Kai buvo sugedus mano skalbianke, tai meistras sake kad galiu naudoti pacius pigiausius miltelius, bet kad butu atvezti is Vokietijos.Tai dabar perku filipse persili Man jie labai geri.
QUOTE(r@siukas @ 2005 05 04, 15:28)
O kokius miltelius geriausiai pirkti, jei mano brangusis labai alergiskas?
Man pačiai visada būdavo sunku skalbti dėl miltelių kvapo. Taigi visokie Arielai ir Tide atkrito automatiškai. Naudojau E kol nepakeitė kvapo. Tada Dosia, ta irgi pakeitė kvapą.
Drabužiai smirdėdavo nuo tų miltelių.
Pasiūlė man bendradarbė "SURCARE". Jų yra IKI tikrai. Dėžutė didesnė nei kitų ir kainuoja apie 8 Lt. Nu žinokit
Milteliai beveik be kvapo, skalbia švariai Dabar net neįsivaizduoju, kad galėčiau skalbt su visokiai papigiaiskais
Ai ir dar. Man pagrindinis ir svarbus dalykas - skalbiniai išdžiūvę kvepia švara. Jokio miltelių kvapo
o as niekada neskalbiu spalvotu audiniu jei ant milteliu pakuotes nera uzraso color
o baltiem perku atskirai ir skirtus butent tokiem
pigiau nusipirkt geresnius miltelius nei sugadinti daugybe drabuziu. Juk universalus blukina! ...ir blukina tik tiek, kad baltu visiskai baltais nepadaro vistiek
o baltiem perku atskirai ir skirtus butent tokiem
pigiau nusipirkt geresnius miltelius nei sugadinti daugybe drabuziu. Juk universalus blukina! ...ir blukina tik tiek, kad baltu visiskai baltais nepadaro vistiek
sunaudojau 5 kg vokiškų "omo" miltelių. man jie patiko tuom kad jie neturi kvapo. dabar baigiau ir reikėtų naujų miltelių. gal galit patarti kokie pas mus yra bekvapiai milteliai parduotuvėse?
tai aš irgi skalbdavau dukrytės rūbelius su "bobas" milteliais. o kuris laiaks aš viską pradėjau skalbti bendrai.
o iš tos serijos surcare ar neutral, man atrodo brangūs jie jei ir toliau skalbčiau tik dukrytės rūbelius tai pirkčiau nežiūrėdama. o dabar aš nespėsiu jų pirkti
o iš tos serijos surcare ar neutral, man atrodo brangūs jie jei ir toliau skalbčiau tik dukrytės rūbelius tai pirkčiau nežiūrėdama. o dabar aš nespėsiu jų pirkti
Na tada niekuo negaliu padėti. Reikia eiti į pardę ir skaičiuoti - kiek kainuoja vienas skalbimas su vienais milteliais ir su kitais ir lyginti. Beje, pati taip nebandžiau, nes ir kainų miltelių kažkaip nežinau.
O kuo netinka milteliai su kvapu? Ar vaikas alergiškas? Savo vyresnėlės rūbelius kažkurį laiką skalbiau atskirai, bet po to ėmiau skalbti su Ariel ir nieko. Taip skalbiu iki šiol, dar tik papildomą skalavimo programą nustačiau, kad jeigu ką...
O kuo netinka milteliai su kvapu? Ar vaikas alergiškas? Savo vyresnėlės rūbelius kažkurį laiką skalbiau atskirai, bet po to ėmiau skalbti su Ariel ir nieko. Taip skalbiu iki šiol, dar tik papildomą skalavimo programą nustačiau, kad jeigu ką...
tai aš pati to kvapo negaliu pernešti. va ir dabar guminį kilimėlį su ariel miltukais paploviau - tai vonioj toooks dvokas, rankos smirda
Nepatinka bet koks skalbimo milteliu kvapas, tad perku tik bekvapius: "Neutral", "Surcare" arba "Bobas". Visi kvapnieji man primena "lupatynu" kvapa...
nu jo.... susidariau įspūdį kad kitokių bekvapių ir nėra. teks apsistoti ties "bobas".
man ir tas kvapas išsiskalbi rūbus kvapniaisiais milteliais ir jau kvepalų nereikia nu gal dar sutikčiau patalynę išsiskalbti kokiais kalnų gaivumą teikiančiais milteliais, bet kad nereikėtų nosies raukti. ir viskas... o jei aš noriu kvepėti, tam yra kvepalai
man ir tas kvapas išsiskalbi rūbus kvapniaisiais milteliais ir jau kvepalų nereikia nu gal dar sutikčiau patalynę išsiskalbti kokiais kalnų gaivumą teikiančiais milteliais, bet kad nereikėtų nosies raukti. ir viskas... o jei aš noriu kvepėti, tam yra kvepalai
QUOTE(krika @ 2005 06 28, 14:17)
Jie nera brangesni nei kiti. Tik is paziuros taip atrodo, nes tu milteliu didesne pakuote, tad kainuoja brangiau. Be to, sitie milteliai yra didesnes koncentracijos, tad pilti ju reikia gerokai maziau (geriausia paskaityti, ka raso ant milteliu dezeles; bent as situ milteliu pilu zymiai maziau). Na, as nesu jokia reklamos agente, tiesiog pati isbandziau ivairius variantus ir pasirinkau priimtinesni.
Man tai geriausi MiniRisk, yra spalvotiems ir baltiems. Brangoki, bet tikrai gerai skalbia ir mažai reikia. Esu bandžius Neutral ir Bobą, bet anie patiko labiausiai. Beje, neseniai pataupydama nupirkau Surcare, nebandžiau dar, bet čia perskaičiau, kad geri irgi. Aš irgi tų kvapiųjų nemėgstu, ypač skalavimo priamonių, o tai po to apsirengi ir dvelki, kaip ką tik iš skalbyklės išlindus
O, tarp kitko, skalavimui skysčius tai tik Tomasfilipse perku, labai mažai kvapo, pigu ir
O, tarp kitko, skalavimui skysčius tai tik Tomasfilipse perku, labai mažai kvapo, pigu ir