Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

QUOTE(Jucy @ 2007 07 30, 11:13)
O pakuotej kiek kg?

2,25kg
Atsakyti
As dazniausiai Ariel,nes man kvapas wub.gif ,kartais ir Omo.
Atsakyti
Man patinka Vizir, Ariel, Persil ir Tide milteliai. Kitų neperku. Kai vaikai buvo maži, tai skalbiau jų rūbus su vaikiškais milteliais smile.gif
Atsakyti
Na milteliu as nenaudoju, naudoju skyscius, dazniausiai Brocho visiems tipams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 07 08, 14:59)
Man irgi įdomu, nes niekaip su baltais skalbiniais nesiseka man  doh.gif

as jokio specialaus recepto neturiu. i perskalavimo stalciuka pilu skiesta vandeniu maistine acto rugsti (pacia pigiausia is Maximos). sodos pilu ant skalbimo milteliu, ji minkstina vandeni, todel milteliu savybes aktyvesnes. miltelius visada perku is Philipso arba uzsienio. acta naudoju ne kiekviena karta, dazniausiai skalbiant patalyne, ranksluoscius, kad butu minkstesni.nesistengiu juo piktnaudziauti, nes jis matyt atlieka kazkoki grauziko vaidmeni, tuo paciu apsaugo nuo uzkalkejimo. acto kvapo nesijaucia isskalbus. skalbinius savaime suprantama rusiuoju pagal spalvas. turiu pasakyti, jog auksciausia vandens temperatura 60 laipsniu baltiems skalbiniams man tinkamiausia.
noreciau visom pasiulyti kuo maziau naudoti visokiausiu minkstikliu ir cheminiu valikliu.
Atsakyti
O kaip, merginos, yra su Calgonu? Neseniai man anyta prasitarė kažkur girdėjusi, kad dabar visuose skalbimo milteliuose to Calgono įdėta ir kad nebūtina jo papildomai pirkti. Man tai pasirodė kažkaip neįtikėtina g.gif Gal žinot, ar tai tiesa? Šiaip pati visada perku Calgoną, bet kad jis labai brangus verysad.gif Niekada nesu bandžiusi kito nukalkintojo pirkti, tad gal patarsit, ką jūs pačios naudojat? O kas dėl skalbimo miltelių, tai man geriausias Persil thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2007 08 05, 13:36)
O kaip, merginos, yra su Calgonu? Neseniai man anyta prasitarė kažkur girdėjusi, kad dabar visuose skalbimo milteliuose to Calgono įdėta ir kad nebūtina jo papildomai pirkti. Man tai pasirodė kažkaip neįtikėtina  g.gif  Gal žinot, ar tai tiesa? Šiaip pati visada perku Calgoną, bet kad jis labai brangus  verysad.gif  Niekada nesu bandžiusi kito nukalkintojo pirkti, tad gal patarsit, ką jūs pačios naudojat? O kas dėl skalbimo miltelių, tai man geriausias Persil  thumbup.gif

Negi, mergičkos, ir jūs nežinot?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2007 08 07, 11:18)

Prieš kelis metus buvo mūsų skalbimo mašina sugedusi, tai atėjo meistras taisyti. Sakė, kad jei Calgono nepili kiekvieną kartą tam tikrą dozę, tai tada iš vis neverta jo pilti.
Aš nepilu Calgono. O vieną kartą per mėnesį į mašinos bugną įberiu 300 gr citrinos rūgšties, įjungiu 90 laipsnių ir ilgiausią rėžimą ir dirba smile.gif Taip patarė meistras iš Electrolux centro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 07, 12:43)
Prieš kelis metus buvo mūsų skalbimo mašina sugedusi, tai atėjo meistras taisyti. Sakė, kad jei Calgono nepili kiekvieną kartą tam tikrą dozę, tai tada iš vis neverta jo pilti.
Aš nepilu Calgono. O vieną kartą per mėnesį į mašinos bugną įberiu 300 gr citrinos rūgšties, įjungiu 90 laipsnių ir ilgiausią rėžimą ir dirba smile.gif Taip patarė meistras iš Electrolux centro  4u.gif

Ačiū 4u.gif , manau, kad tas meistrų patarimas tikrai vertas dėmesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2007 08 07, 11:18)

Dabar milteliuose calgon'o tikrai yra, bent aš atskirai jo nepilu, bet darau panašiai kaip pingvinukas, tik į tuščią skalbyklę pilu specialiu milteliu, skirtu skalbyklem (kalkem salint), ir tuscia paleidziu virinimo rezimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 06 26, 11:22)
Man irgi įdomu kaip ten su ta soda  g.gif Niekas nesureaguoja? Pati paprasčiausia soda?  g.gif

Buvau atostogu Lietuvoje ax.gif . Isbandziau Rex miltelius baltiems skalbiniams. Man patiko. Tik as, kaip rasiau, i stalciuka prie milteliu idedu valgoma sauksta geriamos sodos.
Acto as nenaudoju, nes pas mus milteliai jau su priedais pries uzkalkejima.
O kai mano merginos labai jau "sunesioja" rubus, tai as juos is vakaro uzmerkiu i kalcinuotos sodos ir ukisko muito misini(senas lietuviskas ir vokiskas budas).
Nes ir geriausia skalbimo masina(turiu tikrai nebloga) ir geriausi milteliai ne viska gali. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas skalbiat su ringuvos muilo drozlem, tai nezinot, ar nekenkia automat. skalb.masinom? Parasyta, kad tik paprastom masinom ir rankom tinka... g.gif
Atsakyti