Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Vandens mašina pati "įsipila" kiek jai reikia.

Vandens minkštinimo priemonių pati nesu pylusi... Tai nežinau smile.gif

Įpilkite į stalčiuką miltelių, arba skysto skalbiklio (į stalčiuką arba tiesiai į bugną).

Ir mašina viską padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(exe!cute @ 2008 12 11, 18:23)
Labas vakaras,

kaip išvis skalbti automatine skalbimo mašina? smile.gif Žinau, instrukcijos ir t.t., bet kai pirmąkart, tai kyla klausimas, ar viskas gerai daroma:

kiek maždaug vandens turi matytis tame iliuminatoriuje?

ar būtina kaskart prieš skalbimą sumesti porą valg. šaukštų vandens minkštinimo priemonių?

pas mane Siemens WM12E462, na lyg ir vidutiniška tokia mašina, bet nesuprantu, nejau negalima sutrumpinti programos laiko? Kam skalbti porą val. intensyviu režimu, kai užtektų ir trumpiau (ar čia tik man taip atrodo?)?

Ačiū.

PS
Sorry, jei nelabai į temą, tiesiog tinkamos neradau.
sveika-tu minkstinimo priemoniu tikrai gali nemest-dabar visi skalbikliai jau kartu su jom kombinuoti...vandeni pati masina reguliuojasi..o del trumpumo programa turi buti-pas mane yra "trumpasis" skalbimas...turi ir pas tave buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš sveikas cool.gif , bet po pirmojo "intensyvaus" skalbimo, trukusio 1,5 h, esu kiek apkurtęs, mašina skalbinius išsukinėjo 5 kartus doh.gif (nepastebėjau, gal ten koks "aerouosto" režimas įjungtas ar kas, nes kaukė tikrai nesilpnai), tačiau rezultatas šiaip jėgiškas.

Trumpa programa - "Super 15'" yra, o dėl ilgesnių ciklų... dabar svarstau, gal nesikišiu, netrumpinsiu, tegul sau dirba... Kai, tarkime, norite išskalbti nemažą kiekį patalynės ar šiaip vienodo tipo rūbų, kokią programą dažniausiai renkatės?

Ir turbūt paskutinis klausimas: deklaruojama 7 KG sausų (?) skalbinių, bet man šitai labai keista: prikišau pilną, bet jei ten ir buvo 4 KG, tai dar labai gerai. Ir kas įdomiausia - mašina neva turėtų informuoti, kad per daug įdėjau, bet ji nesišakodama išskalbė ir išgręžė tą patį kiekį skalbinių (nors skaičiau, kad išgręš tik perpus mažesnį). Gal ji pas mane primityvi? Kaip pas jus?

Ačiū.
Atsakyti
pas mane irgi tas pats, prikisu kiek turiu, tarkim jei balti tai visus baltus, jei tamsus tai tamsius ir kazkaip apie tuos kg net negalvoju ax.gif skalbia tvarkingai biggrin.gif tik jei jau kokia stiuke ar dar ka rimciau tai jau pasioziuoja, neisgrezia kaip noretus
Atsakyti
vienam rusų saite pagaliau radau: medvilnės (pagal kurią ir matuojama maksimali galima įkrova) reikia prikišt beveik pilną būgną, sintetikos - apie pusę, o šilko ar šiaip jautresnių audinių - trečdalį. Nesuprantu, lyg ir su Fuzzy Logic'u mašina, bet kartu kaip ir ne, nerodo kiekio. O ketinantiems pirkti skalbyklę, rekomenduoju kuo didesnę (6-7 KG), bent jau 4 asm. šeimai neįsivaizduoju, ką veikt su mažesne.
Atsakyti
labutis turiu klausima.
gal kas naudoja "ecorutulius" skalbimui?
kokie atsiliepimai?
is anksto dekoju
Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 07 01, 12:11)
Skalbiu tik Neutral savo ir vaikų rūbus , dėmes išimu su Amway skirtais dėmių išemeju milteliais thumbup.gif

QUOTE(donatele @ 2008 11 24, 13:41)
thumbup.gif  Aš naudoju Amway priemones tongue.gif

as irgi siai dienai naudoju amway miltelius ir valiklius ir baliklius ir esu labai patenkinta.
bet dabar laukiu kudikelio ir susigundziau sveiku produktu saite ecorutuliais imesiu nuoroda gal kas turi ka pasakyti, nes pinigeliai nemazi, tai noretusi zinoti kad neveiltui juos isleidi
http://www.sveikipro...d...07&id=17591

Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 10 29, 19:08)
Pamenu,kai tik pasirodė TIDE,kai išplaudavau patalynę ir pakabindavau lauke,tai skalbiniai net melsvumo turėdavo,kokie būdavo švarūs.Jau seniai nerandu tikrai gerų miltelių.Sako,kad THOMAS PHILLIPS pirktų visai kita kokybė,reikės išbandyt,bet irgi abejoju.

Man gerai isskalbia skystas Ariel is TP, tik kvapas nekoks. O PC perkami Ariel, Tide - nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 12 28, 19:02)
Man gerai isskalbia skystas Ariel is TP, tik kvapas nekoks. O PC perkami Ariel, Tide - nieko gero schmoll.gif

4u.gif as pirma karta kai nusipirkau is TF skysta ARIEL 1l. tai labai dziaugiausi thumbup.gif
po to isigyjau 6l. tai labai nusivyliau blink.gif rubai liko kaip uzskalbti
dabar perku BONUX ir labai dziaugiusi ( mano visa seimyna elerginga unsure.gif )
Atsakyti
norečiau sužinoti jūsų atsiliepimus apie šiuos skalbimo miltelius G1 - GNLD

http://gnld.weebly.c...riemon279s.html
Atsakyti
kur vilniuje galima nusipirkti Frosch skalbimo priemoniu, minkstikliu?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 10, 15:10)

senukuose. manau visuose miestuose senukuose ju yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 02 10, 15:10)

QUOTE(Saulutė @ 2009 02 10, 21:46)
senukuose. manau visuose miestuose senukuose ju yra  mirksiukas.gif

Pas mus kaime,tai "senukuose" nera..
as perku "Svaros Prekese" drinks_cheers.gif
http://www.svarospre..._3821_3854_3900
Manau Vilniuje turetu buti sio tinklo parduotuviu ne viena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 10 vasario 2009 - 21:36