Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(comep @ 2008 06 11, 10:32)
bet jis jau susinaudoja per mirkyma....  unsure.gif

Aš nesuku sau galvos ir pilu į skyreli skirta pilti milteliams g.gif Jis skystas iš kart nubėga net vandens neprireikia tongue.gif bet skalbiniai švarūs ir papildomo skalavimo niekad dar neprireikė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 06 11, 15:44)
Aš nesuku sau galvos ir pilu į skyreli skirta pilti milteliams g.gif Jis skystas iš kart nubėga net vandens neprireikia tongue.gif bet skalbiniai švarūs ir papildomo skalavimo niekad dar neprireikė schmoll.gif

as i skyrelius jei supilsiu viskas isbegs
tai tas pats kas su dozatorium i bugna deti..
nu aisku..aciu,supratau kad dviracio neisrasiu lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 06 11, 17:48)
as i skyrelius jei supilsiu viskas isbegs
tai tas pats kas su dozatorium i bugna deti..
nu aisku..aciu,supratau kad dviracio neisrasiu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

tai taip ir yra blush2.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 05 23, 18:09)
man tai visada perku Ariel thumbup.gif

as irgi Ariel perku...nu dar kartais persil, bet dazniausiai tai Ariel..
Atsakyti
skalbiu su ariel thumbup.gif
Atsakyti
kadangi kazkada studijavau savo skalbiankes instrukcija (Miele W2241), tai galiu pasakyti, kad skystas skalbiklis pilamas i ta pati skyreli kaip ir birus skalbiamieji milteliai, taip jau senokai skalbiu ir thumbup.gif
Atsakyti
Skalbiu tik Neutral savo ir vaikų rūbus , dėmes išimu su Amway skirtais dėmių išemeju milteliais thumbup.gif
Atsakyti
A6 skalbiu su Ariel arba Omo, bandžiau Tide - nusivyliau, Persil taip pat nedavė norimo efekto.
Atsakyti
gyvendama ispanijoje buvau ariel gerbeja,na o sugryzus i teviske sie milteliai visai baigia nuvilti.galvojau kad tik ipakavimai kitokie,bet isitikinau kad viduje tikrai kitos kokybes milteliai.ir kvapas ir sudetis viskas skiriasi,o svarbiausia kad neplauna taip gerai kaip ispanijoje pirkti.po ju lisdziuvus rubams likdavo malonus svaros kvapas,o namai dar ilgai po plovimo kvepedavo siuo gaiviu kvapu.
Papildyta:
o ypac pakutini karta pirkti ariel milteliai norfoje nuvyle...nu dar tokio s...tikrai neturejau,net su rex nepalyginsi.nemirkit mielosios mamos,ju ipakavimas melyname maise.baisus slamstas
Atsakyti
spalvotiems bonux o bltiems OMO 4u.gif
Atsakyti
Ka bebandau, vis gryztu prie ariel. dabar nusipirkau skysta skabikli, bandysiu 1- a karta blush2.gif
Atsakyti
sveiki,

jei nesupyksit, noreciau pasisakyti PRIES Amway firmos skalbimo miltelius schmoll.gif Nuosirdziai tikejausi geresnio rezultato. Po visokiu eksperimentu grizau prie "my number one" milteliu Ariel, arba skysto skalbiklio "Woolite perla" ir viesai pasizadu nebeeksperimentuoti sitoje srityje 4u.gif
Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auslialia: 05 rugpjūčio 2008 - 16:23