Gal kas bande ta nauja reklamuojama Vanish (?) Oxy Action, kur visas demes isima, net isisenejusias?
Uzjurga, vakar savo akimis maciau NEUTRAL milteliu. Tik pakuote kitokia, nauja. Maciau IKI parduotuveje prie Lituanikos stoteles. Jei tau labai nepakeliui, galiu nupirkti. Bus proga susitikti ;)
obana!!!!!!!! jega!!!!!
Mamce, pala, dar nepirk, nes nezinau, kada Kaune vel busim. bet vistiek aciu uz informacija :-*
Mamce, pala, dar nepirk, nes nezinau, kada Kaune vel busim. bet vistiek aciu uz informacija :-*
Vasarele, bandziau as tuos OXI ACTION. Droge buvo akcija, tai uz 1lituka pameginimui pavyzdeli nusipirkau. Bandyma atlikau su seilinuku po pietu burokeliu sriubytes valgymo! :
Rezultatas pranoko lukescius. Ne tik kad demiu neliko, bet ir toks baltas baltas pasidare. Dabar gailiuosi, kad tu pavyzdeliu daugiau nepasiemiau (butu buve labai patogu per atostogas uogu demes valyti) ;D
Rezultatas pranoko lukescius. Ne tik kad demiu neliko, bet ir toks baltas baltas pasidare. Dabar gailiuosi, kad tu pavyzdeliu daugiau nepasiemiau (butu buve labai patogu per atostogas uogu demes valyti) ;D
Norejau paklaust apie skalbimo milteliu matuoklius. Kazkaip su ta problema nesusiduriau, nes budavo kaip dovana prie skalbimo milteliu, o dabar suluzo. Niekad neatkreipdavau demesio ar yra atskirai pirkti parduotuvese?
as nezinau, ar kas galit padet ir pasiulyt gerus miltellius, nes jau metu vaiko drabuzius, pomidoru, apelsinu, melyniu, bananu demes niekaip, kartoju niekaip neissiklabia, nei muilas su tulzim nei jokie milteliai nepadeda
kas nors gelbekit ir pasidalinkit patirtim, musu drabuzius skalbia be demiu, o vaiko atrodo kaip net neplauti
kas nors gelbekit ir pasidalinkit patirtim, musu drabuzius skalbia be demiu, o vaiko atrodo kaip net neplauti
QUOTE (Daisy @ 2004 04 19, 11:15) |
as nezinau, ar kas galit padet ir pasiulyt gerus miltellius, nes jau metu vaiko drabuzius, pomidoru, apelsinu, melyniu, bananu demes niekaip, kartoju niekaip neissiklabia, nei muilas su tulzim nei jokie milteliai nepadeda kas nors gelbekit ir pasidalinkit patirtim, musu drabuzius skalbia be demiu, o vaiko atrodo kaip net neplauti |
Visoms dėmėms, kurios neišsiskalbia, aš naudoju "Ace delikate", net ir vaiko rūbeliams. Jokių alergijų nepastebėjau, bet dėmes išima.
Na aš tokias problemas sprendžiu su seilinukais ir nuostata, kad valgoma prie stalo O šiaip kažkaip man Ariel išskalbia bemaž viską
QUOTE (Rigedora @ 2004 04 19, 12:43) |
Na aš tokias problemas sprendžiu su seilinukais ir nuostata, kad valgoma prie stalo O šiaip kažkaip man Ariel išskalbia bemaž viską |
na matai maniske ismozoja viska, ne tik seilinuka, o kadangi mum dabar toks amzius kai norisi paciai viska daryt, ne ka as su savo nuostatom padarysiu. duodu vaikui susipazint su koses konsistencija
daisy, būna tokie seilinukai su rankovėmis mano jaunėlis irgi girežtai reikalavo pats valgyti. tai turėjom tokį su rankovėm didelį seilinuką, arba atsiraitoję rankoves valgydavom.
QUOTE (Rigedora @ 2004 04 19, 15:49) |
daisy, būna tokie seilinukai su rankovėmis mano jaunėlis irgi girežtai reikalavo pats valgyti. tai turėjom tokį su rankovėm didelį seilinuką, arba atsiraitoję rankoves valgydavom. |
turim toki, nepadeda, as sakau kad man tai problema didele, ir dabar isemiau is skalbiankes drzbuzius ir 3 atsidure kibire
Na dar vaiko rubeliu negaliu skalbti, kadangi jis pilvely,
bet turiu vyra, kuris sugeba stebuklingai isipurvinti, ko
paprasti milteliai neiskalbia. Tai pries kelias dienas
nusipirkau Tomas Pfilips Vanisc demiu valikly, su nuolaida
kazkur 15 Lt gavosi, ir kagi ziuriu , kad deme is bliuzono iseme,
ant kitu rubu dar nebandziau. Nors ant dezutes raso, kad
nenaudoti audiniams is naturalaus pluosto, bet as pabandziau
ir nieko nei nubluko, nei ka.
P.S. Kazkas forume jau rase, kad is paprastu parduotuviu sitas
Vanisc yra ssss, reikia pirkti is Tomo Pfilips.
bet turiu vyra, kuris sugeba stebuklingai isipurvinti, ko
paprasti milteliai neiskalbia. Tai pries kelias dienas
nusipirkau Tomas Pfilips Vanisc demiu valikly, su nuolaida
kazkur 15 Lt gavosi, ir kagi ziuriu , kad deme is bliuzono iseme,
ant kitu rubu dar nebandziau. Nors ant dezutes raso, kad
nenaudoti audiniams is naturalaus pluosto, bet as pabandziau
ir nieko nei nubluko, nei ka.
P.S. Kazkas forume jau rase, kad is paprastu parduotuviu sitas
Vanisc yra ssss, reikia pirkti is Tomo Pfilips.