NUsipirkau,bet dar nebandziau-kazkokius miltelius,prisotintus deguonimi "OXY"vadinasi,isvalo,atseit,visas demes,nekenksminga,pries naudojima reik istirpinti karstam vandeny.
Kadangi ant kazko taupyti vistiek reikia, tai as taupau ant skalbimo milteliu. Perku pacius pigiausius, kokius tik galiu gauti. Bet ypatingu problemu su dememis iki siol neturejau. Jei yra galimybe, neleidziu demems isiseneti. Is karto suderkinu demes vieta, itrinu skalbimo milteliais ir palieku paguleti per nakti. Kartais uzmerkiu demetus rubus stipriame skalbimo milteliu tirpale per nakti. O po to - i skalbimo masina. Po tokiu ismirkymu demes man dazniausisi issiplauna ir su paciais paprasciausiais milteliais. Na ypatingai kritisku atveju griebiu "Ace".
Vaikui naudoju tik miltelius "Bobas" ir jokių minkštiklių. O sau naudoju "Bonux" ir "Lenorą". Savaitgalį nusipirkau "Vaniš" (tipo naikina dėmes)- reikės išbandyti. Tikiuosi nenusivilsiu.
Yra daug net negirdėtų firmų skalbimo miltelių, pvz dėžė 10kg apie 20-30lt. Thomas Philipse, Norfoje yra įvairiausių.
Labai įdomu būtų sužinoti atsiliepimus, kuriuos tikrai verta pirkti ir bandyti, o kartu ir sutaupyti?
Labai įdomu būtų sužinoti atsiliepimus, kuriuos tikrai verta pirkti ir bandyti, o kartu ir sutaupyti?
QUOTE(laisviausia @ 2005 03 30, 08:23)
Yra daug net negirdėtų firmų skalbimo miltelių, pvz dėžė 10kg apie 20-30lt. Thomas Philipse, Norfoje yra įvairiausių.
Thomas philips daznai perku miltelius, taigi bandžiau PRUDAX, SUNIL tai sšitei man nepatiko. kažkada atveždavo tokius pat didelius pokus VISIR tai jie būdavo , bet senokai jų nebeaptinku. Jei kalbant apie tą parduotuvę, tai ir ariel ten žymiai kokybiškesni, nei maximoj. O kaina ta pati
Praktiškai visus miltelius (ir pigius, ir brangius), parduodamus Maximose ir kt. PC gamina Procter&Gamble arba Henkel...Savotiška duapolija susidarius...Todėl tikrai verta pabandyti pigesnius...ir nereiškia, kad jie prastesni...tik mažiau įsitvirtinę rinkoje, ir bando prisitraukti vartotojus mažesne kaina....
O man visi pigus milteliai smirda... Viena karta pagalvojau, kam man tie brangus milteliai ir nusipirkau Tide, tai negaliu pakesti ju smarves, mesiu lauk. Nepadeda nei minkstikliai be kvapiai. O kai einu namo koridoriumi ir kokios moteriskes dziausto skalbinius, skalbtus Dosia ar kokiu Bonux,tai isvis norisi... .....
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 04, 09:55)
aš galvojau kad Tide ir yra prie brangesnių o tai kokius tada brangesanius naudoji?
Ir man toks pats klausimas kilo
Man labiausiai patinka skalbti ne milteliais, o skysciu Jo taip pat pas mus jau atsiranda, maciau Ariel jau yra
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 04, 08:55)
aš galvojau kad Tide ir yra prie brangesnių o tai kokius tada brangesanius naudoji?
Na ne patys pigiausi tie Tide, bet dvokia,kaip pigiausi... O naudoju skystus skalbiklius. Dabar turiu Ariel sensitiv (atrodo taip vadinasi, skirti vaikams,bet ir man patinka, kad be kvapo). Labai patinka Neutral. Tiek skysti,tiek milteliai. Be to, kai vaikas buvo visai maziukas, tai naudojau Bobas. Irgi patiko