Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Skalbiu tik su Persil-Non Bio thumbup.gif

Nes jie tinka ir vaiku drabuziams,nereikia pirkti atskirai ax.gif

O ir kvapas geras,tiksliau beveik jokio,nemegstu,kai rubai kvepia kaip skalbimo milteliu pakuote ax.gif

Atsakyti
Aš stengiuosi pirkti skalbimo miltelius tik Thomas Philips parduotuvėse ir būtent vokiškus. Iš bandytų patiko visi, bet labiausiai Ariel ir Meister Proper thumbup.gif
Atsakyti
Kai vaikas mažas buvo, skalbdavau jo rūbelius su muilo drožlėm arba Bobas milteliais. Dabar visos šeimos drabužius skelbiam Omo arba Ariel milteliais rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 21, 22:44)
Aš stengiuosi pirkti skalbimo miltelius tik Thomas Philips parduotuvėse ir būtent vokiškus. Iš bandytų patiko visi, bet labiausiai Ariel ir Meister Proper  thumbup.gif

Bet man nuo Ariel is TP paskutiniu metu rubu kazkoks specifinis nemalonus kvapas g.gif Gal minkstikli bloga naudoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 07 24, 11:08)
Bet man nuo Ariel is TP paskutiniu metu rubu kazkoks specifinis nemalonus kvapas g.gif  Gal minkstikli bloga naudoju unsure.gif

Nu keista.... Gal tikrai del minkstiklio g.gif Nes man tai normaliai ax.gif
Atsakyti
Gal prieš kelis mėnesius berods lietuvos ryte buvo straipsnis su tyrimu apie skalbimo miltelius. Ant balto audinio pritepliojo daug skirtingų dėmių (vynas, dažai, burokėliai ir tt) ir skalbė. Tai geriausius rezultatus parodė Persil!! Matyt reiks tik jais pasikliaut
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2007 07 25, 11:47)
Gal prieš kelis mėnesius berods lietuvos ryte buvo straipsnis su tyrimu apie skalbimo miltelius. Ant balto audinio pritepliojo daug skirtingų dėmių (vynas, dažai, burokėliai ir tt) ir skalbė. Tai geriausius rezultatus parodė Persil!! Matyt reiks tik jais pasikliaut

Man persil visiskai nepatiko schmoll.gif bet matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai naudoju Omo arba Ariel
Atsakyti
Aš naudoju Amway miltelius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 29, 01:11)
Aš naudoju Amway miltelius  cool.gif

Kokius butent? Ar gali placiau? Kokio kiekio kuriam laikui tu milteliu uztenka, tiksliau, kiek skalbimu kokio kiekio reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 29, 23:12)
Kokius butent? Ar gali placiau? Kokio kiekio kuriam laikui tu milteliu uztenka, tiksliau, kiek skalbimu kokio kiekio reikia?  4u.gif

user posted image

SA8 Universalūs skalbimo milteliai pagaminti specialios "Bioquest" valančios sistemos pagrindu. Bus patenkinti visi klientai, kurie tikisi veiksmingo nešvarumų pašalinimo. Patenkinti bus ir tie, kurie rūpinasi, kad jų perkami skalbikliai nebūtų kenksmingi gamtai.

Perku du kartus per metus. O miltelių dedu pagal skalbinių kiekį. Max 30ml (čia kai jau mašina pilna) o šiaip pusė indelio tai 15 ml.
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 30, 09:30)
user posted image

SA8 Universalūs skalbimo milteliai pagaminti specialios "Bioquest" valančios sistemos pagrindu. Bus patenkinti visi klientai, kurie tikisi veiksmingo nešvarumų pašalinimo. Patenkinti bus ir tie, kurie rūpinasi, kad jų perkami skalbikliai nebūtų kenksmingi gamtai.
Perku du kartus per metus. O miltelių dedu pagal skalbinių kiekį. Max 30ml (čia kai jau mašina pilna) o šiaip pusė indelio tai 15 ml.

O pakuotej kiek kg?
Atsakyti