Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Tai gal išsamaiu apie acto ir sodos panaudojimą papasakos, kaip kokiais kiekias ir t.t.

Man irgi įdomu, nes niekaip su baltais skalbiniais nesiseka man doh.gif
Atsakyti
sveikos .as tai isbandziau įvairiausių rūšių miltelius,kol atradau ''persil''.tik perku ne kur maisuose(jie lenkiski),o kur popierinese dezutese vokiškus. ir skalbia gerai ir malonus kvapas thumbup.gif perku senukuose,nes kitur retai kada būna.
Atsakyti
Labutis skalbėjėlės 4u.gif

Šeimyna dydelė , skalbimo kalnai paskutiniu metu plaunu su OMO milteliais, bet jau atsibodo perskalbinėti tamsius rūbus, dažniausiai kur riebalinė dėmė neišsiskalbia doh.gif arba turi kiekvieną dėmą su ūkišku muilu įtrinti. Gal čia milteliai kalti buvau maximoj akcijoj pasipirkus keletą maišų.
Ką pilate papildomai, o gal jums tokių bėdų nebūna ?
Atsakyti
Man tai labai geari isskalbdavo OMO tabletes, bet dabar jos ir is Maximos dingo. Iseidavi truputi brangiau, bet nei pilstyti nei dozuoti. 4u.gif
Atsakyti
Skalbiu su Natural. Man super jie.
Atsakyti
Skalbimo miltelius perku dideliais maišiukais {po 4, 5kg...},dabar naudoju Bonux, savo eilės laukia Rex maišas, bet visad dar įpilu to ružavo Vanish {kur parduoda po 3l, o neseniai nusipirkau,pabandžiau ir patiko skystas Pervool skalbiklis, tai skalbdama biški ir to įpilu, skalbiniai būna švarūs ir kvepiantys thumbup.gif
Atsakyti
As naudoju "Bobas". Visai neblogai skalbia, bet svarbiausia visai nekenkia mano vaiko odelei, nors jam nuo mazens dermatitas. Pati savo rubus, dar paskalbiu su "Ariel" (ir tabletem ir paprastais), bet tik parveztais is Vokietijos.
Atsakyti
Džiaugiuosi atradusi Persil thumbup.gif Visą laik garbinau Ariel'ą bet dabar man Persil ir geriau išskalbia, ir labai kvepia wub.gif
Atsakyti
Visi milteliai kuriuos galima nusipirkti lietuvoje yra niekam tike schmoll.gif , teko girdeti kad juos kazkaip perpilsto, ir i reklamas neatitinka. Tai naudoju tik tokiu miltelius ant kuriu nera liutuvisko vertimo, turi buti uzklijuotas lietuviskas vertimas, pav persil dezeje, nu tikrai geri milteliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krauda @ 2007 07 18, 16:09)
Visi milteliai kuriuos galima nusipirkti lietuvoje yra niekam tike  schmoll.gif , teko girdeti kad juos kazkaip perpilsto, ir i reklamas neatitinka. Tai naudoju tik tokiu miltelius ant kuriu nera liutuvisko vertimo, turi buti uzklijuotas lietuviskas vertimas, pav persil dezeje, nu tikrai geri milteliai  thumbup.gif

gali būti... g.gif reiks atidžaiu patyrinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krauda @ 2007 07 18, 17:09)
Visi milteliai kuriuos galima nusipirkti lietuvoje yra niekam tike  schmoll.gif , teko girdeti kad juos kazkaip perpilsto, ir i reklamas neatitinka. Tai naudoju tik tokiu miltelius ant kuriu nera liutuvisko vertimo, turi buti uzklijuotas lietuviskas vertimas, pav persil dezeje, nu tikrai geri milteliai  thumbup.gif

pritariu thumbup.gif ,tai ir yra tiesa ,nes juos jau perpilsto lenkai
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 07 18, 20:44)
pritariu  thumbup.gif ,tai ir yra tiesa ,nes juos jau perpilsto lenkai

Aš irgi šitą girdėjau.
Atsakyti