Seip baltus rubus plaunu su ariel o taip taip tai persil arba bonux perku

Tai BONUX tikrai neblogai skalbia???
As daznai keiciu miltelius,dabar TIDE naudoju,bet geriausi man tai vis delto ARIEL,tik neakcijiniai

yra sakoma, kad is visu tu prekybcentriuose parduodamu milteliu geriausi yra Persil, bet cia zinoma tik kalbos

Nezinau kas yra sakoma, bet nuo Persil isbere mane ir visa mano seima. Daugiau gyvenime ju niekad nenaudosiu

QUOTE(kristele10 @ 2008 10 30, 12:10)
Nezinau kas yra sakoma, bet nuo Persil isbere mane ir visa mano seima. Daugiau gyvenime ju niekad nenaudosiu 

O aš vieną kartą per akciją nusipirkau Persil, tai daugiau niekada nepirksiu, man ir skalbė prastai, o kvapas toks nepakenčiamas.
Naudodavau Persil miltelius arba skystą skalbiklį,o dabar naudoju Norwex ir Amway miltelius

QUOTE(Vytiute @ 2008 11 01, 20:12)
Naudodavau Persil miltelius arba skystą skalbiklį,o dabar naudoju Norwex ir Amway miltelius 

Pirkau didelę dėžę Persil miltelių,pagal įpakavimą pagaminti Vokietijoje,nu bet kvapas
.Lyginau šnd rūbus nu smirdi jie man š..... atsiprašant
,Gal kas pirkot?Aš juos maximoj pirkau vasaros pabaigoje,supakuoti po 10 kg. Tada pamačius nustebau,nes tokius pirkdavau prieš 7 metus ir tikrai buvau patenkinta,o dabar
.

Taip... Rūbai kuo skalbiami labai svarbu. Dukra buvo labai alergiška, bet... Vyras pradėjo vežti skalbimo priemones iš vokieyijos, baigėsi problemos visos... Gal šiek tiek brangiau, bet kokybė visiškai kita. Čia nuperki ant etiketės rašo iš Vokietijos, o prekė visiškai neatitinka , kurią atsivežame. Dabar ir draugai prašo atvežti.

As tai nusipyliai Ariel milteliais, nes kiek skalbiu tai dazniausia nuo ju sudazo man rubus, ir ne vien man taip nutinka butent su siais milteliais