Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(donatele @ 2008 11 24, 15:41)
thumbup.gif  Aš naudoju Amway priemones tongue.gif

As taip pat. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2008 11 26, 14:44)
As taip pat. thumbup.gif

Cia is tos serijos kur plovikliai LOC ???
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 28, 15:56)
Cia  is  tos  serijos kur  plovikliai  LOC  ???

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 11 28, 18:03)

Turiu as ta LOC labai gyre,kad tinka viskam.......bat kas tinka viskam netinka niekam cia tiesa doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 28, 20:38)
Turiu  as  ta  LOC labai  gyre,kad  tinka  viskam.......bat  kas  tinka  viskam  netinka  niekam  cia  tiesa doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ką bandei daryti?
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 12 01, 11:30)
O ką bandei daryti?

Na sake kad super isvalo papuosalus jai juos mirkai to LOC tirpale,pamirkiau 12val,kaip parasyta ir visai jokio rezultato nei geriau nei blogiau,na is vis jis man kaip vanduo irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 12 01, 14:54)
Na  sake  kad  super  isvalo  papuosalus  jai  juos  mirkai  to  LOC  tirpale,pamirkiau  12val,kaip  parasyta ir  visai  jokio  rezultato  nei  geriau  nei  blogiau,na  is  vis  jis  man  kaip vanduo irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

blink.gif man tai auksą ir sidabrą puikiai išvalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele @ 2008 12 02, 14:45)
blink.gif  man tai auksą ir sidabrą puikiai išvalo thumbup.gif

Aukso nmirkiau,bet sidabro tikrai neisvale schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif as cia su tokiu klausimeliu, kuo skalbiate pirmuosius naujagimio drabuzelius, Ar is vis skalbete naujus, tik ka nupirktus is parduotuves? Juk jei nauji - nereiskia, kad svarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingazzz @ 2008 12 07, 22:09)
Sveikos mamos 4u.gif as cia su tokiu klausimeliu, kuo skalbiate pirmuosius naujagimio drabuzelius, Ar is vis skalbete naujus, tik ka nupirktus is parduotuves? Juk jei nauji - nereiskia, kad svarus ax.gif

As skalbiau visus naujus. Nuo pat dkrytes gimimo naudoju Amway skalbimo miltelius "SA8 baby".
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 28, 21:38)
Turiu  as  ta  LOC labai  gyre,kad  tinka  viskam.......bat  kas  tinka  viskam  netinka  niekam  cia  tiesa doh.gif  doh.gif  doh.gif

man tai nieko schmoll.gif ,skystalas,o girtas bigsmile.gif tik cool.gif reklama
Atsakyti
Labas vakaras,

kaip išvis skalbti automatine skalbimo mašina? smile.gif Žinau, instrukcijos ir t.t., bet kai pirmąkart, tai kyla klausimas, ar viskas gerai daroma:

kiek maždaug vandens turi matytis tame iliuminatoriuje?

ar būtina kaskart prieš skalbimą sumesti porą valg. šaukštų vandens minkštinimo priemonių?

pas mane Siemens WM12E462, na lyg ir vidutiniška tokia mašina, bet nesuprantu, nejau negalima sutrumpinti programos laiko? Kam skalbti porą val. intensyviu režimu, kai užtektų ir trumpiau (ar čia tik man taip atrodo?)?

Ačiū.

PS
Sorry, jei nelabai į temą, tiesiog tinkamos neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exe!cute: 11 gruodžio 2008 - 18:25