Man "bobas" miltelia patys superiskaiusi! Mano lelius suliejo savo balta nauja pataleli naminem vynuogiu sultim, galvojau, sakes, liks demes, bet uzmerkiau nakciai su siais milteliais, o ryte net trint nereikejo, demiu kaip nebuta! Visus baltus drabuzelius ir ranksluosciu plaunu rankom su "bobas" milteliais. Nenusivyliau ne karto
MES DABAR NAUDOJAM BOBAS BUVO RINGUVA, BET PORA SYKIU ISPLOVIAU PERSIL NEISBERE, GAL IR NIEKO NEATSITIKTU PLAUNANT IR SUAUGUSIU MILTELIAIS, JAI NEISBERE
aš pirkau skalbimo miltelius - skystą Ariel Tomas Philips parduotuvėj. geresnių dar neteko turėti, skalbia tikrai labai super
[FONT=Arial]
Turiu 2 men. dukryte, viska skalbiu skalbimo miltelias "AS8 Baby" is AMWAY. Rekomendavau keliom draugem, auginanciom mazylius, taip pat patiko. Tikrai geras, ekologiskas daiktas, kadangi ju uztenka ilgam, nereikia papildomu minkstikliu ir nukalkintoju - dar ir ekonomiskas. Norincios isigyti, - rasykit, uzsakysiu ir Jums.
QUOTE(Vasara @ 2003 05 13, 04:48)
Kokiais milteliais skalbiate vaikams, sau rubus? Ar pilate minkstiklius, baliklius, dar ka nors?
Gal kas duos gera patarima, nes turiu ruba, kuri paziurejau ant etiketes galima plauti tik rankomis ir saltame vandenyje. Idomu kas atsitiktu jei isskalbciau su skalbimo masina, aisku uzsideciau kokia 30 laipsniu.. Ten medvilne 100 proc., bet etikete tokia ir viskas.
O kaip skalbiate virtuvinius baltus skalbinius? Virinate? Ar pilate baliklius ir kokius? Nes uzdedu su mirkymu, nevirinu, skalbiu 60 laipsniu vandenyje, tai turbut uztai ir lieka demes. Kiek bandziau balikliu, visi jie man chloru smirda.
Gal kas duos gera patarima, nes turiu ruba, kuri paziurejau ant etiketes galima plauti tik rankomis ir saltame vandenyje. Idomu kas atsitiktu jei isskalbciau su skalbimo masina, aisku uzsideciau kokia 30 laipsniu.. Ten medvilne 100 proc., bet etikete tokia ir viskas.
O kaip skalbiate virtuvinius baltus skalbinius? Virinate? Ar pilate baliklius ir kokius? Nes uzdedu su mirkymu, nevirinu, skalbiu 60 laipsniu vandenyje, tai turbut uztai ir lieka demes. Kiek bandziau balikliu, visi jie man chloru smirda.
Turiu 2 men. dukryte, viska skalbiu skalbimo miltelias "AS8 Baby" is AMWAY. Rekomendavau keliom draugem, auginanciom mazylius, taip pat patiko. Tikrai geras, ekologiskas daiktas, kadangi ju uztenka ilgam, nereikia papildomu minkstikliu ir nukalkintoju - dar ir ekonomiskas. Norincios isigyti, - rasykit, uzsakysiu ir Jums.
Sveiki, o kiek Amway skalbimo milteliai kainuoja? Visada skalbiu is uzsienio parveztom skalbimo piremonem, bet visai idomu butu suzinoti apie Amway miltelius.
QUOTE(Jolete @ 2007 12 13, 01:56)
Sveiki, o kiek Amway skalbimo milteliai kainuoja? Visada skalbiu is uzsienio parveztom skalbimo piremonem, bet visai idomu butu suzinoti apie Amway miltelius.
Sveikos,
Cia trumpa informacija apie siuos skalbimo miltelius.
SA8 Baby skalbimo milteliai kūdikių skalbiniams atnaujinti
Paskirtis: Dermatologų ir pediatrų patikrinti milteliai skalbia su kūdikių oda susiliečiančius drabužėlius taip švelniai, kad bus sužavėti patys reikliausi tėvai.
Sudėtis: Sudėtyje yra aktyvių balinamųjų ir šviesinamųjų medžiagų, bei rožinių ir žydrųjų valomųjų kristalėlių. BIOQUEST valomoji sistema neleidžia susidaryti mineralinėms nuosėdoms.
Savybės ir privalumai: Puikiai išsiskalauja. Skalbiniuose nelieka jokių odą galinčių erzinti likučių. Nesukelia alerginių reiškinių. Šalina dėmes. Puikus miltelių tirpumas užtikrina medžiagų ir energijos taupymą. Patikimai skalbia bet kokios temperatūros vandenyje. Neblukina audinio spalvų. Patogiam dozavimui pridedamas indelis.
Naudojimas: Tinka visiems skalbiniams, visose vandens temperatūrose.
Dozavimas: skalbiant rankomis 25 ml miltelių 10- čiai litrų vandens ir 75 ml vienam skalbimui mašina.
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2007 12 13, 01:56)
Jolete, parasiau Tau atsakyma asmenine zinute.
Aš viską nuo gimimo skalbiu Ariel. Tfu tfu, nei bėrimų, nei alergijų ir skalbiniai švarūs.
Gal vis gi kas nors esatę pirkę DIXAN skalbimo miltelius, didelėse dėžėse, MAZIMOSE yra Įdomu, ar geri
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 13, 20:51)
Aš viską nuo gimimo skalbiu Ariel. Tfu tfu, nei bėrimų, nei alergijų ir skalbiniai švarūs.
Pas mus taip pat tik Ariel ir dar Persil is milteliniu skalbimo priemoniu vonioj gyena .O va,skystuju tai jau,kokiu tik neturiu ,nezinau kaip tiek sugebejau prisipirkti .Pradedant Perla baigiant Pervoliu,bet kad jie gerai demes issimtu tai drisciau pasigincint
ARIEL ARBA OMO
Tik Persil, o vaiko viską skalbiu su Neutral