pastaruoju metu naudoju tik persil ir skystus ariel. man jie geriausi, be to jie parvesti is vokietijos,tai gal sakau kokybes geresnes nei pas mus pirkti, nes jei is lenku juos parveza tai jie prastos kokybes buna, bent jau taip is daugelio girdejau...
o minkstikli tik lenor naudoju, sviesiai melyna
Nu eilinį kartą nusiviliu milteliais Šį kart pirkau omo nu baisiai išskalbė,dėmės liko Pakolkas geriausiai skalbė Persil sensitive
Naudojau Ariel arba Tide.
Neseniai nusipirkau Persil, tai jis prastai išsiskalauja ir drabužiai turi miltelių kvapą
Neseniai nusipirkau Persil, tai jis prastai išsiskalauja ir drabužiai turi miltelių kvapą
Renkuosi miltelius pagal šalį gamintoją , po to jau renkuosi firmą, naudoju Ariel, Persil, Omo, Tide. Nes kai per akcijas pirkau Persil ir Ariel, labai nusivyliau jų kokybe - po to dirst, ant įpakavimo paminėta šalis gamintoja Rumunija. Daugiau Rumunų gamybos valymo priemonių neperku.
Jei gamintoja Austrija , Vokietija , tai jokio skirtumo ar tai Ariel ar tai Persil ar Tide- jų sudėtis ir kokybė labai panaši.
Jei gamintoja Austrija , Vokietija , tai jokio skirtumo ar tai Ariel ar tai Persil ar Tide- jų sudėtis ir kokybė labai panaši.
Man labiausia patinka Persil
Naudoju SA8 skalbimo priemones (Amway). Nei specifinio kvapo, nei dėmių
Naudojus ivairius skalbimo miltelius. Labiausiai patiko parvezti is Vokietijos, tiek skysti tiek ne. Dabar nesenai pirkau REX pilstyti Vokietijoje (yra henkel zenkliukas) gerai isskalbia rubus. Turejau OMO nepatiko
Plaunu rūbus su Arielu. o vyro darbinius su Bonux. Ir ką galiu pasakyk, kad plauti su Bonux ir kvepia skaniau, ir išplauti švariau
Nežinau ar aš taip pataikau, bet kai nusiperku akcijinius miltelius, man jie labai prastai išskalbia. Nusipirkau su akcija REx ir Bonux miltelių, tai, kai išskalbiau drabužius vienos dėmės. O dabar nusipirkau Bonux be akcijos, tai puikiai skalbia. Pradėjau galvoti, kad, kai milteliai su akcija , tai visai ne tas į tuos pakelius yra supilta.
QUOTE(donatele @ 2008 10 20, 15:52)
Naudoju SA8 skalbimo priemones (Amway). Nei specifinio kvapo, nei dėmių
As taip pat juos naudoju, ir mano drauges, auginancios leliukus, visos labai patenkintos. Del ju ir tapau Amway vartotoja Jei kas noretu, galeciau uzsakyti