Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Monica @ 2007 09 26, 14:22)
O kas skalbiat su ringuvos muilo drozlem, tai nezinot, ar nekenkia automat. skalb.masinom? Parasyta, kad tik paprastom masinom ir rankom tinka... g.gif

Aš tai tikrai net nebandyčiau skalbti automatine skalbimo mašina schmoll.gif
Juk, kaip pati ir rašei, jis skirtas skalbti rankomis ir papr. skalbimo mašinomis tongue.gif
Nepatariu ir tau rizikuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sheshkiux: 26 rugsėjo 2007 - 19:39
QUOTE(Monica @ 2007 09 26, 14:22)
O kas skalbiat su ringuvos muilo drozlem, tai nezinot, ar nekenkia automat. skalb.masinom? Parasyta, kad tik paprastom masinom ir rankom tinka... g.gif

Negalima, drauge skalbe tai labai suputojo, masina issijunge ir pan.

Atsakyti
As naudoju amway miltelius 4u.gif labai ekonomiski,man sub visa seimin(mes penkese)uztenka metams didelio pako-4.5 kg,i skalbikle dedu nuo 30 iki 60 ml ziurint i uzterstumus.rezultatas thumbup.gif ipac svarbu man ,kad jie nealergizuoja,be kvapu,be fosfatu.kas dar patinka-skalbiu viska 40 laipsniu,tai neduoda paleisti spalvas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 26, 21:37)
Aš tai tikrai net nebandyčiau skalbti automatine skalbimo mašina schmoll.gif
Juk, kaip pati ir rašei, jis skirtas skalbti rankomis ir papr. skalbimo mašinomis  tongue.gif
Nepatariu ir tau rizikuoti  ax.gif

Aš tai skalbiau su skalbonke ir nieko tongue.gif O maziaus tai skalbiu su neautral ir proskom ir minkstikliu thumbup.gif thumbup.gif Ir labai patenkinta.
Atsakyti
O man kažkodėl geriauskysti skalbikliai. Mane jie mažiau alergizuoja nei milteliai.
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 09 26, 21:02)
Negalima, drauge skalbe tai labai suputojo, masina issijunge ir pan.

Kiti skalbia ir su Ringuvos muilo drožlėmis, net ir skalbyklėje, tik prieš tai ištirpina šiltame vandenyje ir supila į mašiną. Sako, nenori misti chemija, nes per odą sugeriame apie 50% skalbimo miltelių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(toshkaite @ 2007 10 03, 14:18)
Kiti skalbia ir su Ringuvos muilo drožlėmis, net ir skalbyklėje, tik prieš tai ištirpina šiltame vandenyje ir supila į mašiną. Sako, nenori misti chemija, nes per odą sugeriame apie 50% skalbimo miltelių  blink.gif

Šiaip Ringuvos muilo drožlės skirtos skalbti rankomis, tai, manau, nereikia piktnaudžiauti ir pilti jas į skalbyklę.
Atsakyti
Geras, net ir nepagalvociau kad galima skalbti muilo drozlem g.gif
vienintele priblema kad gali labai uzputoti.. as anksciau galvojau kuo skiriasi milteliai autom.skalbiankem ir paprastom? kol viena kart neipyliau paprastu miltu i autom.skalbykle biggrin.gif taip uzputojo,kad putos pradejo lyst per visas imanomas skyles is skalbimo masinos ,as jau apie rubu isskalavima net nesneku biggrin.gif
Atsakyti
maciau IKI parduotuvese NEUTRAL milteliu (2kg) ir minkstiklio (500ml) komplektas dabar 24.99lt, akcija-atrakcija
ar susigundyti?....
kiek jie atskirai kainuoja?mat naudojau tik minkstikli.. ax.gif
Atsakyti
Gal kas jau išbandėte DIXAN skalbimo miltelius??? Jų yra pirkti didžiosiose Maximose smile.gif Įdomu, ar geri smile.gif
Atsakyti
Dedant i automatine skalbimo masina muilo drozles ar neautumatui skirtus miltelius, netik kad blogiau iskalbsim rubus (juk putos sumazins rubu trinti ir demes tures daugiau sansu islikt nepaliestos), bet ir rizikuosim sugadinti masinos voztuvus bei siurbli.. Remontas kainuos gerokai brangiau, nei specialiai automatui skirti milteliai..
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 07, 11:43)
Prieš kelis metus buvo mūsų skalbimo mašina sugedusi, tai atėjo meistras taisyti. Sakė, kad jei Calgono nepili kiekvieną kartą tam tikrą dozę, tai tada iš vis neverta jo pilti.
Aš nepilu Calgono. O vieną kartą per mėnesį į mašinos bugną įberiu 300 gr citrinos rūgšties, įjungiu 90 laipsnių ir ilgiausią rėžimą ir dirba smile.gif Taip patarė meistras iš Electrolux centro  4u.gif

Na super ko tik nerasi čia thumbup.gif Sm jėga, reikės pabandyt,nervina Calgon kainos.
Atsakyti