O as siandien nusipirkau Tomas filipse mamu isgirtus PRUDAX skalbimo miltelius.Tikiuosi ir man patiks Bet jau dezes sunkumas-vyras vos partempe
Mūsų maximose ir kt prekybos centruose parduodami skalbimo milteliai tikrai yra gan žemos kokybės . Tom Ph vežami kiek žinau iš Vokietijos , ten visai kas kitą . Taip pat ir šampūnai , dantų pasta atvežta iš Vok yra daug geresnė . Pati bandžiau šampūną parvežtą ir užsienio ir maximinį ( firma ta pati , o skirtumas nerealus ...) .
O ten kainos skiriasi nuo maximos?
Mane irgi domintu kainos. Ar milteliu kainos tokios pat kaip Maximoj, ar jie brangesni?
Tomas filipse milteliu kainos gal net mazesnes kaip maximoj.Bet dauguma milteliu ten didelese dezese,pvz po 10kg.As sestadieni pirkau deze labai geru milteliu ir kainavo 29.90(cia dar be 20% nuolaidos,kuria siuo metu taiko)
QUOTE(Papugele @ 2005 04 18, 10:37)
Tomas filipse milteliu kainos gal net mazesnes kaip maximoj.Bet dauguma milteliu ten didelese dezese,pvz po 10kg.As sestadieni pirkau deze labai geru milteliu ir kainavo 29.90(cia dar be 20% nuolaidos,kuria siuo metu taiko)
O kokius pirkai? As jau planavau Maximoj Ariel pirkt, 3 kg apie 18 lt, bet dabar jau galvoju, kad reiks i Filipsa pavaziuot
QUOTE(Bonzile @ 2005 04 18, 11:54)
O kokius pirkai? As jau planavau Maximoj Ariel pirkt, 3 kg apie 18 lt, bet dabar jau galvoju, kad reiks i Filipsa pavaziuot
Pirkau PRUDAX miltelius.
QUOTE(Papugele @ 2005 04 18, 11:17)
Pirkau PRUDAX miltelius.
O jie skirti baltiems ar universalus? Esi bandzius anksciau ar pabandymui pirkai? Kaip zinot ar geri milteliai, jei firmos negirdetos ir anksciau dar nebandyta jais skalbt .Kiekis juk namazas gaunasi
QUOTE(Bonzile @ 2005 04 18, 12:27)
O jie skirti baltiems ar universalus? Esi bandzius anksciau ar pabandymui pirkai? Kaip zinot ar geri milteliai, jei firmos negirdetos ir anksciau dar nebandyta jais skalbt .Kiekis juk namazas gaunasi
Milteliai yra universalus.As juos pirkau irgi pati nebandzius,pagal kitu rekomendacijas.Bet ir man jie patiko.Dar gerai,kad yra dezutej,su dangteliu,tai patogiau laikyt nei maiselyje.Anksciau pirkdavau zinomu pavadinimu,pvz-Persil.Zinoma,kad rizikos yra perkant dideli kieki.Butu gerai,jei parduotu kokia sauja pabandymui
As tai naudoju JELP miltelius , jie skirti jautriems ir alergiskiems zmonems , raso jie pagaminti is sveikatai nekenksmingu medziagu ,man tai jie . Tik viena problema ,kad dabar ju tiekejai keiciasi ir gauti ju niekur neimanoma ,jei kur pamatysit brukstelkit ,prasau.
Nusipirkau ir aš jūsų pasiūlytų miltelių Prudax ir baigiu prasikeikti. Nu jau kvapas tai net iš tolo dvokia. Gerai, kad dar patalynės neploviau su jais, tik darbinius vyro rūbus. Bandau dabar lauke pakabinus vėdint, o tai reikės per naują plaut, nes ir jam juodai smirda. Kadangi buvau pratusi, tai teks ir vėl grįšti prie REX. Man jie taip pat gerai išplauna, kaip ir ariel ar tide
O kokius miltelius geriausiai pirkti, jei mano brangusis labai alergiskas?