Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

mane domina Frosh milteliai. Ar skalbiat kas nors, ar patenkintos? siaip noreciau viska frosh isbandyti, nuo indu ploviklio iki klozeto.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 04 21, 08:05)
O kur jų yra pirkti  ax.gif

Aš esu firmos GNLD konsultantė ir šių produktų galiu jums parūpinti mirksiukas.gif Kam įdomu rašykit į až, susitarsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 04 20, 22:59)
G1 - GNLD kompanijos gaminami skalbimo milteliai.

Ačiū už išsamią info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 04 21, 09:06)
mane domina Frosh milteliai. Ar skalbiat kas nors, ar patenkintos? siaip noreciau viska frosh isbandyti, nuo indu ploviklio iki klozeto.

as naudoju frosh produkcija, nes is cheminiu ji maziausiai agresyvi, maziausiai visokiu chemikalu mirksiukas.gif indu ploviklis labai patinka ir plauna ne prasciau uz fairy, tualeto valikliai labai skaniai kvepia, bet valo biski prasciau uz visokius domestos, bet uztat nera tu chlorkiu kvapo ir valo visai gerai, dabar nusipirkau ir skysta Frosh skalbikli, labai skaniai kvepia,ir gerai skalbia, tik as negaliu kambari pakesti stipriu kvapu, tai dziovinu lauke ir viskas super thumbup.gif tuo labiau tai sveikiau vaikam, nei visokie ariel ir fairy. Bet dukrytes rubelius skalbiu su NEUTRAL. Tikrai pabandykit patiks 4u.gif
Atsakyti

esu bandžius, visai nieko.
Bet dabar skalbiu tik su vokiškais milteliais Persil thumbup.gif
Perku Gariūnuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 21, 10:01)
Ačiū už išsamią info 4u.gif

Prašom, visada Jūsų paslaugoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 04 21, 07:06)

as naudoju indu plovikli,sk.minkstikli ir valyt krema thumbup.gif tikrai nenusivyliau.dar reiks isbandyt sk.miltelius ir kitus indu ploviklius.
Atsakyti
Po visų palyginimų su įvairiais milteliais, jų tirmpumu vandenį ir panašiai, tai pasilikau prie Amway, nors pirmą kart perkant psichologiškai atrodo kaina didelė, bet kai reikia nedaug, kai tirpsta vandeny ir neturi fosfatų, tai paskaičiavus gaunasi kad ir kaina ir kokybė atitinka vienas kitą.
Atsakyti

miltelius bandžius, neblogi smile.gif naudoju Frosh tualeto valiklį, man jis labai geras, nenugriaužia klozeto glazūros smile.gif dar naudoju virtuvės valiklį su vynuogėm kažkokį ir sanitarinį valiklį su citrina. Indų ploviklį laikinai pakeičiau kitu, nes atsibodo kvapas biggrin.gif bet jau greit prie jo gryšiu smile.gif
Atsakyti
NAUJA TEMA
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti