Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(namiseda @ 2008 02 08, 15:46)
Vokietijos ir  Lenkijos miltelių kokybė ta pati,nes tai yra tie patys milteliai,jie yra atgabenami IŠ AMERIKOS 4u.gif Priklausomai nuo to,kokioje šalyje perkate,tokia kalba ir etiketės yra užklijuotos mirksiukas.gif Jeigu būtų atstovybė Lietuvoje,būtų privaloma etiketė lietuvių kalba 4u.gif

Patylėsiu ax.gif
Atsakyti
O as naudoju Prancuzu gamybos miltelius "G1", jie yra 5kg dezeje-koncentratas, reikia tik mazos dozes-yra spec.indelis.Skelbia labai gerai istiesu.Svarbiausia, kad jie BE FOSFATU, galima alergiskiems zmonems bei zinoma kudikiams, butent del to juos ir pirkau.Kam reikia kreipkites I AZ, AR ELIVODRELIVOD@ONE.LT AR TEL .861887678.Prie to paties naudoju ir minkstikli SOFT, irghi koncentratas. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau beveik visus skalbimo miltelius, man geriausi yra Persil. Vokiski yra zymiai geresni, nej Lenkiski, kurie parduodami Maximoj ir pan. Gaila, kad Tomas Fillips parduotuvese labai retai buna.Maciau Gariunuose parduoda is autobusiuko ivairias skalbimo priemones is Vokietijos, dideles dezes, tai persil kainavo 85 Lt uztenka 100 skalbimu. Gal kas nors pirko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2008 02 11, 17:54)
Isbandziau beveik visus skalbimo miltelius, man geriausi yra Persil. Vokiski yra zymiai geresni, nej Lenkiski, kurie parduodami Maximoj ir pan. Gaila, kad Tomas Fillips parduotuvese labai retai buna.Maciau Gariunuose parduoda is autobusiuko ivairias skalbimo priemones is Vokietijos, dideles dezes, tai persil kainavo 85 Lt uztenka 100 skalbimu. Gal kas nors pirko?  bigsmile.gif

O čia kažkas su manim ginčijosi biggrin.gif Sakiau vokiška produkcija yra vokiška cool.gif
Atsakyti
Gal kas turi patirties, kuo isplauti mazucio kudikelio kakos demes (tokias geltonas)? Tie vaikiski skalbimo milteliai "neima" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 02 11, 23:28)
Gal kas turi patirties, kuo isplauti mazucio kudikelio kakos demes (tokias geltonas)? Tie vaikiski skalbimo milteliai "neima"  verysad.gif

schmoll.gif Niekas schmoll.gif grynas koncentratas lotuliukas.gif iš rimtųjų nieks neišplauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 11, 23:55)
O čia kažkas su manim ginčijosi biggrin.gif Sakiau vokiška produkcija yra vokiška  cool.gif

Bet gi čia ne apie SA8 kalba eina blink.gif Jie gaminami Amerikoje,ir perkant nesvarbu kurioje šalyje jie visviena išlieka pagaminti Amerikoje smile.gif Jeigu,žinoma perki ne Gariūnuose ar pas neaiškius platintojus mirksiukas.gif Nes Gariūnuose Amway indų ploviklį jau skiestą pardavinėja ir liepia naudoti pagal instrukciją biggrin.gif Na,ir kai atsiskiedi pagal instrukciją ir pamatai,kad parvežta prekė iš Lenkijos,nes su lenkiškom etiketėm,tai tikrai visokių minčių kyla... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 02 12, 00:28)
Gal kas turi patirties, kuo isplauti mazucio kudikelio kakos demes (tokias geltonas)? Tie vaikiski skalbimo milteliai "neima"  verysad.gif

Lietuvišku "Ringuvos" muilu su tulžim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 02 12, 15:33)
Lietuvišku "Ringuvos" muilu su tulžim 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi įtrindavau Ringuvos muilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 10, 16:27)
Gal vis gi kas nors esatę pirkę DIXAN skalbimo miltelius, didelėse dėžėse, MAZIMOSE yra smile.gif Įdomu, ar geri smile.gif

user posted image

pagal gamintoja turetu buti neblogi - Henkel gamina Persil, Bobas. paskaiciuokit 1 skalbimo kaina, ar ne geriau iseis Persil pirkt
Atsakyti
QUOTE(jurailt @ 2008 02 13, 15:12)
pagal gamintoja turetu buti neblogi - Henkel gamina Persil, Bobas. paskaiciuokit 1 skalbimo kaina, ar ne geriau iseis Persil pirkt

Vis gi nusipirkau DIXAN 4u.gif Patiko 4u.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie skalbimo miltelius REX? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2008 03 12, 21:42)
Kokie atsiliepimai apie skalbimo miltelius REX?  g.gif

Aš tik kelis kartus buvau juos pirkusi ax.gif Man jie nepatiko, nes likdavo nuo miltelių dėmės ant tamsių rūbų 4u.gif Nors tikrai miltelių neperdozuodavau 4u.gif
Atsakyti