kad normaliai issiskalbtu, ar kas cia yr
QUOTE(vilkeS @ 2005 06 30, 19:45)
kazkada bandziau ariel, nieko skalbe, bet keleta rubu pagadino, demem kazkokiom isgrauze, meciau juos.
Man arier tabletes is TPhillipso geriausiai skalbia, tik kad paskutiniu metu ju neberandu
Tai nusipirkau pigesniu Sunil tabletes is ten pat- tai daug prasciau, nors ir 2 dedu, o ir kaina tada virsija Ariel kaina.
aš irgi nepernešu jokių kvapų, bet miltelius perku ariel, Tide arba šiuo metu Persil turiu... tačiau visada pilu bekvapį skalavimo skystį-Surcare, Neutral-ir nelieka jokio kvapo pabandyk, gal taip tiks. Tiesiog reikia, kad gerai išsiskalautų mašina.
As skalbiu su Ringuva, tik drozles beriu i bugna,jie vieninteliai kurie man
gerai iskalbia is tu bekvapiu o ir kaina liuks
gerai iskalbia is tu bekvapiu o ir kaina liuks
Na skalbiau su vaikiskais bekvapaiais miltukais,kaip Bobas,Frog,dar kazkokius latviskus bandziau,rodos nieko.Nusipirkau neseniai Ariel,ir ka?Nu negaliu ir vsio.Dar prie pampersu kaip akcija buvo pridetas skalavimo skystis,vaikiskas,bet kvapas ojojoi,koks stiprus.reiks nusipirkti bekvapi koki skalavimo skysti,kaip kazkas minejo,gal tada tikrai neliks to ariel kvapo?
na pasidalinkit, mamos, patirtim. as tai jau nebesuprantu, anksciau skalbdavo visai gerai tie milteliai, ar dabar prastesniu uzveze, ar kas yra, bet ir nauji omo man ne itin gerai isskalbe.. paprastom purvo demem teko naudoti balikli, nes ir prie 60 temperaturos omo normaliai ir neisskalbe, liko tokie kaip seseliai nuo demiu
pries tai kilo itarimas, kad bonux kokybe suprastejo, dabar ir omo jau ne taip gerai isskalbia. tai ka pirkt?
pries tai kilo itarimas, kad bonux kokybe suprastejo, dabar ir omo jau ne taip gerai isskalbia. tai ka pirkt?
QUOTE(georgita @ 2005 07 06, 00:33)
Sveiki. Ką manot apie naujai Maximose pasirodžiusius PEIL? Gal kas bandet? Vertinu vokišką kokybę, bet ne visada iki Thomas Philipps susiruošiu. Pagal kaina ir etiketę turėtų būt pilstyti ne Lietuvoj... Nesinori pirkt katės maiše.
Lauksiu komentarų!
Lauksiu komentarų!
Na tavo minėtų nebandžiau tai negaliu labai komentuoti. Šiaip aš Ariel gerbėja
As irgi Ariel renkuosi, ypac geri yra tie, kur Thomas Phillips pardavineja, arba jei kas is uzsienio parveza.
Man tai geriausi Ariel is TP arba jei kas is uzsienio parveza.