Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Hottea @ 2009 04 02, 13:13)
Naudojame tik "ARIEL" - turime atskirai spalvotiems, baltiems. Tik nusivyliau "Vanish" baltiems skalbiniams - jokio efekto... unsure.gif

Aš taip pat ax.gif Kiek esu išbandžiusi skalbimo priemonių, Ariel geriausiai išplauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2009 04 08, 12:52)
Aš taip pat ax.gif Kiek esu išbandžiusi skalbimo priemonių, Ariel geriausiai išplauna thumbup.gif

drinks_cheers.gif nieko geresnio nei ariel neaptikau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi Ariel naudoju, tiesiog nusiskundimų kažkokių neturiu, tai kitokių neperku.
Atsakyti
Kas naudojat ,,Omo" pasidalinkit patirtimi, kaip jie lyginant su ,,Ariel" ?
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 16, 23:19)
Kas naudojat ,,Omo" pasidalinkit patirtimi, kaip jie lyginant su ,,Ariel" ?

Man Ariel geresni 4u.gif
Atsakyti
G1 skalbimo milteliai man geriausi (iš GNLD) kvepia skaniai, baltus skalbinius išbalina, spalvotų spalvas atgaivina, skalbinių lygint beveik nereikia, o svarbiausia, kad tinka mano alergiškiems vaikams, nes jie be fosfatų, tai net odos būklė pagerėjo vaikams thumbup.gif Koncentruoti, reikia tik labai mažo kaušelio, todėl užtenka labai ilgai. Ir dar labai didelis pliusas man, kad nelieka ant tamsių drabužių neišskalautų baltų dėmių.
Atsakyti
ARIEL man irgi buvo geriausi, kol dukrytei neprasidejo alergija, nesakau kad nuo jo, bet juose labai daug ir stiprios chemijos, ji labai dirgina kvepavimo takus, tai todel ariel ir plauna geriausiai. Tai geriau bent vaiku rubeliu neskalbti su juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 04 18, 21:32)
G1 skalbimo milteliai man geriausi (iš GNLD) kvepia skaniai, baltus skalbinius išbalina, spalvotų spalvas atgaivina, skalbinių lygint beveik nereikia, o svarbiausia, kad  tinka mano alergiškiems vaikams, nes jie be fosfatų, tai net odos būklė pagerėjo vaikams thumbup.gif Koncentruoti, reikia tik labai mažo kaušelio, todėl užtenka labai ilgai. Ir dar labai didelis pliusas man, kad nelieka ant tamsių drabužių neišskalautų baltų dėmių.

LT jų būna? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 04 18, 22:32)
G1 skalbimo milteliai man geriausi (iš GNLD) kvepia skaniai, baltus skalbinius išbalina, spalvotų spalvas atgaivina, skalbinių lygint beveik nereikia, o svarbiausia, kad  tinka mano alergiškiems vaikams, nes jie be fosfatų, tai net odos būklė pagerėjo vaikams thumbup.gif Koncentruoti, reikia tik labai mažo kaušelio, todėl užtenka labai ilgai. Ir dar labai didelis pliusas man, kad nelieka ant tamsių drabužių neišskalautų baltų dėmių.

Prašau, plačiau mirksiukas.gif Kas čia per milteliai 4u.gif
Atsakyti
Superine, 4u.gif
,,apšviesk" mus kokie čia stebuklingi milteliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 04 20, 22:15)
Superine,  4u.gif
,,apšviesk" mus kokie čia stebuklingi milteliai  biggrin.gif

G1 - GNLD kompanijos gaminami skalbimo milteliai.
Mokslininkai jau seniai suprato, jog pašalinti riebalų dėmes labai sunku. Audiniai turi ypatingą savybę - jie tarsi pritraukia purvo molekules. Jos giliai prasiskverbia į audinį ir priešinasi norint jas pašalinti. G1 siūlo šios problemos sprendimo būdą.
G1 aktyvieji komponentai prasiskverbia net į sunkiausiai pašalinamas dėmes, šarminiai komponentai pašalina purvo molekules iš audinio. Svarbu, jog pašalintas purvas nesiliestų su kitais audiniais. G1 sudėtyje yra komponentų, kurie sulaiko purvą vandenyje, kol jis išskalavus pašalinamas iš skalbimo mašinos. Be to, G1 turi medžiagų, kurios apsaugo metalines skalbimo mašinos dalis nuo korozijos. G1 sudėtyje yra natrio perborato, kuris pašalina giliausiai įsiskverbusias dėmes, dėl ypatingų komponentų veikia net ir žemos temperatūros vandenyje.
G1 sudėtyje yra optinių baliklių, kurie baltus skalbinius dar labiau balina, o spalvoti skalbiniai tampa dar ryškesni. Skalbimo miltelių nelieka audinio tekstūroje, todėl dar kartą skalbiant audinys nepagels.
G1 lengva išskalauti - tai dar vienas šios priemonės privalumas. Šie skalbiamieji milteliai nepalieka jokių muilo nuosėdų, dėl kurių audinys blunka. Jie neblukina audinio ir leidžia lengvai jį išlyginti. Milteliai nepalieka pėdsakų ant rūbų ar patalynės, dėl to nedirginama oda. Jais išskalbti drabužiai bus minkšti ir maloniai kvepės. Tereikia labai mažos produkto dozės: 5 kg. skalbinių reikia tik paveikslėlyje parodytos lopetėlės. O rezultatas puikus!
Milteliai yra koncentruoti, o G1 formulė garantuoja veiksmingiausią skalbimą. Skalbimo milteliai ekonomiški ir gali būti naudojami įvairios temperatūros vandenyje.
5 kg- 163 ltuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2009 04 20, 23:59)

O kur jų yra pirkti ax.gif
Atsakyti