Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(mama Laurita @ 2008 02 01, 01:13)
Man geriausi milteliai ARIEL ir PERSIL

Išbandžiau begale miltelių, žinoma pirktų maximoje blush2.gif ir visi man, kaip vienas doh.gif dosia, persil, rex, bonux, unsure.gif Bet, kai pabandžiau Ariel skysta skalbiklį rolleyes.gif thumbup.gif man jis first.gif jis be galo tirštas jo daug užtenka talpa 1,5 l rolleyes.gif
O be minkštiklio neapsieiname, nes mūsų vanduo doh.gif tik išskalbk be jo ir rūbai, kaip mediniai tokie kieti ir šiūrkšti blush2.gif
Norėčiau paklausti mamyčių kurios naudoja Ariel miltelius, jų begalė rūšių gal išskirtumėt vieną, nes noriu ir tuos išbandyti blush2.gif O juodus ir tamsius drabužius skalbiu tik skirtu juodiems skalbiniams, nes po keleos bandymų ir baltų dėmių daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai negaliu pakęsti tų miltelių, kur paprastose parduotuvėse parduoda. Jau vien pro tą skyrių praeinat galvą skauda ir čiaudėt norisi. Dabar prie ekologiškų skalbimo priemonių perėjau, tokių kaip sonnet ar almawin. Jie koncentruoti, todėl perkant atrodo kad brangesni, bet paskaičiavau, kad išeina beveik taip pat kaip ariel ar pan., tik kad jų kokybė man žymiai geresnė ir kvapas. Be to, nereik bijot, kad vaikutį išbers.
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 05 01, 11:38)
Aš tai negaliu pakęsti tų miltelių, kur paprastose parduotuvėse parduoda. Jau vien pro tą skyrių praeinat galvą skauda ir čiaudėt norisi. Dabar prie ekologiškų skalbimo priemonių perėjau, tokių kaip sonnet ar almawin. Jie koncentruoti, todėl perkant atrodo kad brangesni, bet paskaičiavau, kad išeina beveik taip pat kaip ariel ar pan., tik kad jų kokybė man žymiai geresnė ir kvapas. Be to, nereik bijot, kad vaikutį išbers.

Tai, kad neteko apie tokius girdėti g.gif ax.gif bet tiesa pasakius ir nesidomėjau blush2.gif Tačiau dabar už ariel geresnių nematau blush2.gif senai senai visad pirkdavome ariel, bet po to kai jie išbrango atsirado tų visų pigesnių perėjau prie jų, bet pamačiau, kad nieko gero schmoll.gif tad sakau kiek ten sutaupysi, bet va rūbai tai thumbup.gif kai truputuką sugedo mašina, kviečiau meistrą unsure.gif tai sako skalbimas ir sklabimo kokybė priklauso ne tik nuo geros skalbimo mašinos ir jų priemonių, bet ir nuo vandens unsure.gif o beje pas mus jis doh.gif sakot kiekvieną kartelį skalbent pilkit tą Calgoną jis minkštiną vandenį, kuris pas mus doh.gif ir skalbimas iš kart thumbup.gif kiek tame tiesos g.gif Bet sako žmonės savais skrandžiais nesirūpina gerdami iš krano vandenį biggrin.gif o į skalbimo mašinas pilą tą Calgoną lotuliukas.gif nuo kalkių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 02, 00:43)
Tai, kad neteko apie tokius girdėti g.gif  ax.gif bet tiesa pasakius ir nesidomėjau blush2.gif Tačiau dabar už ariel geresnių nematau blush2.gif senai senai visad pirkdavome ariel, bet po to kai jie išbrango atsirado tų visų pigesnių perėjau prie jų, bet pamačiau, kad nieko gero schmoll.gif tad sakau kiek ten sutaupysi, bet va rūbai tai  thumbup.gif kai truputuką sugedo mašina, kviečiau meistrą unsure.gif tai sako skalbimas ir sklabimo kokybė priklauso ne tik nuo geros skalbimo mašinos ir jų priemonių, bet ir nuo vandens unsure.gif o beje pas mus jis  doh.gif sakot kiekvieną kartelį skalbent pilkit tą Calgoną jis minkštiną vandenį, kuris pas mus  doh.gif ir skalbimas iš kart thumbup.gif kiek tame tiesos g.gif Bet sako žmonės savais skrandžiais nesirūpina gerdami iš krano vandenį biggrin.gif o į skalbimo mašinas pilą tą Calgoną lotuliukas.gif nuo kalkių lotuliukas.gif

Geras tas vanduo iš krano, bent jau kokį Lt tiekia, tai be baimės galima gert. Nebent vamzdynas parūdyjęs, tai skonis nuo geležies nukenčia.
O kur pasakoja, kad skrandžiais nesirūpina ir kad tiekiamas vanduo blogis, tai dažniausiai teigia prekybos agentai, kurie bando įsiūlyt savo vandens valymo sistemą. Kažkada pas mus buvo atėjęs, kur 2 laidukus į vandenį įkišo, iškrito geležis nuosėdom, tai jau "siaubas siaubas", numirsit tokį vandenį geriant. Pasiūlė kažkokį brangų aparatą, kuris atseit išvalo, nors laidukus įkišus tas pats gautųsi, tik jie to neberodo. O valymas filtrais (brita ir pan) efektyvus tik kelis kartus, po to ten krūva bakterijų pradeda daugintis,ypač šiltuoju sezonu, o filtras tris mėn galioja, tai ir geria užterštą vandenį visą tą laiką.
Bet čia jau ne į temą blush2.gif tiesiog norėjau lietuviško vandens kokybę apgint ir kad neleistų žmonės pinigų niekams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 02 gegužės 2008 - 22:32
QUOTE(xskix @ 2008 05 02, 23:24)
Geras tas vanduo iš krano, bent jau kokį Lt tiekia, tai be baimės galima gert. Nebent vamzdynas parūdyjęs, tai skonis nuo geležies nukenčia.

Įdomu kuriam mieste čia vamzdynas visam mieste naujas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 02, 23:27)
Įdomu kuriam mieste čia vamzdynas visam mieste naujas  g.gif

Tikriausiai, kad ne Lietuvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 05 02, 22:24)
O kur pasakoja, kad skrandžiais nesirūpina ir kad tiekiamas vanduo blogis, tai dažniausiai teigia prekybos agentai, kurie bando įsiūlyt savo vandens valymo sistemą. Kažkada pas mus buvo atėjęs, kur 2 laidukus į vandenį įkišo, iškrito geležis nuosėdom, tai jau "siaubas siaubas", numirsit tokį vandenį geriant. Pasiūlė kažkokį brangų  aparatą, kuris atseit išvalo, nors laidukus įkišus tas pats gautųsi, tik jie to neberodo. O valymas filtrais (brita ir pan) efektyvus tik kelis kartus, po to ten krūva bakterijų pradeda daugintis,ypač šiltuoju sezonu, o filtras tris mėn galioja, tai ir geria užterštą vandenį visą tą laiką.
Bet čia jau ne į temą  blush2.gif tiesiog norėjau lietuviško vandens kokybę apgint ir kad neleistų žmonės pinigų niekams

Šeip niekas ir neteršė tos kokybės g.gif lotuliukas.gif tik sakau ką man meistras šnekėjo doh.gif Niekis tiek to laikiu Ariel naudotojų bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
As perejau prie NEUTRAL milteliu,jie man ir skalbia gerai ir jokio kvapo thumbup.gif nuo PeRSIL mano vaikuj ziauriai dermatitas paumejo buvo visas kunas baisus doh.gif nuo ARIEL ir BONUX panasiai berdavo,ir patys su vyru kasydavomes ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri bandėt "Maximos" skalbimo miltelius.... ax.gif Kas liečia kitus maximos produktus, tai man patinka thumbup.gif Sakau, gal ir skalbimo milteliai neblogi? g.gif Pasidalinkit info mirksiukas.gif
O šiaip, iki šiol naudojau pagrinde Ariel miltelius.
Atsakyti
QUOTE(palangute @ 2008 05 07, 21:06)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri bandėt "Maximos" skalbimo miltelius....  ax.gif  Kas liečia kitus  maximos produktus, tai man patinka  thumbup.gif  Sakau, gal ir skalbimo milteliai neblogi?  g.gif Pasidalinkit info  mirksiukas.gif
O šiaip, iki šiol naudojau pagrinde Ariel miltelius.

Sveikutė tikrai nebandžiau šių miltelių, bet net ir nežinojau, kad jų yr blush2.gif biggrin.gif O mąstai, kad jie už Ariel geresni bus g.gif Ar naudojai skystą ariel? Ir kokia rūšis iš šių miltelių patiko blush2.gif tiek klausinėju kadangi baigsiu didelį poką Bonux ir tikrai daugiau prie šių miltelių nesugryšių schmoll.gif lotuliukas.gif Bet, kad kišenę drąsko Ariel kainos doh.gif blush2.gif Bet skalbimo atžvilgiu žinoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 08, 00:51)
Sveikutė tikrai nebandžiau šių miltelių, bet net ir nežinojau, kad jų yr  blush2.gif  biggrin.gif O mąstai, kad jie už Ariel geresni bus g.gif Ar naudojai skystą ariel? Ir kokia rūšis iš šių miltelių patiko blush2.gif tiek klausinėju kadangi baigsiu didelį poką Bonux ir tikrai daugiau prie šių miltelių nesugryšių schmoll.gif  lotuliukas.gif Bet, kad kišenę drąsko Ariel kainos doh.gif  blush2.gif Bet skalbimo atžvilgiu žinoma thumbup.gif

Sveikutė 4u.gif
Aš naudojau neskystą arielį. Bandžiau visokias rūšis thumbup.gif Dėl maximos miltelių, gal pabandysiu, nes pvz. sauskelnės, sultys yra super thumbup.gif , tai sakau, gal ir milteliai bus neblogi g.gif Šia savaitę kaip tik akcija, dar plius minkštiklio gausiu bigsmile.gif
Pabandysiu, informuosiu jus. mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojom persil miltelius, bet pirktus ne parduotuvese (kaip kazkuri minejo ta didele deze uz 90 lt, mes pirkom parduotuveje "taip lengviau") tai buvo super milteliai (ryskiai ne lenku gamybos, nes nuo parduotuviniu skiriasi kaip diena ir naktis)
gimus vaikuciui visus jo rubelius skalbiau su "bobas", bet labai alergizavo, tai perejom prie "ringuvos" -sitais dabar skalbiu ir savo visus rubus -nu nieko skustis negaliu, tik va dabar pasiskaiciau, kad kenkia skalbimo masinai, tai net nezinau -speju teks keisti... g.gif
Atsakyti