As nebeskalbiu jau lietuvoje pirktais, nes neaisku ar jie tikrai ne kokiame kaime pilstyti i gerus ipakavimus. As skalbiu ir Persil ir Ariel - ju kvapas nera ikyrus, yra ir skysti Ariel - labai geri. Viska vezames is vokietijos - tai dar nebuvau nusivylusi. Netgi tais paciais Prudax, kur skaiciau prastais (tik jie supakuoti po 10kg) man patiko.
dažniausiai tai TIDE arba PERSIL naudoju
QUOTE(satanele @ 2008 11 16, 11:36)
Tikrai neatitinka kokybes akcijiniai miltelia,prisipirkau , nes siuo metu vyras nebeparveza is vokietijos,nusivyliau juodai musiskiais ariel
Tai akcijos čia ne prie ko LT visada bus kitokie negu DE, nesvarbu ar be akcijos ar su akcija.
Naudoju Ariel arba Persil. Esu isbandzius tiek jautriai odai skirtus,tiek baltiem ir spalvotiem skalbiniam; taip pat miltelius,kapsules,skystus,zele...Tai apsistojau prie skystu,kazkaip man jie labiausiai patinka,bonkute atrodo nedidele,bet pilas nedaug ir uztenka pakankamai ilgam Taip pat naudoju minkstiklius,labiausiai patnka Lenor,Fairy ir Comfort. Tada rubeliai buna kvepiantys ir minksti.O demem isimti Vanish ivairiu pavidalu...
Ariel arba Persil dazniausiai
QUOTE(Jili @ 2008 11 11, 15:05)
As nebeskalbiu jau lietuvoje pirktais, nes neaisku ar jie tikrai ne kokiame kaime pilstyti i gerus ipakavimus. As skalbiu ir Persil ir Ariel - ju kvapas nera ikyrus, yra ir skysti Ariel - labai geri. Viska vezames is vokietijos - tai dar nebuvau nusivylusi. Netgi tais paciais Prudax, kur skaiciau prastais (tik jie supakuoti po 10kg) man patiko.
Žinok mes ES gyvenam jei ką
Perku ariel manual jie skirti rankom skalbt bet kartais i skalbenke ipilu,lb gerai jai uzmerki per nakt skalbinius tai pabalsta kazkiek ,o siap tai ir reksa ir tide ir bonux su ramunelem ir dar kazkuo panaudoju au demeles tai nezinau su kuo isimt is vaiku rubu,irace delikate ir vanis bandziau bet jie gal superines demes padarydavo kad tik i kibira tekdavo mest,
QUOTE(Jili @ 2008 11 11, 16:05)
QUOTE(srauni_upe @ 2008 11 23, 13:05)
Žinok mes ES gyvenam jei ką
http://www.apicentra...03/project.html
QUOTE(Hopeidea @ 2008 11 23, 23:56)
Aš naudoju Amway priemones
nebezinau kuom skalbti, visi bandyti milteliai is PC nieko neiskalbia. Patarkit kur vilniuj nusipirkti gerus skalbimo miltelius?
Aš taip pat naudoju Ariel, nes pabandžiau kitus, tai man jie taip neišskalbė ir drabužiai kažkoki papilkęję tapo.