Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Pingvinukas @ 2008 03 12, 21:51)
Aš tik kelis kartus buvau juos pirkusi  ax.gif Man jie nepatiko, nes likdavo nuo miltelių dėmės ant tamsių rūbų  4u.gif Nors tikrai miltelių neperdozuodavau  4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 03 12, 21:42)
Kokie atsiliepimai apie skalbimo miltelius REX?  g.gif

Aš juos dažnai perku, normaliai skalbia. Tik jei yra riebalų dėmės prieš skalbiant papurškiu tą vietą su kokia dėmių išėmimo priemone, nes kitaip riebalai lieka blink.gif Arba jei ne ,,Rex", tai perku skalbimo miltelius ,,Bonux" tai tuos dvejus aš pastoviai ir naudoju.
Atsakyti
NAudoju omo arba persil,kitų niekad nebandžiau,nes nemėgstu eksperimentuot,nes nusipirkau sykį amway tablečių tai žiauriai nusivyliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2007 11 21, 18:30)
aš pirkau skalbimo miltelius - skystą Ariel Tomas Philips parduotuvėj. geresnių dar neteko turėti, skalbia tikrai labai super smile.gif

Mes taip pat skalbiam skystais skalbikliais. jis ir mažiau vietos užima, ir reikalui esant ant dėmės galima užpilti, patrinti, ir skalaujasi geriau, ir tokiu baltų linijų ant sunkesniu drabužių nepalieka. Namuose šiuo metu baltiem turim ARIEL bambalį, o spalvotiem Persilo bambali iš Vokietijos. bet kaip namučiai kvepia po skalbimo....
Atsakyti
Nusipirkau, PERSIL, ir labai nusivyliau, labai prastai man išskalbė baltus rūbus, daugiau nepirksiu.Dažniausiai perku ARIEL, bet ir jais nesu visiškai patenkinta.Bet kadangi gyvenu provincijojh tai labai ir nepasirinksi.
Atsakyti
Štai jau kelinta savaitė Klaipėdos akropolio maximoj pilna lentyna Ariel dėžučių ir dėžių, kurie fasuoti ir, kaip supratau iš pakuotės, skirti Vokietijos rinkai. Pirkau, dabar bandysiu, ar iš tikro pasitvirtins tas fenomenas, kad mūsų Ariel ir pvz. Vokietijos skiriasi rolleyes.gif
Kvepia šitie tikrai žymiai geriau, nei mūsiškiai su Lenor'ais, tik pastebėjau, kad nelabai kas perka, nes brangesni kiek unsure.gif
Atsakyti
Man misteris properis patinka tikrai gerai skalbia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 03 17, 12:19)

situos gal tome philips perki??
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 03 17, 13:19)

Man irgi labai jie patinka thumbup.gif Aš Thome Phillipse perku 4u.gif
Atsakyti
čia ne skalbimo milteliai - bet išbandžiau naują priemonę - muilo riešutus, ir likau labai patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2008 03 19, 13:09)
čia ne skalbimo milteliai - bet išbandžiau naują priemonę - muilo riešutus, ir likau labai patenkinta rezultatu smile.gif

O kaip jie atrodo? Ir kur yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 03 19, 13:27)
O kaip jie atrodo? Ir kur yra pirkti?

www.muiloriesutai.lt wink.gif iš ten siunčiausi smile.gif
Atsakyti