Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Aš jau senokai pasimokiau ir dabar jau gana ilgą laiką miltelius ir visą kitą skalbimo chemiją perku tik Thomas Philipps'e. Dažniausiai ieškau koncentrato, t.y. koncentruoti milteliai, tik jų reikia žymiai mažiau. Dėl kainos tai jie nepigūs: 3 kg. tokių miltelių kainuoja apie 30 lt. Bet vieno pakelio man užtenka tikrai ilgam. Skalbimas žymiai geresnis nei su milteliais, pirktais Maximoje! Dažniausiai perku Ariel ir Persil miltelius. Man tikrai thumbup.gif
Atsakyti
As vis pirkdavau TPh ariel tabletemi s- tai labai patogu, bet savaitgali ju TPh neradau - tai gal kokius skystus miltelius reikes isbandyti. Ir Calgon'a tabletemis ten pirkdavau, o dabar nebera. O ish TPh perku, nes ten esantys milteliai bent jau vidurio ir vakaru europos pirkejams skirti, o ne treciosioms salims, kaip kad maxima pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 04 05, 16:59)
Aš jau senokai pasimokiau ir dabar jau gana ilgą laiką miltelius ir visą kitą skalbimo chemiją perku tik Thomas Philipps'e. Dažniausiai ieškau koncentrato, t.y. koncentruoti milteliai, tik jų reikia žymiai mažiau. Dėl kainos tai jie nepigūs: 3 kg. tokių miltelių kainuoja apie 30 lt. Bet vieno pakelio man užtenka tikrai ilgam. Skalbimas žymiai geresnis nei su milteliais, pirktais Maximoje! Dažniausiai perku Ariel ir Persil miltelius. Man tikrai  thumbup.gif

Koncentratai gal labiau drabužį gadina?
Neutral tikrai labai lux, bet brangoki.
O skysti skalbikliaai ekonomiški?
Atsakyti
Kažkaip nepastebėjau, kad koncentratai labiau drabužius gadintų. g.gif Jų pilti tiesiog reikia daug mažiau. Žinoma, jei pilsi tiek, kiek paparastų miltelių, gali būti, kad sugadinsi skalbinius... doh.gif
Tabletėmis milteliai iš Thomas Philipps'o man irgi labai patinka. thumbup.gif Koncentrato ir tų tablečių ne visada būna, nes jie labai populiarūs ir juos greitai išperka. Reikia taikyti ant užvežimo, t.y. pasiklausti pas pardavėjas, kada krovinio laukia. Manau, daug kas pastebėjo skirtumą tarp miltelių iš Thomas Philipss'o ir tarp maximinių, todėl ir populiarūs. biggrin.gif Dar man labai didelis skirtumas tarp dėmių išėmiklio Oxi Action iš Thomas Philipps'o ir iš Maximos! Kaip diena ir naktis! doh.gif Galiu pasakyti, kad Thomas Philipps'e viskas yra vokiška. O dėl vokiškos kokybės niekas nesiginčyja. mirksiukas.gif Na, o Maximoje - tai patys žinote, kas ten - viskas, kas pigu, bet tikrai ne itin kokybiška... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakyciau, kad skysti ekonomiski, tik nezinau, kaip palyginti. Ju tikrai mazai reikia skalbiant, viena kamsteli pilu... Bent jau as smile.gif
Atsakyti
Skystu milteliu as irgi pilu 1 kamsteli,tai manau,kad ekonomiska juos naudoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 11 balandžio 2005 - 07:51
Na pasakykit man, tundrai, į kurį skalbyklės stalčiuką tuos skystus "milelius" jūs pilat - ar ten, kur ir paprastus? Jeigu taip, tai ar jie neišbėga?
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 04 11, 09:22)
Na pasakykit man, tundrai, į kurį skalbyklės stalčiuką tuos skystus "milelius" jūs pilat - ar ten, kur ir paprastus? Jeigu taip, tai ar jie neišbėga?

Aš dedu į patį būgną su visu dangteliu (yra specialus).
Atsakyti
Na, o man kaimietei pasakykit kur ta Toma philips rasti, nes ten kur seniau buvo Siaures miestely nera. Pries kiek laiko buvau nuvaziavus tai tik remontai. Padekit ir as noriu kokybisku milteliu cry.gif
Atsakyti
As irgi i bugna su kamsteliu dedu (prie ariel specialus buna).
Tom Philips dabar Siaures miestelyje, pastatas prie Rimi,nuo Zirmunu gatves puses desineje... Nezinau ar aiskiai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 04 11, 12:49)
As irgi i bugna su kamsteliu dedu (prie ariel specialus buna).
Tom Philips dabar Siaures miestelyje, pastatas prie Rimi,nuo Zirmunu gatves puses desineje... Nezinau ar aiskiai parasiau ax.gif

Aciu, manau tikrai surasiu aplink visa RIMI apejus biggrin.gif
Atsakyti
geriausi milteliai BOBAS, jokio kvapo.Nemėgstų aš rūbų kvapo, kuris lieka po sklabimo, fui...miltelių kvapas.
Atsakyti