Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Dabar naudoju baltiems skalbiniams OMO, kažkada per akciją MB nupirko, o spalvotiems ir juodiems Woolite (berods), tik nesuprantu ar ta mano skalbiankė tokia taupi vandens atžvilgiu, bet visada turiu daryti papildomą skalavimą, ypač tamsiems rūbams, nes kai išdžiūva rūbai -lieka baltos dėmės. Ot bus per akcijas visokių nesąmonių prisipirkt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2008 05 16, 15:03)
Dabar naudoju baltiems skalbiniams OMO, kažkada per akciją MB nupirko, o spalvotiems ir juodiems Woolite (berods), tik nesuprantu ar ta mano skalbiankė tokia taupi vandens atžvilgiu, bet visada turiu daryti papildomą skalavimą, ypač tamsiems rūbams, nes kai išdžiūva rūbai -lieka baltos dėmės. Ot bus per akcijas visokių nesąmonių prisipirkt.  blush2.gif

Jis skystas g.gif nes nuo skysto man niekad taip nebuvo, bet va nuo miltelių doh.gif
Šian išbandysių Ariel spalvotiems bigsmile.gif buvo akcija, tai griebiau kiek panešiau lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai visada perku Ariel thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2008 05 23, 17:09)
man tai visada perku Ariel thumbup.gif

Nu super milteliai negaliu atsidžiaugti, kaip skalbiniai švariai išplauti blush2.gif seniau taupiau skalbinių sąskaita biggrin.gif bet dabar žiū, kad kvailai elgiausi doh.gif lotuliukas.gif Man ypač skystas Ariel patiko spalvotiems rolleyes.gif
Atsakyti
Ar skiriasi Ariel kokybe pirktu Maximoj ir Thomas Philipps?
Atsakyti
naudoju tik frosch, jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 05 24, 11:33)

Taip. Kol pati neišbandžiau, gal net ir netikėjau....

Miltelius ir kitas skalbimo priemones perku tik TP. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 05 24, 11:33)

kaip diena ir naktis. Dar kas patinka (as perku skysta ariel), tai kvapas. Nebebuna kazkokio neaiskaus kvapo, kuris budavo nuo milteliu, ypac pirktu visokiose norfose
Atsakyti
nesuprantu kaip skalbti skystu skalbikliu
i skyreli jo supilti neina
tai jei desiu i bugna su dozatoriumi-man jau per mirkyma sunaudos ta doze...
ar as kazko nesuprantu? sad.gif
Atsakyti
S.O.S.
Atsakyti
Skystą skalbiklį aš dedu tiesiai į bugną su spec. indeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 06 10, 19:00)
Skystą skalbiklį aš dedu tiesiai į bugną su spec. indeliu smile.gif

bet jis jau susinaudoja per mirkyma.... unsure.gif
Atsakyti