Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(kristele10 @ 2007 12 12, 21:12)
[FONT=Arial]
Turiu 2 men. dukryte, viska skalbiu skalbimo miltelias "AS8 Baby"  thumbup.gif is AMWAY. Rekomendavau keliom draugem, auginanciom mazylius, taip pat patiko. Tikrai geras, ekologiskas daiktas, kadangi ju uztenka ilgam, nereikia papildomu minkstikliu ir nukalkintoju -  dar ir ekonomiskas. Norincios isigyti, - rasykit, uzsakysiu ir Jums.  mirksiukas.gif

Aš irgi pereinu su visu savo ūkiu į AMWEY'jų. Jau beveik viską iš ten susipirkau, ir naudoju: indaplovį, pienelį, WC valiklį, kitokių smulkmenėlių. Dabar įsigijau ir skalbimo vaikiškus miltelius. Rašai, kad nereikia naudoti nukalkinimo priemonės ir minkštiklio. Tikrai? Mačiau, yra minkštiklis ir AMWEY, norėjau pirkt. Tai gal nebūtina? Dabar dar Lenoro likučius naudoju, tai iš tikrųjų ir nežinau, kokie tie skalbiniai bus
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2007 08 04, 19:32)
as jokio specialaus recepto neturiu. i perskalavimo stalciuka pilu skiesta vandeniu maistine acto rugsti (pacia pigiausia is Maximos). sodos pilu ant skalbimo milteliu, ji minkstina vandeni, todel milteliu savybes aktyvesnes. miltelius visada perku is Philipso arba uzsienio.

QUOTE(jblmami @ 2007 08 09, 23:05)
Tik as, kaip rasiau, i stalciuka prie milteliu idedu valgoma sauksta geriamos sodos.

pasinaudosiu patarimu ir isbandysiu skalbima su soda;
o kad miltelius is uzsienio taiko pirkt, tai girdejau, tik juk nevaziuosi gi milteliu i uzsieni pirkt, bet i Thomas Phillips butinai nuvyksiu sekanti karta, - kazkaip labai jau vargina, kai skalbiniai nera tokie, kokiu noretum unsure.gif
Atsakyti
Man geriausi milteliai ARIEL ir PERSIL
Atsakyti
man labiausiai patinka bonux 2 in 1 naudoju viskam
Atsakyti
na bent man tai PERSIL patys prasciausi milteiliai, ziurint pagal ju kaina.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2008 01 21, 23:33)
Aš irgi pereinu su visu savo ūkiu į AMWEY'jų. Jau beveik viską iš ten susipirkau, ir naudoju: indaplovį, pienelį, WC valiklį, kitokių smulkmenėlių. Dabar įsigijau ir skalbimo vaikiškus miltelius. Rašai, kad nereikia naudoti nukalkinimo priemonės ir minkštiklio. Tikrai? Mačiau, yra minkštiklis ir AMWEY, norėjau pirkt. Tai gal nebūtina? Dabar dar Lenoro likučius naudoju, tai iš tikrųjų ir nežinau, kokie tie skalbiniai bus

Na,minkštiklio tai tikrai reikia mirksiukas.gif Ir jeigu vanduo labai kietas-vieną pompos paspaudimą LOC mirksiukas.gif Na,o maniškio tai visada krūtinė būna murzina,nes pastoviai valgydamas apsibuzoja,tai prieš dedant į skalbimo mašiną dėmes PreWash papurškiu,palaikau kokias 10 min-ir viskas puikiai išsiplauna mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu ant skalbimo miltelių pakuotės yra nurodyta temperatūra 40,60,95 laipsniai tai galima skalbti ant 30 laipsnių ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmen: 06 vasario 2008 - 22:09
QUOTE(Karmen @ 2008 02 06, 23:09)
jeigu ant skalbimo miltelių pakuotės yra nurodyta temperatūra 40,60,95 laipsniai tai galima skalbti ant 30 laipsnių ar ne?  g.gif

Galima,bet ar bus poveikis,tai neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 02 07, 10:16)
Galima,bet ar bus poveikis,tai neaišku g.gif

aš čia skalbiu su Bobas pirmuosius naujagimio drabužėlius, tai jie iš esmės kaip ir švarūs tai man poveikio kaip ir nereikia irnesakyk.gif aš tik galvojau sakau gal tie milteliai netirpsta tokioj mažoj temperatūroj ar dar kas....
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 02 07, 13:41)
aš čia skalbiu su Bobas pirmuosius naujagimio drabužėlius, tai jie iš esmės kaip ir švarūs tai man poveikio kaip ir nereikia  irnesakyk.gif aš tik galvojau sakau gal tie milteliai netirpsta tokioj mažoj temperatūroj ar dar kas....

Gali pati išbandyti,kokioj temperatūroj tie milteliai tirpsta 4u.gif Aš taip žiūrėjau su SA8 milteliais mirksiukas.gif Pripyliau kambario temperatūros vandenio stiklainin,pridėjau miltelių,po to dar zelionkos lašelį įlašinau biggrin.gif Ištirpo ir milteliai,ir vanduo po 10 minučių skaidrus pasidarė,zelionkos nė pėdsako neliko 4u.gif Vadinasi,geri milteliai 4u.gif
Atsakyti
gAL KAS NORĖTŲ TURIU VAIKIŠKŲ AMWAY MILTELIŲ ATLIEKAMĄ DEŽĘ mirksiukas.gif Viena mama užsisakė ir tepė slides doh.gif Milteliai iš vokietijos rolleyes.gif ne lenkų 4u.gif
susidomėjot? rašykit až
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 08, 11:39)
gAL KAS NORĖTŲ TURIU VAIKIŠKŲ AMWAY MILTELIŲ ATLIEKAMĄ DEŽĘ  mirksiukas.gif  Viena mama užsisakė ir tepė slides  doh.gif Milteliai iš vokietijos  rolleyes.gif ne lenkų  4u.gif
susidomėjot? rašykit až

Vokietijos ir Lenkijos miltelių kokybė ta pati,nes tai yra tie patys milteliai,jie yra atgabenami IŠ AMERIKOS 4u.gif Priklausomai nuo to,kokioje šalyje perkate,tokia kalba ir etiketės yra užklijuotos mirksiukas.gif Jeigu būtų atstovybė Lietuvoje,būtų privaloma etiketė lietuvių kalba 4u.gif
Atsakyti