Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 10, 22:35)
Pas mus kaime,tai "senukuose" nera..
as perku "Svaros Prekese" drinks_cheers.gif
http://www.svarospre..._3821_3854_3900
Manau Vilniuje turetu buti sio tinklo parduotuviu ne viena g.gif

ne, svaros prekiu Vilniuje nera...paciai del kazko teko i Sirvintas vaziuoti..o senukuose reiks paziureti, tik kad nebutu ten pagaminta Lenkijoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 28, 21:38)
Turiu  as  ta  LOC labai  gyre,kad  tinka  viskam.......bat  kas  tinka  viskam  netinka  niekam  cia  tiesa doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir man jis nekoks pasirode, bet jau isgirtas tiek, kad stebuklo tikejausi, o pasirode, kad nelabai, nelabai ax.gif . Nei Amway skalbimo milteliai, nei minkstiklis nepatiko schmoll.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 22, 19:27)
drinks_cheers.gif Ir man jis nekoks pasirode, bet jau isgirtas tiek, kad stebuklo tikejausi, o pasirode, kad nelabai, nelabai ax.gif . Nei Amway skalbimo milteliai, nei minkstiklis nepatiko schmoll.gif ax.gif  .

O kuo nepatiko milteliai ir minkstiklis? ax.gif
Atsakyti
o as prisiskaiciau geru atsiliepimu apie amway miltelius ir balikli ir ka...isigijau 4u.gif nes ziauriai atsibodo demes ant vaiko rubeliu, ir siaip. nu man asmeniskai labai patiko, nera stebuklu, bet kad gerai isskalbia tai faktas. Ypac ant baltu rubu matosi kartu su balikliu paplovus, viena deme isemiau. O kai kurie vaikiski buvo truputi nusidaze gelsvai, po mirkymo baliklyje net sviecia. tikrai faini. bet dar yra noras frosh miltelius pabandyt, o tada jau rinksiuosi, kurie geriausi.
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2009 02 22, 20:38)
O kuo nepatiko milteliai ir minkstiklis?  ax.gif

Jei deti toki kieki, koki raso, pvz minkstiklio kvapo net nesijaucia, nebent sukisi nosi i ka tik isskalbtus skalbinius biggrin.gif . O milteliai spalva gal ir atgauna (kaip visos mamos raso, kad balti skalbiniai po 10 skalbimu dar labiau pabalteja, nieko negaliu pasakyti, nes dar tiek kartu neskalbiau tu paciu skalbiniu), bet siaip neisplauna net svieziu demiu, ko tikrai tikejausi is siu milteliu ax.gif .
Atsakyti
maximos milteliai nusivylus tipo tais gerais -omo, ariel .. she visishkas irgi galvoju, kad visi ten parduodami perpilstyti..
Atsakyti
Kol dukryte buvo visai maza jos rubelius skalbdavau su skystu "Neutral" skalbikliu,o savo rubus su Ariel ax.gif Po kurio laiko perejau prie ''Neutral" milteliu,bet demiu neisima doh.gif Tada pradejom visiems skalbiniams naudoti Persil sensitive,bet nepatiko schmoll.gif Dabar naudojam "Bbobas" skalbimo miltelius ir kolkas esu patenkinta,o demems naudoju "Vanish" arba "Frosh" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 24, 15:17)
Jei deti toki kieki, koki raso, pvz minkstiklio kvapo net nesijaucia, nebent sukisi nosi i ka tik isskalbtus skalbinius biggrin.gif . O milteliai spalva gal ir atgauna (kaip visos mamos raso, kad balti skalbiniai po 10 skalbimu dar labiau pabalteja, nieko negaliu pasakyti, nes dar tiek kartu neskalbiau tu paciu skalbiniu), bet siaip neisplauna net svieziu demiu, ko tikrai tikejausi is siu milteliu ax.gif .

Na man tai patinka, kad minkstiklio kvapas neerzina ax.gif o be to drabuziai visai nesielekrina, del ko anksciau tikrai turejau problemu doh.gif
Milteliai nestebuklingi, norint isimt demes reikia naudoti balikli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal ka sudomins:

Parduodu skalbimo miltelius Ariel, Persil ir Bold tabletemis.Dezuteje yra 24 skalbimai po 2tab, taciau as skalbiu su viena tablete ir man labai super.Jais skalbiant nepilu jokio minkstiklio, kvapas nerealus ir kokybe ne lenku.Man vyras is UK, tik biski padaugino su parvezimu. blush2.gif
Kainyte 35lt. dezutes

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 02 24, 15:17)

Dziaukis kad to kvapo nesijaucia, kuo maziau kvapu, reiskia tuo geriau viskas issiskalavo ir nebeliko chemijos ant audinio, kuri paskui gertusi i tavo oda ax.gif o sviezias demes tai salink taip: sumaisyk universalaus LOC su balikliu, ta kosele dek ant demes, ir tada tikrai turetu issiskalbt good.gif LOC salina riebalines kilmes demes, baliklis - augalines...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nidra: 28 vasario 2009 - 21:49
QUOTE(glinglingas @ 2009 02 24, 18:01)
maximos milteliai nusivylus tipo tais gerais -omo, ariel .. she visishkas irgi galvoju, kad visi ten parduodami perpilstyti..

Neperspilstyti, bet pagaminti Lenkijoje. Nors technologija ir sudėtis ta pati kaip ir gaminamų Vokietijoje ar UK, bet perkamos pačios pigiausios žaliavos.
Atsakyti
man patinka milteliai Domol. Ju galima rasrti Droge.
Taip pat tabletemis dezutinese pardavinejami, ir minkstiklis superinis thumbup.gif
Atsakyti