Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Man taip pat tinka tas BONUX [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img]. Minkstiklio nepilu, nes kaip tik tie milteliai ir yra su juo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kad baltesni butu rubai, merkiu keliom val i TIDE miltelius, o paskui perplaunu su skalbykle [img]http://www.mainzelahr.de/smile/unsortierbar/waschmaschine.gif[/img].

Na bet man labai norisi isvirinti vaiko baltus,vystykliukus,patalyne vaiku ir savo... [smiley=idontnow.gif]
Atsakyti
as naudoju skystus TIDE miltelius savo rubams ir DOWNY minkstikli. leliukui pirksiu spec. skystus DRAFT miltelius.
Atsakyti
as naudoju skystus TIDE miltelius savo rubams ir DOWNY minkstikli. leliukui pirksiu spec. skystus DRAFT miltelius.

bijau, kad pas mus tokiu nera (isskyrus Tide, aisku). bent jau nemaciau.

Na bet man labai norisi isvirinti vaiko baltus,vystykliukus,patalyne vaiku ir savo...  

o tai kam tau virinti su balikliu - ismirkyk jame arba kokiuose balinanciuose milteliuose, o paskui virink su paprastais wink.gif
Atsakyti
Mamulia, o tu mazyles rubelius skalbi su Bonux? Gal ir delt to ja beria? As dar ir dabar su vaikiskais milteliais skalbiu, nors Rytis nera alergiskas.
Atsakyti
Mamos, ar jums issiskalbia  demes nuo tyreliu su morkom.  ??? Man tai tikra tragedija. Mirkiau ir ACE ir VANISH, po to pildavau i skalbimo masina, skalbiau 95 laipsniu temperaturoje. O jos nenyksta, na gal truputi pasvieseja.
Tai baisu, pas mane jau puse bodziu ir maikuciu sugadinta. :'(

Arba as nemoku tais balikliais naudotis.  :smile.gif
Atsakyti
Mamos, ar jums issiskalbia  demes nuo tyreliu su morkom.  ??? Man tai tikra tragedija. Mirkiau ir ACE ir VANISH, po to pildavau i skalbimo masina, skalbiau 95 laipsniu temperaturoje. O jos nenyksta, na gal truputi pasvieseja.
Tai baisu, pas mane jau puse bodziu ir maikuciu sugadinta. :'(

Arba as nemoku tais balikliais naudotis.  :smile.gif

as kaip paskutine priemone visokioms neisplaunamoms demems naudoju vandenilio peroksida (3% tirpala). tik reikia labai atsargiai - kad spalvos is drabuzelio neisimtu. pradzioje geriau kiekviena drabuzeli patikrinti nematomoj vietoj uzlasinant truputi peroksido ir palaikant. kartais tenka ir kelis kartu jo pilti, bet irgi atsargiai, tik ant pacios demes, nes gali likti geltoni subegimai, kuriuos vel su peroksidu teks grauzti :smile.gif
siaip visokio plauko neisplaunamu demiu "profilaktika" yra jas plauti saltu vandeniu iskart, kai tik susitepa. is be jokio muilo! muilas uzfiksuoja deme. tai galioja visoms vaisiu, darzoviu, uogu demems - morkos, bananai, obuoliai ir t.t. ir kraujo demems taip pat.
Atsakyti
As, po mazyles isberimo nuo antibiotiku, jau kuri laika skalbiu su angliskais milteliais "Surcare" (for sensitive skin) ir ipilu tos pacios firmos minkstikli. Labai patiko, nes daug svariau isskalbia, kaina nedidele uz 1,15 kg pakuote, skirtas jautriai odai, galima skalbti rankomis ir skalbimo masina.

buvau nusipirkusi pabandymui, tai stengiausi kuo greiciau sunaudoti  - labai nesvariai skalbia, na nebent virini, tada jau pakenciamas rezultatas. Anksciau bemby buvo labai geri milteliai, bet dabar jau ir pakuote ju kitokia ir kokybe labai suprastejo. Bobas ligi siol nepavede, tik kad norfoje ju nebuna, o jinai arciausiai namu.
Tikrai geras budas yra ismuiluoti ir palikti arba i vandeni pritarkuoti muilo ir i ta vandeni mesti vaiko rubelius - demes neisisenejo, o kartais tik isskalauti uztenka - cia gal aktualiau toms, kas vaikus be pampersu augina arba i puoduka moko daryti.
Suaugusiems man labai patinka OMO skalbimo milteliai, o rankomis skalbti labai gerai yra taupos milteliai, tik jie gal stiprus, jautresnia oda gali grauzti.
Minkstikli naudojam savo ir sunaus drabuziams, nes kitaip labai elektrinasi, o dukrytei tik skalbimo milteliai.
Atsakyti
katastrofa!!! ir Neutral minkstiklio neliko... o gal kas zino slapta vietele, kur buna ??? prie namu yra Rimi, jame visada budavo, o dabar neliko ohmy.gif
o ar yra dar koks minkstiklis, kuris tikrai TIKRAI tikrai tiktu kudikiams ??? ??? ???
Atsakyti
Aš irgi kelis metus skalbiau su NEUTRAL ir indu ploviklį naudojau.
Deja nebeveža  :-[

O nuo visokių aštrių OMO Bonux Persil ir pan. mane užpuola alerginė sloga ir nepertraukiamas čiaudulys (na nors imk ir su dojokauke prie tų miltelių artinkis)  ???

Vaikeliui dabar skalbiu su Bobas (patenkinta)o suaugusiems su Surcare (nelabai kaip skalbia) dabar su Persil.
Vienintelės dėmės kurios liko ant vaiko rūbelių tai nuo obuolių kai buvo pas vieną močiutę... Visos kitos išsiskalbė iš pradžių nuskalvaus po vasarošilčiu vandeniu be jokių priemonių.
Minkštiklių įpilu vos vos ir tik kai skalbiu kokius stooorus kietus suaugėlių džinsus smile.gif
Atsakyti
nusipirkau minkstikli Suplyn, ar kaip ten jis... ant buteliuko toks mielas kudikelis - atseit, tinka ir tokiems... uzteko man jo pauostyt - kai toks stiprus kvapas, tai kaip gali tikti kudikeliams ohmy.gif na, nebent labai nejautriems, bet ir tai - negali zinoti, kada pasireiks jam gyvenime ta kudikystej prisiuostyta chemija. ir nezino zmones paskui, kodel astma arba plauciu veziu susirgo... juk jau seniai aisku, kad koks nors rukymas - viena is daugelio ir tikrai ne pagrindine priezastis!
man tokios reklamos, kai akcentuojama, kad KVAPAS ISLIEKA ILGAI, tai iskart alergija kelia - juk jei kvapas islieka, tai reiskia, kad padaryta taip, kad neissiskalautu ar nenusiplautu (kaip tie geliu kvapo Ajax valikliai). keista, nejaugi tai zmones is tiesu taip patraukia, kad atviru tekstu galima kalbeti apie tai, kad priemone nerekomenduotina vartoti ohmy.gif kaip kokie klastingi burtai - sakai, kad patirsi malonuma, bet nepamini, kad tas malonumas tau kainuos sveikata... jega!
Atsakyti
RADAU VAKAR NEUTRAL  ;D
Vilniuje Senukuose. Ir paprastą ir spalvotiems. Apsidžiaugiau nerealiai ir nusipirkau.
Atsakyti
RADAU VAKAR NEUTRAL  ;D
Vilniuje Senukuose. Ir paprastą ir spalvotiems. Apsidžiaugiau nerealiai ir nusipirkau.

nu va... o man kaip tik Senukuose (Kauno) ir isaiskino, kad Neutral nebeimportuoja. vietoj jo - MiniRisk, atseit, veza... tik kad sitie netirpsta...
Atsakyti